Įkraunama...
Įkraunama...

Rankšluostis ar kitoks papuošimas su inicialais

QUOTE(meeskutee @ 2006 05 03, 11:02)
Pernai metais buvome pirsliais ir isnuomavom jauniesiems labai grazia sirdi. Ju yra Vilniuje Senuku PC. Didele sirdis, kurios krastai puosti dirbtinemis gelemis ir is ramuneliu isdelioti jaunuju vardai. Papuosta dviem balandeliais - tokie grazus paukstukai is plunksnu padaryti. Atrode labai graziai. Nuoma 25-30 Lt. Tik reikia uzsisakyti is anksto.

Gal zinai ar tos sirdys visuose miestuose nuomojamos? Ir kokiam Senuku skyriuj buvo ta sirdis?
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 02 07, 20:07)
geraiu jau tada jaunuju kedes papuosti, ar didesne puokste pries juos padeti
galima kazkaip kitaip tikrai sugalvoti tas raides...is vielos islakstyti ar tai is kietesnio popieriaus iskirpti ir medziaga arba kaspinu apsukti

NA NA  rolleyes.gif PRIEŠ SAVE DIDESNĘ PUOKŠTĘ PASTATYSI, TAI NEI TAVĘS KAS MATYS, NEI TU KĄ  tongue.gif

juk tais laikais buvo lininis ranksluostis..ir jaunuju rubai kitokie buvo...
tai jei dabar sukneles isuolaikines, tai ir raides turetu buti derinamos prie tai...

O VA ČIA drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 21, 00:08)

O VA ČIA  drinks_cheers.gif

nezinau, man kai pasake pamerge, kad kabins ta ranksluosti..... doh.gif doh.gif pasakaiu, kad nebus pas mus jokiu ranksluosciu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 21, 10:01)
nezinau, man kai pasake pamerge, kad kabins ta ranksluosti..... doh.gif  doh.gif pasakaiu, kad nebus pas mus jokiu ranksluosciu tongue.gif

rankšluosčių nebus, o tai ką nusprendėt užnugaryje padaryti?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 21, 12:05)
rankšluosčių nebus, o tai ką nusprendėt užnugaryje padaryti?

nu nemegstu as kai kazkas virs galvos kabo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nezinau dar, as galvoju, kad nemirsiu jei ir nieko nebus... rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus irgi jokių rankšluoščių nebus biggrin.gif Aš iš viso noriu kažkaip kitaip padaryti.. Vos ne kokį užrašą iš serijos X+X=KM biggrin.gif Na, kad prikolas būtų.. O visoki lininiai rankšluoščiai su rūtom ne man / ne mums tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2006 05 22, 11:49)
Pas mus irgi jokių rankšluoščių nebus  biggrin.gif  Aš iš viso noriu kažkaip kitaip padaryti.. Vos ne kokį užrašą iš serijos X+X=KM  biggrin.gif  Na, kad prikolas būtų.. O visoki lininiai rankšluoščiai su rūtom ne man / ne mums  tongue.gif

O mes kabinsime dvi grazias sirdeles
Atsakyti
na,mes kaip ruoseme vestuves pusseserei,tai kabinom ta ranksluosteli,bet ant jo padareme is kartono tokiassirdis dideles,nudazeme raudonai,is rutu ju vardu pirmas reides padareme...Atdrode nuostabiai,nors pas mus nenoriu kad butu kazkokios raides....Juk visi ir taip pazysta smile.gif
Atsakyti
mūsų inicialus aš padariau iš žiedlapių..

prikolas buvo tik įėjus į salę užrašas:
"BEST BEFORE 2006-08-05"
liko nuo mergvakario, tai panaudojom.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2007 03 19, 14:27)
mūsų inicialus aš padariau iš žiedlapių..

prikolas buvo tik įėjus į salę užrašas:
"BEST BEFORE 2006-08-05"
liko nuo mergvakario, tai panaudojom.. rolleyes.gif

lotuliukas.gif cia geras! Patiktu man tokie prikolai, o tai tie ranksluosciai ir panasiai i nevilti varo
Atsakyti
o as tai papuosiau per savo vestuves raides is metalo islankste ir du sujungtus ziedus. Ziedus nudaziau auksine spalva, o raides su zaliu zalumynu papuosiau. Sukabinom ant sienos ir per tuos du sujungtus ziedus nuometa ilga perkisau gale siektiek iskleidziau ir du drugelius patupdziau. Na labai graziai atrode smile.gif
Atsakyti
klasiokės vestuvėse mačiau siuvinėtus inicialus thumbup.gif raidės rašytinės, o ne spausdintinės. siūlai rausvi, šilkiniai. išsiuvinėta ant labai šviesaus lino smile.gif
Atsakyti