Įkraunama...
Įkraunama...

Tik civilinė santuoka

QUOTE(Gintarasa @ 2008 01 30, 19:52)
Netiktų - prašymai rašomi vietoje. Juk neįrodysi nuėjęs, kad ne pats užpildei už abu, o tik sakai, kad abu pildėte. Tiesiog už kitą žmogų pasirašyti santuokai negalima  schmoll.gif

Tai as ir nenoriu tuoktis viena,juk vestuviu diena irgi dedami parasai,logiska,kad ta diena reik but abiem.Tiesiog galvojau gal galima vianai uzsisakyt data ir tiek ax.gif
Man atrodo tokia tvarka yra kvaila rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aindre @ 2008 01 30, 19:10)
Tai as ir nenoriu tuoktis viena,juk vestuviu diena irgi dedami parasai,logiska,kad ta diena reik but abiem.Tiesiog galvojau gal galima vianai uzsisakyt data ir tiek ax.gif
Man atrodo tokia tvarka yra kvaila rolleyes.gif

O man atrodo, kad nekvaila, nes būtent pareiškimų padavimas yra žmogaus apsisprendimas, santuokos dieną parašų padėjimas daugiau reikalingas dėl pamatymo rolleyes.gif . Tarkim, su notaro įgaliojimu gi daug reikalų tvarkyt gali, o pareiškimų nepaduotum, tam nerašomi net įgaliojimai, o tai, manau, daug ką pasako wink.gif
Atsakyti
o kur cia yra ta prasymo forma? ax.gif man ir butu aktualu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarasa @ 2008 01 31, 10:11)
O man atrodo, kad nekvaila, nes būtent pareiškimų padavimas yra žmogaus apsisprendimas, santuokos dieną parašų padėjimas daugiau reikalingas dėl pamatymo  rolleyes.gif . Tarkim, su notaro įgaliojimu gi daug reikalų tvarkyt gali, o pareiškimų nepaduotum, tam nerašomi net įgaliojimai, o tai, manau, daug ką pasako wink.gif

Gal tu ir teisi smile.gif

QUOTE(Razynka @ 2008 01 31, 16:40)
o kur cia yra ta prasymo forma? ax.gif  man ir butu aktualu 4u.gif

http://eps.kaunas.lt...269893984996684
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ka Jus manote apie tai jog butu tuokiamasi tik santuoku rumuose. Baznycioje nusprendem kol kas nesituokti. Pagalvojom gal po 10 metu, jeigu busime kartu smile.gif tada gal ir i baznycia nueisim . Ka Jus manote apie tai? Ar labai jau nusizengiam...?
Atsakyti
As tai manau, kad jokio cia nusizengimo nera smile.gif mes lygiai taip pat darom, baznycioje tuoksimes veliau 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi nesituoksime baznycioje, pradzioj labai nuliudau, bet dabar suprantu kad ji nera tokia butina, ir tai man bent jau butu buve daugiau vien tik del grazios ceremonijos, na gal truputi ir del religines puses smile.gif Bet mes nusprendeme kad i baznycia neisime ir dabar truputi ir dziaugiuosi, kadangi sitiek popierizmo su tais kunigais doh.gif O mes beto dar ir uzsienyje g.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif na mes taip pat pagalvojome, kad su baznycia bus dar tiek rupesciu. Aisku galbut ceremonija grazi, bet manau per daug jau ispustas burbulas su ta baznycia, o ir dar tie kursai. Ar jie reikalingi?????? Kadangi musu tevai nepriestarauja tai tuoksimes be baznycios. Sake Vaikai darykite taip kaip Jus norite smile.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lai'minga @ 2009 06 12, 13:47)
Mes irgi nesituoksime baznycioje, pradzioj labai nuliudau, bet dabar suprantu kad ji nera tokia butina, ir tai man bent jau butu buve daugiau vien tik del grazios ceremonijos, na gal truputi ir del religines puses smile.gif Bet mes nusprendeme kad i baznycia neisime ir dabar truputi ir dziaugiuosi, kadangi sitiek popierizmo su tais kunigais doh.gif O mes beto dar ir uzsienyje  g.gif  biggrin.gif

o kas čia tokio, juk kiekvienos poros reikalas, juo labiau jei netikintys. Manau nieko blogo susutuokti tik CMB 4u.gif juk santykiai nuo to nepasikeis smile.gif
Atsakyti
mes taip pat tuoksimes tik CMB, nes paprasciausiai nenorim veidmainiauti. gal ir grazi ta ceremonija, bet mes i baznycia nevaikstom, ispazinties neinam, tai kodel jau santuokos prasme baznycia tampa svarbi zmonems niekad jos svarbia nelaikiusiems... del zmoniu? del nuotrauku?
as suprantu, jei zmones tikintys, lankantys baznycia bent kelis kartus i metus, o jei ne - manau net nekyla abejoniu blush2.gif
Atsakyti
mes taip pat db susituoksim CMB o po kurio laiko baznycioje mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai nieko smerktino čia nematau. Mes irgi iš pradžių galvojome tuoktis tik CMB, bet paskui pasikeitus tam tikroms aplinkybėms, likom prie Bažnyčios varianto. Bet pvz. vieni mūsų geriausi draugai susituokę tik civiline santuoka ir jie tikrai nėra kokia nors netikresnė pora nei susituokę prieš Dievą. Manau, kad čia kiekvienos poros asmeninis apsisprendimas 4u.gif
Atsakyti