Įkraunama...
Įkraunama...

Tik civilinė santuoka

Labas,gal kazkas is jusu zino,kur galeciau rasti besituokianciu zmoniu pavardes,reikia kauno santuoku rumu.Aciu
Atsakyti
QUOTE(ButterPapaya @ 2014 05 15, 10:29)
Pas mane situacija iš vis sudėtinga.. Kai pradėjome kalbas apie vestuves MB pareiškė, kad jis nori sodybos ir bažnyčios, o aš priešingai - restorano vienam vakarui ir CMB. Nu ir ką prasidėjo pykčiai, man nesuprantama kodėl jis nori tos bažnyčios taip..

Kokie jo argumentai tuoktis bažnyčioje?
Draugai irgi jei tuoktis, tai vyriškis tik bažnyčioje. Argumentas - CMB rūmai Klaipėdoje negražūs. Na, vis tik absurdiškas argumentas, jei vien dėl to bažnyčią renkas. Pasiūliau išvažiuojamąją ceremoniją tokių atveju.
Atsakyti
QUOTE(ButterPapaya @ 2014 05 15, 09:29)
Pas mane situacija iš vis sudėtinga.. Kai pradėjome kalbas apie vestuves MB pareiškė, kad jis nori sodybos ir bažnyčios, o aš priešingai - restorano vienam vakarui ir CMB. Nu ir ką prasidėjo pykčiai, man nesuprantama kodėl jis nori tos bažnyčios taip..

Per velykas sakau jam einam į bažnyčią, sako jis man o ko???
.
Gal kas turit panašią bėdą?

maniskis irgi tipo labai religingas ir is religingos seimos. As bedieve is netikinciuju seimos. Esam susituoke tik CMS ir turiu tik savo mergautine pavarde.
Is pradziu MB irgi norejo baznycios. Bet AS NESUPRATAU kuriu galu to reikia? Jis i baznycia irgi net per sventes neina, tai kuriu galu apsimetinet? Nekenciu falsyvumo ir jam taip pasakiau. Nesu tikinti, tai kodel turiu apsimetinet pries svecius , kuniga (ir dieva, jei yra), kad man reikalingas dievo palaiminimas? Turiu prisiekineti pries kazka kuo netikiu? Ir kodel vyras nori falsyvai pries visus pasirodyti, jei is tiesu jam dzin ta baznycia? Galiausiai vyras man pritare, nes pats suprato, kad tai buti tik apsimetinejimas PRIES KITUS.

O kodel jusiskiui taip svarbu baznycioj tuoktis? Na irgi - del kitu! Del pasirodymo! Pries tevus ir pries gimines. Va ir viskas.
Atsakyti
Su maniškiu net nebuvo kalbos apie santuoką bažnyčioje. Abu į bažnyčią einame nebent per laidotuves ir tiek, tad nusprendėme, kad būtų negražu prieš praktikuojančius katalikus apsimetinėt ir eit į bažnyčią tik todėl, kad ten gražu. Nors abu krikštyti, bet nedraugaujam su ta religija, tačiau gerbiame ją išpažįstančius.

Jo mama ir močiutėė labai tikinčios, tačiau abi palaiko mūsų požiūrį dėl apsimetinėjimo. Jei po n metų kažkas pasikeis ir tapsim širdingais tikinčiaisiais, tada ir susituoksim bažnyčioje smile.gif O kol kas mums puikiai tiks Raudondvario pilis ir civilinė santuoka.
Atsakyti
Sveikos, mes dar tik pradedame planuoti vestuves, bet tikrai žinom, kad bažnyčioj nesituoksim. Pirma priežastis, kad MB net nekrikštytas, antra, nepatinka man bažnyčios politika su visais tais "aukojimais", kur į aukojimą net nepanašu, o trečia, tai kad buvau draugų vestuvėse, ir ten žinot ir bažnyčioj konvejeriu ėjo... smile.gif dar turim problemų su artimiausiais šeimynikščiais keliais, kurie gali vestuves sugadinti, o jų nekviesti neišeina, tai galvojam, kad važiuosim kur nors į šiltus kraštus su geriausiais draugais kaip liudininkais ir viskas. Mes ir 2-3 poros svečių smile.gif bet ir tai ojoj koks čia matau galvos skausmas bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Top_Secret @ 2015 03 27, 17:55)
Sveikos, mes dar tik pradedame planuoti vestuves, bet tikrai žinom, kad bažnyčioj nesituoksim. Pirma priežastis, kad MB net nekrikštytas, antra, nepatinka man bažnyčios politika su visais tais "aukojimais", kur į aukojimą net nepanašu, o trečia, tai kad buvau draugų vestuvėse, ir ten žinot ir bažnyčioj konvejeriu ėjo...  smile.gif  dar turim problemų su artimiausiais šeimynikščiais keliais, kurie gali vestuves sugadinti, o jų nekviesti neišeina, tai galvojam, kad važiuosim kur nors į šiltus kraštus su geriausiais draugais kaip liudininkais ir viskas. Mes ir 2-3 poros svečių smile.gif  bet ir tai ojoj koks čia matau galvos skausmas bus  doh.gif

O man bažnytinė santuoka atrodo daug svarbesnė ir išskirtinesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazas_voveriukas @ 2015 04 15, 21:07)
O man bažnytinė santuoka atrodo daug svarbesnė ir išskirtinesnė  ax.gif

Kiekvienam savo turbūt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ar teko kam nors einant i metrikacija nestis pazyma apie nestuma, kad nereiktu menesi laiko laukti? Domina ar jie ziuri keliu savaiciu nestumas, maniskis dar tik kelios savaites ax.png
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2016 08 18, 16:51)
Sveikos, ar teko kam nors einant i metrikacija nestis pazyma apie nestuma, kad nereiktu menesi laiko laukti? Domina ar jie ziuri keliu savaiciu nestumas, maniskis dar tik kelios savaites  ax.png

na mes kai atejome prasymus duoti, tai as jau su pilvu buvau. Mum is karto pasake, galime rinktis data kad ir kita savaite smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 05 15, 19:00)
maniskis irgi tipo labai religingas ir is religingos seimos. As bedieve is netikinciuju seimos. Esam susituoke tik CMS ir turiu tik savo mergautine pavarde.
Is pradziu MB irgi norejo baznycios. Bet AS NESUPRATAU kuriu galu to reikia? Jis i baznycia irgi net per sventes neina, tai kuriu galu apsimetinet? Nekenciu falsyvumo ir jam taip pasakiau. Nesu tikinti, tai kodel turiu apsimetinet pries svecius , kuniga (ir dieva, jei yra), kad man reikalingas dievo palaiminimas? Turiu prisiekineti pries kazka kuo netikiu? Ir kodel vyras nori falsyvai pries visus pasirodyti, jei is tiesu jam dzin ta baznycia? Galiausiai vyras man pritare, nes pats suprato, kad tai buti tik apsimetinejimas PRIES KITUS.

O kodel jusiskiui taip svarbu baznycioj tuoktis? Na irgi - del kitu! Del pasirodymo! Pries tevus ir pries gimines. Va ir viskas.

O tai skaitant santuoka tik dėl turto ar kaip? Nes bažnyčios tau nereikia, pavardės nereikia. Tai pasižadėti gi galite ir be biurokratinių formalumų vienas kitam...
Atsakyti
QUOTE(DuokHuga @ 2016 09 01, 16:25)
O tai skaitant santuoka tik dėl turto ar kaip? Nes bažnyčios tau nereikia, pavardės nereikia. Tai pasižadėti gi galite ir be biurokratinių formalumų vienas kitam...

o tau tik dėl pasipuikavimo bažnyčioje ir pavardės?
Atsakyti
DuokHuga, bent jau man santuoka reikalinga buvo, nes norejau buti zmona, o ne tiesiog sugyventine, ar kaip dabar madinga sakyti, drauge biggrin.gif . Man tai yra didelis skirtumas, didelis skirtumas sakant "mano vyras", o ne "draugas" ar vaikinas, kai jau tau nebe 20. Ir del teisiniu niuansu gerai santuoka. Lyg baznycia ir pavarde svarbiausi dalykai santuokoj butu.
Atsakyti