as irgi geriu Materna
As geriu Pregnacare plus kalci
Geriu kaip ir per nestuma Prenatal.
Kažkada kai buvau maža žiūrėjau vieną filmuką apie tai iš kur atsiranda vaikai.Jame buvo pasakojami kad mažyliai yra maži angeliukai gyvenantys danguje. Kiekvienas iš jų laukia savo eilės ateiti į šią žemę,jie patys pasirenka sau šeima, tada atsitupia į gėlės žiedą kuris susikleidžia ir užgimsta po mamos širdimi. Dabar eilėje laukia DARLOS mažylis ,tam kad jis ateitu reikia tik truputį padėti.Tą galime padryti mes-SUPERMAMOS- nes kiekviena žinome kokia laimė yra turėti kūdikį.Padėkime jai tapti mama,truksta visai nedaug
du metus vargau aš ir mano vaikas.Šiandien pakeitėm mokyklą,nes buvo patarta,tokia išeitis.Trečioj klasėj į klasę buvo integruotas "sunkus"vaikas.Ir reikėjo gi mokytojai jį pasodint su mano sūnumi.Nuo pirmo susipykimo prasidėjo kabinėjimasis.Klasiokams patiko naujas "kietas"lyderis ir jie mielai atakavo mažmožiais mano vaiką.O,kai jau penkta klasė ir ne mažmožiai prasidėjo o pastovus:"aaa...šiandien dar jam nieko neiškėtėm-tuoj ką nors sugalvosim"Galiausiai per tus metus pasimiršo nuo ko viskas prasidėjo.O ,kai mokyklos psichologė pravedė kelias pamokas ir pasibaisėjusi pasakė auklėtojai,kad per nemažą darbo patirtį pirmą kart mato tokią klaikią situaciją,kad absoliučiai visi klasiokai prieš.Lieka keisti mokyklą,kol vaikas nesiėmė atsakomojo smurto.Arba kol sau ko nepasidarė.Svarbiausia,kad klasiokai nemato kodėl taip elgiasi.Traktuoja,kad jis nieko blogo asmeniškai nepadarė,bet,kadangi visi taip daro....nenori būt atstumti ir keli neutralai.Taigi-nei užtaria,nei palaiko.
Net internetu atakuoja žiauriais ir žeminančiais laiškeliais ar žinutėm į el.paštą.Sūnus tiesiog užblokavo,kad negauti.Na gal kitoj mokykloj pasiseks.
Net internetu atakuoja žiauriais ir žeminančiais laiškeliais ar žinutėm į el.paštą.Sūnus tiesiog užblokavo,kad negauti.Na gal kitoj mokykloj pasiseks.
Dzovi, labai tave uzjauciu, nes pati esu buvusi tokioje situacijoje, kaip tavo vaikas. Laimei, kitoje mokykloje viskas buvo gerai. O koiame mieste cia viskas vyko? jei per asmeniska, parasyk man i az ir kokia mokykla...
Linkiu sekmes naujoje mokykloje ir is arto gero santykio su klase ir psichologe, nes po tokiu dalyku, vaikui gali likti sirdeleje nuosedu
Linkiu sekmes naujoje mokykloje ir is arto gero santykio su klase ir psichologe, nes po tokiu dalyku, vaikui gali likti sirdeleje nuosedu
Beje,Mokymo dalies vedėja paklausė:"o kas buvo padaryta iš mokytojų pusės,kad nereiktų keisti mokyklos o vaikus išmokyti tolerancijos".Dar pradinukų mokytojos pozicija buvo tokia,kad po eilinio apsistumdymo,ar tokio,kutis baigiasi trauma,tiesiog pasakoma:"štai jums to smurtautojo tėvų telefonas ir bendraukit"Paskambini būdavo,pirmi žodžiai"ką,mano vaikas?Nesąmonė...ir išvis nėra laiko man,neturiu ką pasakyti,mano vaikas ne toks"Kai jau pagasdinu,kad jei nesikalbėsim čia ir dabar-kalbėsim policijoj,kai parašysiu pareiškimą apie sužalojimą.Tada tonas pasikeičia i:"tai kas gi atsitiko?".
O dabar psichologė sako"kur buvo mokytoja?Kodėl nedirbo su klase auklėjamojo darbo,jei matė situaciją?,Kodėl psichologės nekvietė į pagalbą,jei matė,kad nesusitvarko?"
Taigi šaukštai po pietų.Man tik įdomu...išeinam...kas kitas?Ką dabar išsirinks"šeštuoju"?
O dabar psichologė sako"kur buvo mokytoja?Kodėl nedirbo su klase auklėjamojo darbo,jei matė situaciją?,Kodėl psichologės nekvietė į pagalbą,jei matė,kad nesusitvarko?"
Taigi šaukštai po pietų.Man tik įdomu...išeinam...kas kitas?Ką dabar išsirinks"šeštuoju"?
Dzovi, va, ka as ir turejau omenyje, geru santykiu su psichologe..nebuvo mokykloje vidines komunikacijos, mandrai sakant, o is dalies manau to "sunkaus vaiko" sunkumas ir nuo to priklauso, kad gal tevai mazai dare, kad padetu savo vaikui..kazkur rasiau, kad daznai vaikai nesijausdami namie saugus, agresija rodo viesoje vietoje...pas mus darzelyje vienas vaikis budavo labai kruuuutas, o namie tiek po mamos padu, akd net zodzio kitokio, nei mama pasako, negali pasakyti...matosi, kad vaikas plesosi ir visa tai ant kitu vaiku isilieja, bet mamai nieko nepaskaysi..ji taip greiztai aukleja, kad vaikas eitu tiesingu aiskiu keliu...
kiek zinau Vilniuje Pilaites mokykloje labai gerai pasisekes tas projektas, kad mazetu vaiku patyciu. ten vos ne tyrimus zada daryti, kaip tai pasiseke, nes rezultatai tiek su integruotais vakais, tiek siaip su vaikais labai geri.
As zinau savo vaiko silpnybes ir stiprybes, zinau, ka jis gali, ko ne..ir is pat pradziu einu kalbetis su psichologe, su logopede ir direktore i mokykla, kurioje kalbamasi ir bendradarbiaujama su seima. Gala, bet tai tik pradine mokykla ir tikiuosi, akd mano vaikui bus gerai, nors labai bijau isleisti i pirma klase.
Dzovi, stiprybes tau ir pirmiausia pasikalbek su psichologe mokykloje, ar ji zino, aks vyksta klasese, kokios mokytojos, su direktore, ar ne tokia, kuri slepiasi uz duru, o mokykloje gali but nors ir tvanas...Laikykis ir stirpybes tau ir tavo vaikui
kiek zinau Vilniuje Pilaites mokykloje labai gerai pasisekes tas projektas, kad mazetu vaiku patyciu. ten vos ne tyrimus zada daryti, kaip tai pasiseke, nes rezultatai tiek su integruotais vakais, tiek siaip su vaikais labai geri.
As zinau savo vaiko silpnybes ir stiprybes, zinau, ka jis gali, ko ne..ir is pat pradziu einu kalbetis su psichologe, su logopede ir direktore i mokykla, kurioje kalbamasi ir bendradarbiaujama su seima. Gala, bet tai tik pradine mokykla ir tikiuosi, akd mano vaikui bus gerai, nors labai bijau isleisti i pirma klase.
Dzovi, stiprybes tau ir pirmiausia pasikalbek su psichologe mokykloje, ar ji zino, aks vyksta klasese, kokios mokytojos, su direktore, ar ne tokia, kuri slepiasi uz duru, o mokykloje gali but nors ir tvanas...Laikykis ir stirpybes tau ir tavo vaikui
Pasisakiau psichologei viską nuo pirmų įvykių.Dar kelis sykius ji susitiks su vaiku,nors mes jau eisim į kitą mokyklą.Kad jam lengviau būtų nuėjus į naują vietą pritapti.Pažadėjo duoti jam patarimų.
Dzovi, viskas bus gerai..kai vaikas turi supermama, viskas gali but tik gerai
Na tai labanaktukas ir iki...