QUOTE(#Mia# @ 2007 01 22, 16:57)
Jei mama turi sudraskytus rubus, tai septintoku tevai atsakytu pilnai ir uz lengva kuno suzalojima (nu netikiu, kad neliko nei vienos melynes), ir uz sugadinta mokyklos turta ir uz padaryta materialine atsakomybe asmeniui. Tai mazdaug bando pavogti rankinuka ir vagis atsako uz pinigines vagyste, o kad rankinuko rankena plyso kalta moteriske
Mia, kalbi kazkaip pavirsutiniskai...Na tarkim yra sudraskyti rubai,na ir kas? As pvz spintoje rasciau savo sudraskytu drabuziu, tai ka, jei nunesiu juos i policija ir pasakysiu, kad pvz tokia Mia mane suzalojo ir sudraske bliuzele uz 1000Lt, tai Mia atsakys ir uz bliuzele, ir uz suzalojima?
Na eidama pvz i ta policija del sudraskytu skuduru rasyti pareiskimo, paslydau pati ant saligatvio, susimusiau kaulus, isidejau melyne, tai škia, pasidarau abdukcija (laikas , suzalojimo pobudis daugmaz atitinka aplinkybes) ir Mia dar del suzalojimo argumentu pritruksta
Nesupratote mano zodziu esmes matyt, noriu pasakyti, kad labai paprasta kaltiems issisukti, o nekaltuosius padaryt kaltais, bet kokiai gynybai ar kaltinimui reikia argumentuotu, logisku paaiskinimu ir neuztenka parodyti sudraskytus drabuzius, pasakyti, kad tas ir tas mane sumuse, parodyti melyne...
Papildyta:QUOTE(Noa @ 2007 01 22, 16:52)
O aš čia Jadziūnės raštus paskaičiau ir suabejojau - o nedings tie pasiaiškinimai... Tarkim, jei reikalas pasikartos ir tada jau norėsi eit per policijas ir įrodyt, kad taip jau buvo?
Jo, Jadziune rasytoja tvjmt
, Jadziune geranoriska tiesiog
O kad rastai nedingtu, reiketu pasidaryti ju visu kopijas, kopijas uztvirtinti