Įkraunama...
Įkraunama...

Tik civilinė santuoka

QUOTE(Herukas @ 2012 03 31, 21:05)
pas mus tai 0 informacijos

tai nueisit i CMB ir duos tuos kodukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Herukas @ 2012 03 31, 21:08)
reiks taip ir daryti smile.gif

jeigu Šiauliuose tuoksitės tai radau aš ten viską 4u.gif

http://www.siauliai....s-1santuoka.pdf Lentelėj 11 nr ten viskas surašyta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrinee: 31 kovo 2012 - 20:13
QUOTE(suomija09 @ 2012 03 21, 16:10)
Ar yra merginu planuojanciu isvaziuojama ceremonija. As kiek forume ieskojau, tai bendraminciu mazokai.. Auuu, merginos, atsiliepkit smile.gif

mes taip pat planuojame isvaziuojamaja ceremonija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 04 03, 22:13)
mes taip pat planuojame isvaziuojamaja ceremonija  mirksiukas.gif

oi, kaip smagu! smile.gif kaip del Plano B, jei lis?
del pacios ceremonijos, ar renkates kazkokia savo spec muzika, kuri grotu nuotakai einant? Ar kazkokia gyva muzika? Kaip del pacios ceremonijos apipavidalinimo? Kupolas, arka, ar ant kokio skardzio ?smile.gif Smalsu ir idomu, kaip kitom sekasi ruostis.. Nes man kol kas tai cia didziausias galvos skausmas..
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas žinot, kaip išsisukti. Ji ir jis gyvena užsienyje. Ji deklaruota Šiauliuose, bet yra pateikus oficialiai, kad išvykusi, jis - Kaune. Grįžt nėra sąlygų. Nori tuoktis liepos mėn. Kiek žinau, prašymus turi pateikti prieš mėnesį. Grįš liepą savaitei. Ar yra galimybė kažkaip kitaip pateikti dokumentus, kad galėtų grįžti ir tuoktis liepą?

Gal galima prašymus kaipnors per internetą, per įgaliojimą ar dar kaip kitaip pateikti?
Atsakyti
visą laiką norėjau santuokos bažnyčioje, tačiau mano būsimas vyras nekrikštytas, ir visiškai netikintis, teigia, kad sutiktų apsikrikšyti jei man jau tai taip svarbu, bet nespėjęs pabaigti sakinio visada priduria, kad vistiek jis nepripažįsta santuokos bažnyčioje... tai kaip aš galiu eiti tuoktis į bažnyčia, jei žinau, kad mano žmogus tokių dalykų nepripažįsta :/
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2012 05 11, 18:37)
Sveikos,
Gal kas žinot, kaip išsisukti. Ji ir jis gyvena užsienyje. Ji deklaruota Šiauliuose, bet yra pateikus oficialiai, kad išvykusi, jis - Kaune. Grįžt nėra sąlygų. Nori tuoktis liepos mėn. Kiek žinau, prašymus turi pateikti prieš mėnesį. Grįš liepą savaitei. Ar yra galimybė kažkaip kitaip pateikti dokumentus, kad galėtų grįžti ir tuoktis liepą?

Gal galima prašymus kaipnors per internetą, per įgaliojimą ar dar kaip kitaip pateikti?

Nebet kur nors pazystamu turite, kitaip i kalbas neina schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Echmėja @ 2012 02 13, 19:56)
turit but vienas is jusu arba jusu tevu registruotas vilniaus rajone

Nesvarbu tai, tik reikia tada abiem tureti gimimo liudijimus ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2012 05 11, 18:37)
Sveikos,

Galima pateikti internetu prasymus. My Webpage
Atsakyti
mes tuokemes tik rotusej,nesilankom baznycioj,nesam baisiai tikintys ir veidmainiaut nesinori. O rotuse pakankamai iskilmingai atrodo,grozio buvo pakankamai ir be baznycios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moske_poske @ 2012 06 18, 17:22)
Galima pateikti internetu prasymus. My Webpage

nu kad ne.. negalima. Galima tik pranešti apie jau sudarytą santuoką užsienyje ar bažnyčioje..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima2007: 25 birželio 2012 - 21:22
Gal kas žinote, ar reikia prieš santuoką dar apsilankyti CMB? Na suderinti detales, ar reikės šampano, muzikos ir pan.? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 06 26, 09:37)
Gal kas žinote, ar reikia prieš santuoką dar apsilankyti CMB? Na suderinti detales, ar reikės šampano, muzikos ir pan.? smile.gif

Tie sampanai tai tik metymas pinigu i bala. Aisku cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti