Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai maitinančiai mamai

QUOTE(aurushka @ 2007 01 22, 14:10)
Del tuo metu budejusio mokytojo. Ji gyne ir direktorius, ir pavaduotoja. Pagrindinis argumentas- uz ta darba jiems papildomai niekas nemoka, ta isakyma direktorius parase, ir mokytojai kaip ir vykdo, bet jie gali to ir nedaryti, todel jokios atsakomybes jie neturi (...)

Kebliausia, kad ten tuo metu budejo mano vaiko mokytoja...

kiek supratau, mokytoja neprisiėmė jokios atsakomybės. taigi nematė problemos, nes jai už tokių problemų sprendimą nemoka? blink.gif man būtų labai sunku vėliau ieškoti dialogo su tokia mokytoja. trintis neišvengiama.
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2007 01 22, 16:57)
Jei mama turi sudraskytus rubus, tai septintoku tevai atsakytu pilnai ir uz lengva kuno suzalojima (nu netikiu, kad neliko nei vienos melynes), ir uz sugadinta mokyklos turta ir uz padaryta materialine atsakomybe asmeniui. Tai mazdaug bando pavogti rankinuka ir vagis atsako uz pinigines vagyste, o kad rankinuko rankena plyso kalta moteriske  lotuliukas.gif

Mia, kalbi kazkaip pavirsutiniskai...Na tarkim yra sudraskyti rubai,na ir kas? As pvz spintoje rasciau savo sudraskytu drabuziu, tai ka, jei nunesiu juos i policija ir pasakysiu, kad pvz tokia Mia mane suzalojo ir sudraske bliuzele uz 1000Lt, tai Mia atsakys ir uz bliuzele, ir uz suzalojima? lotuliukas.gif Na eidama pvz i ta policija del sudraskytu skuduru rasyti pareiskimo, paslydau pati ant saligatvio, susimusiau kaulus, isidejau melyne, tai škia, pasidarau abdukcija (laikas , suzalojimo pobudis daugmaz atitinka aplinkybes) ir Mia dar del suzalojimo argumentu pritruksta biggrin.gif
Nesupratote mano zodziu esmes matyt, noriu pasakyti, kad labai paprasta kaltiems issisukti, o nekaltuosius padaryt kaltais, bet kokiai gynybai ar kaltinimui reikia argumentuotu, logisku paaiskinimu ir neuztenka parodyti sudraskytus drabuzius, pasakyti, kad tas ir tas mane sumuse, parodyti melyne...
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2007 01 22, 16:52)
O aš čia Jadziūnės raštus paskaičiau ir suabejojau - o nedings tie pasiaiškinimai... Tarkim, jei reikalas pasikartos ir tada jau norėsi eit per policijas ir įrodyt, kad taip jau buvo? unsure.gif

Jo, Jadziune rasytoja tvjmt doh.gif , Jadziune geranoriska tiesiog tongue.gif O kad rastai nedingtu, reiketu pasidaryti ju visu kopijas, kopijas uztvirtinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uvė @ 2007 01 22, 13:10)
kiek supratau, mokytoja neprisiėmė jokios atsakomybės. taigi nematė problemos, nes jai už tokių problemų sprendimą nemoka? blink.gif man būtų labai sunku vėliau ieškoti dialogo su tokia mokytoja. trintis neišvengiama.

Tu visiskai teisi. Tikejausi bent jau jos dalyvavimo tame pokalbyje. Bet vat jai pamokos baigesi anksciau. Tas budejusios mokytojos reikalas man visai nepatiko..
Atsakyti
QUOTE(aurushka @ 2007 01 22, 16:12)
Tas budejusios mokytojos reikalas man visai nepatiko..

Atsiprašau, dar vienas klausimukas - o čia kurioje šalyje viskas vyko?
Atsakyti
Na toks pedagogu abejingumas galimas tik Lietuvoj. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 22, 16:15)
Atsiprašau, dar vienas klausimukas - o čia kurioje šalyje viskas vyko?

Lietuvoj, sakė, kad 2 mėnesiai, kaip Lietuvoje ji yra smile.gif
Atsakyti
Lietuvoje, Vilniuje, o ka? unsure.gif
Atsakyti
na as asmeniskai siulyciau sios problemos taip lengvai nepalikti ir kreiptis i policija.jei mokykla nesugeba imtis veiksmu tada reiktu juos spresti jau kitaip.ir kiek zinau baudos niekam neskirs ,bet vaikai bus itraukti i kazkoki(policijos)sarasa...ir manau gal kazkiek pamokys ir vaikus.gal issigas ir daugiau taip nebesielgs.zinos ,kad tai mazi juokai ir taip gali prisidaryti problemu....o jei paliksi taip viska kaip yra ,tada manau jie matys ,kad uz tokius dalykus nubausti ju niekas negali ir elgsis taip ir tolia...
neleiks sriausti savo vaiko.laikykis.ir sekmes tau bekovojant uz teisybe....
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2007 01 22, 15:32)
Nesupratote mano zodziu esmes matyt, noriu pasakyti, kad labai paprasta kaltiems issisukti, o nekaltuosius padaryt kaltais, bet kokiai gynybai ar kaltinimui reikia argumentuotu, logisku paaiskinimu ir neuztenka parodyti sudraskytus drabuzius, pasakyti, kad tas ir tas mane sumuse, parodyti melyne...

Taip labai lengva issisukti, bet kadangi cia nera sunkus nusikaltimas, nemanau kad kazkas kistu didelius pinigus pakeisti irodymus. T.y. staigiai keistu stikla, tartusi su vaikais, papirktu ekspertus.... Cia blogiausiu atveju, tevai gautu
ispejima (visa kita reiktu eiti per teisma ) ir baisu labiausiai direktoriui, kad nepagarsintu mokyklos.
O dauguma nusikaltimu ir pradedama aiskintis: mane tas ir tas sumuse...
Atsakyti
Šaunu, kad pasisekė bent su setintokais ir jų tėvais racionaliai pasikalbėti. Bet manyčiau, kad apie šį reikalą dar reikėtų užsiminti ir švietimo skyriui, kad bent jau žinotų, kaip mokytojai žiūri į savo pareigas (nors spėju, kad jie ir taip žino).
Atsakyti
QUOTE(aurushka @ 2007 01 22, 16:28)

Malonu skaityti protingo zmogaus veiksmu plana. Manau, kad zingsniai buvo padaryti labai teisingi ir pasiektas rezultatas maksimalus.
Papildyta:
QUOTE(Ni1 @ 2007 01 22, 18:19)
kaip mokytojai žiūri į savo pareigas
Manu, kad labiau svarbu , kaip tevai ziuri i savasias. Smurtavo tevu vaikas. Smurtauti galejo uz kampo, parduotuveje, kieme, WC ir t.t. Atsakingi aplinkiniai? Taip , is dalies. Juk eidamas pro sali sudrausminsi, neleisi kad tai vyktu. Deja, koznam kampe prievaizdo nepstatysi. Tik visu grandziu pajegomis galima kazko pasiekti. Tevai, mokytojai, vaikas. Ir, jei jau ivyko, tai visos sios grandys yra silpnos. Lai visos pergalvoja savo pareigas.
Atsakyti
QUOTE(Uvė @ 2007 01 22, 15:10)

tą patį pagalvojau, kad tolimesnis bendravimas vaiko-mokytojos, tėvų-mokytojos taps komplikuotas.
Atsakyti