Įkraunama...
Įkraunama...

Tik civilinė santuoka

QUOTE(pilke @ 2012 06 26, 15:34)
Tie sampanai tai tik metymas pinigu i bala. Aisku cia tik mano nuomone  4u.gif

Man irgi nereikalingas dalykas smile.gif Bet man įdomu, ar reikės apsilankyti prieš santuoką dar ten. Kažką lyg minėjo darbuotoja, kad reikės, bet nepamenu smile.gif bet gal paskambins, juk telefono numeris paliktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 06 26, 22:02)
Man irgi nereikalingas dalykas smile.gif Bet man įdomu, ar reikės apsilankyti prieš santuoką dar ten. Kažką lyg minėjo darbuotoja, kad reikės, bet nepamenu smile.gif bet gal paskambins, juk telefono numeris paliktas smile.gif

mums sake, kad likus mazdaug 2 savaitems iki vestuviu reikia pranesti, kas pas mus bus liudininkais smile.gif o taip pat, pasitikslinti, ar tikrai nieks nesikeicia, ar tikrai gerai vieni kitus supratom smile.gif
Atsakyti
Mum likus 2 savaitem iki vestuvių paskambino iš CMB paklausti ar niekas nepasikeitė ir priminė pasiimti pasus mums ir liudininkams.Niekur važiuoti nereikėjo.Bent jau Kaune dėl šompano,nuotraukų,muzikos tariamasi vestuvių diena prieš ceremonija.
Atsakyti
Laba diena, esu naujokė, todėl tikiuosi, kad manęs neatskirsit smile.gif Mūsų vestuvės šių metų rugsėjo 8 dieną. sumąstėme pirma sudaryti civilinę metrikaciją, o tik po kokių metukų bažnytinę. Kadangi tos moteriškės temoka iškaltus mintinai banalius žodžius, tai su brangiausiuoju pasirašėme savąsias priesaikas... Su liūdininkais nuvažiuosime po ceremonijos prie vandeniuko ir dar kartą kameros akivaizdoje pasakysime savo susikurtus žodžius... Taip liks tik mųsų žodžiais, mūsų mintys ir mūsų pasižadėjimai vienas kitam smile.gif
Atsakyti
labas bendradiene...as manau kad savo zodzius galite pasakyti ir ten...moteriskes sukalbamos mirksiukas.gif
Atsakyti
mano nuomone, kam daryti dvi sventes? svarbiausia yra santuoka ir kad jus busite kartu. Kam dar po metu daryti baliu kitiems?????

Susituokti reikia sielomis, o ne baliais.
Atsakyti
QUOTE(SmilteSmilte @ 2012 08 12, 15:37)
mano nuomone, kam daryti dvi sventes? svarbiausia yra santuoka ir kad jus busite kartu. Kam dar po metu daryti baliu kitiems?????

Susituokti reikia sielomis, o ne baliais.

Todėl, kad didesnei šventei dabar nėra pinigiukų. O norinčių jose dalyvauti nemažai (čia kalbant apie pačius artimiausius šeimos žmones.. Vyro šeimos nariai ir manieji ). Dabar su liūdininkais pasidarysime šventę sau, nes nenorime gyventi susimetę.. Ir apie vaikučius pagalvojame blush2.gif . Kad jie santuokoje turi būti (čia mano įsitikinimai). Bandysime veikti kai apsiženysim bigsmile.gif O pavasarį ar vasarą jau bažnyčioje su šeimos nariais... Bus žiema, laisvesni, mažiau darbo, daugiau laiko pasiruošimui (kursai, vietos ieškojimas, bažnyčia susirasti reikia ir t.t...). Dabar bažnytinei nebūtume net suspėję, nes pareiškimus nunešėm prieš mėnesiuką.
Atsakyti
QUOTE(Agi1988 @ 2012 08 10, 12:29)
Laba diena, esu naujokė, todėl tikiuosi, kad manęs neatskirsit smile.gif Mūsų vestuvės šių metų rugsėjo 8 dieną. sumąstėme pirma sudaryti civilinę metrikaciją, o tik po kokių metukų bažnytinę. Kadangi tos moteriškės temoka iškaltus mintinai banalius žodžius, tai su brangiausiuoju pasirašėme savąsias priesaikas... Su liūdininkais nuvažiuosime po ceremonijos prie vandeniuko ir dar kartą kameros akivaizdoje pasakysime savo susikurtus žodžius... Taip liks tik mųsų žodžiais, mūsų mintys ir mūsų pasižadėjimai vienas kitam smile.gif

Laba diena,
Mūsų šventė irgi rugsėjo 8d, bet ceremonija 9.20 val doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agi1988 @ 2012 08 12, 14:45)
...nenorime gyventi susimetę.. Ir apie vaikučius pagalvojame blush2.gif . Kad jie santuokoje turi būti (čia mano įsitikinimai). Bandysime veikti kai apsiženysim  bigsmile.gif  O pavasarį ar vasarą jau bažnyčioje su šeimos nariais...

O tai kas cia per isitikinimas ? Nenori gimdyti budama - aite , - yte , ar tai - ute ?
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2012 09 03, 18:35)
O tai kas cia per isitikinimas ? Nenori gimdyti budama - aite , - yte , ar tai - ute ?

Niekas nepakeis mano šeimos suvokimo. Mano manymu vaikas turi turėti mama ir tėtį. Aš už oficialią šeimą.. Nepatinka, kaip kad pvz MB tėvai jau 40m gyvena nesusituokę. Man tai nepriimtina ir negražu. Nelaikau tai tikra šeima..
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 06 26, 22:02)

Mes tik pareiškimus parašėme ir savo dieną pasipuoše atkeliavome. Daugiau nieko nereikalavo iš mūsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agi1988 @ 2012 09 14, 12:16)
Niekas nepakeis mano šeimos suvokimo. Mano manymu vaikas turi turėti mama ir tėtį. Aš už oficialią šeimą.. Nepatinka, kaip kad pvz MB tėvai jau 40m gyvena nesusituokę. Man tai nepriimtina ir negražu. Nelaikau tai tikra šeima..

Teisingiau kalbėkite smile.gif Jūsų manymu vaikas turi turėti mamą ir tėtį, kurie yra susituokę.
Linkiu būti laiminga, ne tik gražia. Nes šeima yra širdyje, ne tik popieriuje. Beje, susituokus aišku šeima niekur nedingsta. Bet ji būna ir prieš tai. Kartais net ir išsiskyrus smile.gif
Atsakyti