Įkraunama...
Įkraunama...

Tik civilinė santuoka

QUOTE(Napo @ 2007 02 22, 18:57)
As pries savaite skaiciau Vakaru Ekspreso dienrasty, kad buvo paskelbtas (valentino dienos proga) konkursas CMB priesaikoms. Tai buvo ideta laimetojos foto ir tas jos tekstukas. Toks visai mielas. Galit paziureti cia
http://www.ve.lt/?da...p;id=1171384463

gal spes iki vasaros atnaujinti...

Tikiuosi ir as, kad iki vasaros spes isrinkti tekstuka g.gif

Vilniuje galetu tuokti Rotuseje, butu visai smagu. Arba kokioj Gedimino pilyje blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(bride @ 2007 02 20, 22:56)
Mes irgi tuoksimės tik CMB. aš norėčiau bažnyčios, bet manysis nekrikštas  biggrin.gif , tad ką jau čia padarysi, nesu ir aš didelė katalikė.

Labai norėčiau kokią nors alternatyvą su priesaika kur nors gamtoj, prie jūros etc., bet net nežinau, į kurią pusę galvoti, kad ką nors sugalvoti  doh.gif

Gal kas turit kokių idėjų?

Na ir as nekrikstyta, bet mylimasis krikstytas ir mes greiciausiai tuoksimes ir baznycioje bigsmile.gif Dabar baznycioje gali tuoktis ir misrios poros. Tik reikia gauti vyskupo leidima santuokai. Ir krikstytas asmuo turi pazadeti vaikus auginti krikscioniskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svikte: 23 vasario 2007 - 20:32
QUOTE(svikte @ 2007 02 23, 20:38)
Na ir as nekrikstyta, bet mylimasis krikstytas ir mes greiciausiai tuoksimes ir baznycioje  bigsmile.gif  Dabar baznycioje gali tuoktis ir misrios poros. Tik reikia gauti vyskupo leidima santuokai. Ir krikstytas asmuo turi pazadeti vaikus auginti krikscioniskai.

taip, mano pusseserė taip tuokės, jos vyras yra kito tiklėjimo. tai prisiekė kad vaikus auklės katalikiškai, o kitų smulkmenų aš nežinau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif

Tuoksimes tik CMB, nes nedarysim jokios puotos - tik mes ir liudininkai blush2.gif Pagalvojom kad kovo 31 d butu labai patogu ir gerai, pasiskambinom i CMB ar ta diena tuokia, o mums buvo baisingu tonu atsakyta kad per gavenia niekas nesituokia blink.gif blink.gif blink.gif nuo kada pas mus per gavenia nevyksta vestuves? g.gif moteriskes nesileidzia i kalbas schmoll.gif Kaip manot ar jos turi tam pagrindo? negi Lietuviu tauta tokie dideli katalikai pasidare g.gif
Atsakyti
QUOTE(neriukas @ 2007 02 27, 10:52)
Sveikos mergytes 4u.gif

Tuoksimes tik CMB, nes nedarysim jokios puotos - tik mes ir liudininkai blush2.gif  Pagalvojom kad kovo 31 d butu labai patogu ir gerai, pasiskambinom i CMB ar ta diena tuokia, o mums buvo baisingu tonu atsakyta kad per gavenia niekas nesituokia  blink.gif  blink.gif  blink.gif  nuo kada pas mus per gavenia nevyksta vestuves? g.gif  moteriskes nesileidzia i kalbas schmoll.gif  Kaip manot ar jos turi tam pagrindo? negi Lietuviu tauta tokie dideli katalikai pasidare g.gif

Tuo laiku tiesiog nevalia pramogauti ar kelti vestuviu, todel niekas ir nesituokia. Bet, manau, kad jie vistiek turi tuokti, nes ta diena yra darbo diena ir jie visteik dirba blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svikte: 27 vasario 2007 - 13:28
QUOTE(aggate @ 2007 02 27, 11:59)
Zinok,kad gali...O tai jums netiktu velesne data.Jei netuokia,tai netuokia doh.gif

kovas gaunasi pats tinkamiausias metas mirksiukas.gif balandi visokiu datu yra , kurios niekaip nesusijusios su linksmom sventem verysad.gif o geguzi jau kaip ir velokai gaunasi, nes reikia dar ir paskola pasiimti, o kaip suprantu iki to laiko reikia but seima unsure.gif

QUOTE(svikte @ 2007 02 27, 14:22)
Tuo laiku tiesiog nevalia pramogauti ar kelti vestuviu, todel niekas ir nesituokia. Bet, manau, kad jie vistiek turi tuokti, nes ta diena yra darbo diena ir jie visteik dirba  blush2.gif

na vat as ir manau kad turi tuokti g.gif reiks nuvaziuot ir bandyt kalbet is naujo unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(neriukas @ 2007 02 27, 11:52)
Sveikos mergytes 4u.gif

Tuoksimes tik CMB, nes nedarysim jokios puotos - tik mes ir liudininkai blush2.gif  Pagalvojom kad kovo 31 d butu labai patogu ir gerai, pasiskambinom i CMB ar ta diena tuokia, o mums buvo baisingu tonu atsakyta kad per gavenia niekas nesituokia  blink.gif  blink.gif  blink.gif  nuo kada pas mus per gavenia nevyksta vestuves? g.gif  moteriskes nesileidzia i kalbas schmoll.gif  Kaip manot ar jos turi tam pagrindo? negi Lietuviu tauta tokie dideli katalikai pasidare g.gif

nu nesveiki tie CMB. Pabandykit grieztai pasakyti, kad tai yra darbo diena ir kad jos turi dirbti, arba pasakykit, kad skusit... nezinau, darbo inspekcijai, vartotoju teisems.
As manau kad tai yra vieno konkretaus zmogaus issidirbinejimas, bet tikrai jokiom taisyklem nenustatyta. Nu briedas zodziu kazkokios bobelkos. Tikrai zinau viena pora, kuri tuoksis per gavenia.
Dar tegu tada ir nesciu netuokia, ir issiskyrusiu jau karta, ir gyvenusiu kartu iki santuokos ir t.t. Tai gi irgi nuodemes... Nu as ta moteriske man atrodo buciau i gabalus suplesius - kaip taip vietines reiksmes dievuku pasijausti ir susireiksminti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2007 02 28, 08:39)

Siandien ryte buvom nueje pas tas bobelkas doh.gif sugadino nuotaika visai savaitei doh.gif ateini zmogus gerai nusiteikes, pasiruoses rimtam gyvenimo zingsniui o jos ten kazkokias pievas sneka doh.gif
buvo pasakyta kad del musu vienu tikrai nesiruosia rinkti viso kolektyvo i darba. Pradejom aiskinti kad mes pinigus mokam ir dar negalim issirinkti datos kurios norim, tai atseit ne jiems mes tuos pinigus mokam, o valstybei ir negali buti nei kalbos apie vienos poros tuoktuves sestadieni blink.gif Tingi subines pajudinti blink.gif toks jausmas, kad dabar didziausia problema pasidare ne todel, kad gavenia, o todel kad mes vieninteliai norim tuoktis ta sestadieni blink.gif Visai nebesinori ten eiti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(neriukas @ 2007 02 28, 10:03)

Tai taip...Musu irgi netuokia ta diena,tai ir neisim isvis i CMB...Norejome liepos 28d,bet ten jie ta diena netuokia,tai geriausiu atveju rugpjucio 11d...Nu jau neee...Dabar tuoksime ta diena tik baznycioje ir ramu.Mane tas CMB isvis nervina,negaliu pakesti visko as ten doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 20 birželio 2012 - 21:10
QUOTE(aggate @ 2007 02 28, 10:31)
Tai taip...Musu irgi netuokia ta diena,tai ir neisim isvis i CMB...Norejome liepos 28d,bet ten jie ta diena netuokia,tai geriausiu atveju rugpjucio 11d...Nu jau neee...Dabar tuoksime ta diena tik baznycioje ir ramu.Mane tas CMB isvis nervina,negaliu pakesti visko as ten doh.gif

oi kokios bobulkos ten sėdi doh.gif būtinai turi ka nors apšaukti ar išdėstyti savo paskaitas apie gyvenimą ir sugadinti nuotaiką ilgam doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(neriukas @ 2007 02 28, 09:03)

Žinok visai gali būti kad dėl to kad vieni norintys ir netuokia. Bet tai kam tokius cirkus kelti - pasakytų tiesiai šviesiai doh.gif Pvz Biržuose tai tiesiai šviesiai pasako kad reikia jog bent 3 poros tuoktųsi kad jie dirbtų unsure.gif Aš tai jiem sakyčiau - aš netikinti ir dzin man ta jūsų gavėnia, neprašau jūsų linksmintis, tik mane sutuokti biggrin.gif
O gal žinot kaip tam CMB būna su žiedais? Ten juos irgi kažkaip mauna vienas kitam ant piršto, ar kaip? Kažkada mačiau bet neatsimenu blush2.gif Ten kažka suburia kad valstybės įgaliota skelbia vyru ir žmona ir galit užsimauti žiedus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2007 02 28, 18:57)
Žinok visai gali būti kad dėl to kad vieni norintys ir netuokia. Bet tai kam tokius cirkus kelti - pasakytų tiesiai šviesiai  doh.gif Pvz Biržuose tai tiesiai šviesiai pasako kad reikia jog bent 3 poros tuoktųsi kad jie dirbtų  unsure.gif Aš tai jiem sakyčiau - aš netikinti ir dzin man ta jūsų gavėnia, neprašau jūsų linksmintis, tik mane sutuokti  biggrin.gif
O gal žinot kaip tam CMB būna su žiedais? Ten juos irgi kažkaip mauna vienas kitam ant piršto, ar kaip? Kažkada mačiau bet neatsimenu  blush2.gif Ten kažka suburia kad valstybės įgaliota skelbia vyru ir žmona ir galit užsimauti žiedus?  biggrin.gif

Tu viska puikiai zinai... thumbup.gif Taip ir buna,kaip pati pasakei su tais ziedais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neriukas @ 2007 02 28, 18:46)
oi kokios bobulkos ten sėdi doh.gif  būtinai turi ka nors apšaukti ar išdėstyti savo paskaitas apie gyvenimą ir sugadinti nuotaiką ilgam doh.gif  blink.gif

Aga, pamenu,kai mes patenkinti nuėjom į CMB nunešti pareiškimų, įeinam, o ten mus pamačius moteriškė,kad dėjo šaukti: „kiek galima sakyti,juk šiandien ketvirtadienis, pareiškimus priimamtik antradieniais ir trečiadieniais, prašom nevaikštinėti...“ bla bla bla.... doh.gif lotuliukas.gif apsisukom ir išėjom, pakili nuotaika dingo, o taip norėjom nunešti verysad.gif užtat kai kitą kartą nuėjom, tai labai faina moteriškė priėmė, pasirodo pažįstama buvo doh.gif tongue.gif
Atsakyti