Įkraunama...
Įkraunama...

Rankšluostis ar kitoks papuošimas su inicialais

Man tai ziauriai patiko va tokia ideja GELIU RAIDES VESTUVEMS laaaabai grazu, paprastu, bet subtilu smile.gif
Atsakyti
na, gal kas nors turi nauju ir idomiu ideju, kaip daliai papuosti inicialus virs galvos? gal kas randat paveiksleliu, nes nieko idomaus nesumastau g.gif
Atsakyti
Ranksluosciai atbuvus seniena, nebent kas daro pagal tradicijas viska.. as irdi noriu sirdeles. dar vienose vestuvese maciau balandziai buvo irgi neblogas derinukas.
Atsakyti
gal kas turite naujų minčių
Atsakyti
Sveikos, gal turite ideju kaip papuosti uzuolaidas inicialais, kurios bus uz jaunuju nugaru? 4u.gif
Atsakyti
mano buvo tokios :
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
man tai visi tie puošimai virš galvų visiškai nepatinka schmoll.gif ..gal dar kėdes papuošti kokiu kitos spalvos kaspinu, tai dar suprantu... bet tie kabantys kičai virš galvų unsure.gif
Atsakyti
Mes kabinome auksines spalvos ziedus.Man jie daug originaliau atrode nei butu kyboje tos sirdys,ir dar su inicialais...
user posted image
Atsakyti
is ko padaryti aukso ziedai

keliame foto su dekoracijomis jauniesiems uz nagaru sventimo vietoje prie stalo tai pvz sirdys ,ziedai ir komentuojam kam sirdis geriau kam ziedai ir t.t
Atsakyti
Viduje labai tvirtas kartonas,o apvynioti auksines spalvos popieriumi ir sutvirtinti klijais blush2.gif Is tolo nepasakytum,kad tai popierius ax.gif Grazu atspindi duoda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Perla* @ 2011 09 15, 17:49)
Viduje labai tvirtas kartonas,o apvynioti auksines spalvos popieriumi ir sutvirtinti klijais blush2.gif Is tolo nepasakytum,kad tai popierius ax.gif Grazu atspindi duoda thumbup.gif

o koks ziedu dydis cm ,as dar pagalvojau is juros putos ir apvynioti auksines spalvos medziagine juostele ,audiniu parduotuvese yra.o koks tas kartonas is kur ji gauti kad tvirtas butu
Atsakyti
QUOTE(mergyte1990 @ 2011 10 10, 14:52)
o koks ziedu dydis cm ,as dar pagalvojau is juros putos ir apvynioti auksines spalvos medziagine juostele ,audiniu parduotuvese yra.o koks tas kartonas is kur ji gauti kad tvirtas butu

Koks dydis nepasakysiu,nes reikia matuoti,o kartonas nuo tv dezes.Labai tvirta ax.gif
Atsakyti