Įkraunama...
Įkraunama...

Tik civilinė santuoka

QUOTE(VelDan @ 2009 06 15, 21:34)
Tikrai nieko smerktino čia nematau. Mes irgi iš pradžių galvojome tuoktis tik CMB, bet paskui pasikeitus tam tikroms aplinkybėms, likom prie Bažnyčios varianto. Bet pvz. vieni mūsų geriausi draugai susituokę tik civiline santuoka ir jie tikrai nėra kokia nors netikresnė pora nei susituokę prieš Dievą. Manau, kad čia kiekvienos poros asmeninis apsisprendimas  4u.gif

Beto juk Dievas mato mus kad ir kur bebutumem, reiskias palaikys mus ir CMB wub.gif
Atsakyti
Man asmeniškai atrodo nesusipratimas, kai poros per vieną dieną susituokia du kartus (tegu neįsižeidžia taip darančios, žinau, kad tokių dauguma!), tuos žiedus vienas kitam užmauna, paskui vėl nusimauna, vėl užmauna...
Jei tekėčiau bažnyčioj, tai atsisakyčiau ceremonijos CMB, bet kadangi Kaune tokią gražią rotušę turim (nuo vaikystės įsivaizdavau, kaip jon įžengsiu su savo išrinktuoju), tai kiti variantai atkrenta - tuoksimės tik CMB rolleyes.gif
Ir dar atkrenta tokie rūpestėliai, kaip kursai jaunavedžiams, kaip bažnyčią puošt, kiek kunigui pinigų duot doh.gif
Atsakyti
mes baznycioj irgi nesituoksime, maniskis nekrikstytas doh.gif , bet tuose CMB baisiai niuru... buvo per TV tokia kalba, kad zada ale istatymo pakeitima daryti del civilines santuokos vietos, na tiesiog butu galima tuoktis ne vien CM patalpose, bet ir pvz miske ar prie juros, kiek fantazija nesa thumbup.gif bet kaip suprantu viskas nurimo, gal kuri ka girdejot? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriscius: 18 birželio 2009 - 20:35
su draugu kartu gyvenam daugiau nei 3m,jei sugalvosiu tuoktis(vedybos man nera tas butiniausias reikalas,be kurio negaleciau gyvent),tai kuo toliau,tuo labiau mastau ,kad pilnos akys ir CMB. Mano tevai taip susituoke jau 30m + ne viena pazystamu pora,tad baznycia kaip ir nedominuotu mano vestuviu planuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wylia @ 2009 06 20, 17:37)
baznycia kaip ir nedominuotu mano vestuviu planuose  ax.gif

tai jeigu nesate praktikuojantys katalikai, visai suprantama ir netgi pagirtina,
kad į bažnyčią nesiveržiate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriscius @ 2009 06 18, 21:34)
buvo per TV tokia kalba, kad zada ale istatymo pakeitima daryti del civilines santuokos vietos, na tiesiog butu galima tuoktis ne vien CM patalpose, bet ir pvz miske ar prie juros, kiek fantazija nesa  thumbup.gif bet kaip suprantu viskas nurimo, gal kuri ka girdejot?  mirksiukas.gif

"Teisingumo ministras nemato kliūčių leisti sudaryti santuoką jaunavedžių pasirinktoje vietoje. Jei tokiai tvarkai bus pritarta, tuoktis originalesnėse vietose jaunieji galės jau nuo šio rudens." Informacija mėnesio senumo, tad reikia sulaukti rudens ir bus matyti. Kiek domėjausi, ši idėja gvildenama jau seniai, 2007 m. buvo lyg ir rimtų ketinimų, bet viskas nurimo, tad tikėkimės, kad šį rudenį pajudės rolleyes.gif beje, "nors iš principo bus leidžiama neriboti santuokos sudarymo vietos, tačiau kiek laisvai jaunieji galės rinktis sutuoktuvių vietą dar galės spręsti ir savivaldybės. Kiekvienai jų bus paliekama teisė nustatyti tam tikras reprezentacines vietas, kuriose bus galima sudaryti santuoką."

Atsakyti
Mes irgi susituokeme tik CMB, nezinau man viskas ten labai patiko, ta diena nuotaika ypatingai buvo gera ir moteris, kuri mus tuoke buvo labai maloni smile.gif o baznycioje labai noreciau susituokti, taciau mano ir maniskio tikejimai skiriasi sad.gif Taigi nei baznycioj, nei pas ji musu netuoktu, neben jis arba as persikrikstytume. Taciau nei jis, nei as tikejimo keisti nelabai norim smile.gif O ir per prievarta nieko daryti tikrai nesinori. Na gal po keliu metu persigalvosim, tada gal ir susituoksim baznycioje, o kol kas ir taip viskas labai gerai smile.gif ax.gif
Atsakyti
Mes tai jauciames tikintys, vaikstom i baznycia, bet ispazinties neinam, na tiesiog jauciam Dievo egzistavima kiekvieno zmogaus sirdyje:) Bet apie santuoka baznycioj negalvojam...na kazkaip noretusi pries Dieva gal susijungti, bet kaip viena is merginu cia pasake, kad ir kur bebutumei ta diena visvien Dievas yra salia, nebutinai tik baznycioj:) As gavoju galima susituokti CMB ir tada tiesiog nueiti kartu i misias ta diena.
Atsakyti
Sveikos,
Norejau pasidometi merginu kurios neturejo per vestuves baltu sukneliu, limuzinu ir tunto sveciu, o tik nueje su liudininkais susirasyti ir po to geriausiu atveju i restotana ar nesigailite ir ar sendien nenoretumete to pakeisti?
as tuokiausi daugiau nei pries 2 metus, kadangi nusprendeme su vyru pinigelius investuoti i nama vestuviu jokiu nedareme, tik susiraseme ir papetavome pas tevus su liudininkais ir abieju tevais. kadangi neturejau jokiu fantaziju nuo paauglystes tai niekad ir nesigailejau tokio savo sprendimo. ...bet...
po kiek laiko suzinojau kad ne tik as bet ir mano sema buvome apkalbeti, kaip ce tevai negalejo dukrai vestuviu pakelti, kaip pace graziausia savo diena neapsivilkai baltos sukneles ir daug panasiu dalyku... smile.gif dar ir dabar daznai tekant draugems ar pazystamoms kai kurios prisimena mane su ironija, kaip nenorejau viso sito grozio biggrin.gif
bet juk diena praeina o gyvenimas lieka,
Atsakyti
Bet juk tai TAVO vestuvės, TAVO gyvenimas ir TAVO sprendimas. Nekreipk dėmesio į burbuliuojančius svetimus žmones. Tegu gyvena savo gyvenimus. Visiems burnų neužčiaupsi, o ir kam to reikia, jei tą dieną buvai laiminga ir tikiuosi tokia esi iki dabar smile.gif Ne nuo svečių skaičiaus ir ne nuo degtinės kiekio priklauso vedybinė laimė 4u.gif Nekreipk dėmesio ir tiek. O vestuves su būriu svečių gali pasikelti ir 10 metų jubiliejaus proga, jei tik TU pati ir TAVO žmogus norėsit wink.gif
Aš pati kai tuokiausi kviečiau pačius artimiausius draugus ir nekviečiau giminės. Vestuvės buvo kiek didesnės nei tavo (apie 30 žmonių), bet iš artimųjų buvo tik tėvai, seneliai ir mano brolis, vyro sesuo. Daugiau kviečiau draugus. Irgi paskui daug kas visaip kalbėjo. Bet juk aš taip noriu ir taip darau. Visiškai nei šilta nei šalta. Kodėl turiu kviesti tuos, su kuriais savo džiaugsmu nenoriu dalintis? Nusispjaut man į juos.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2009 10 25, 15:31)
Sveikos,
Norejau pasidometi merginu kurios neturejo per vestuves baltu sukneliu, limuzinu ir tunto sveciu, o tik nueje su liudininkais susirasyti ir po to geriausiu atveju i restotana ar nesigailite ir ar sendien nenoretumete to pakeisti?
as tuokiausi daugiau nei pries 2 metus, kadangi nusprendeme su vyru pinigelius investuoti i nama vestuviu jokiu nedareme, tik susiraseme ir papetavome pas tevus su liudininkais ir abieju tevais. kadangi neturejau jokiu fantaziju nuo paauglystes tai niekad ir nesigailejau tokio savo sprendimo. ...bet...
po kiek laiko suzinojau kad ne  tik as bet ir mano sema buvome apkalbeti, kaip ce tevai negalejo dukrai vestuviu pakelti, kaip pace graziausia savo diena neapsivilkai baltos sukneles ir daug panasiu dalyku...  smile.gif  dar ir dabar daznai tekant draugems ar pazystamoms kai kurios prisimena mane su ironija, kaip nenorejau viso sito grozio  biggrin.gif 
bet juk diena praeina o gyvenimas lieka,

Visada gali vestuves iškelti dar kartą, iškilmingai, su tuntu nematytų giminaičių kurie garsiausiai piktinosi, ir limuzinais ir t.t..t.t smile.gif
Atsakyti
Aš irgi nieko blogo nematau. Jeigu tu taip nusprendei vadinasi tu taip nori. smile.gif O dėl apkalbų tai Lietuvoj žmonės dar labai dideli pletkininkai ir konservatyvūs, ypač tokiais klausimais kaip vestuvės ir ypač mažesniuose miestuose. Aš atsimenu kai viena pažystama vestuvėms nusprendė išsinuomoti juodą limuziną ir tai atsirado "nepatenkintų", atseit jei jau nuomotis tai baltą. Vestuves darai ne dėl kitų o dėl savęs, todėl reiktų nekreipti dėmesio į kitų apkalbas. Svarbu po vestuvių viskas būtų thumbup.gif

--------------------
limuzinų nuoma , limuzinų nuoma Vilniuje , limuzinų nuoma Klaipėdoje
Atsakyti