Įkraunama...
Įkraunama...

Tik civilinė santuoka

Mudu irgi iš tų, kur civilinę santuoką registruosim, tik ne zakso salėj, o patys išsirinkom vietą smile.gif ir žiedų nenešim šventinti, nors močiutė, jaučiu, amerikonais išvadins už tokius "prisifantazavimus" smile.gif manau puikiai jaunuosius ir žiedus "pašventins" šampano purslai wuhuuuuu, tebūnie vestuvės!!! smile.gif
Atsakyti
Pasukau i santuokų rūmus, viskas būna įprastai kaip ir 6dieniais bei 7dieniais, su visomis ceremonijomis. Iš kur jūs ištraukėt, kad be ceremonijų būna? 4u.gif

Net lengviau pasidarė lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
o kas tas yra "su ceremonijom"? gal man kas gali paaiškint? biggrin.gif aš niekada niekada nesu buvus zakse ir neįsivaizduoju, kas mūsų laukia, o "bobelės" nieko nesako, sako bus jum staigmena (hmmm). tiesa, mūsų santuoka ne zakse, o mūsų pasirinktoj vietoj, bet vis tiek civilinė, be bažnytinės smile.gif tai kas tos ceremonijos ar ne ceremonijos?
Atsakyti
ax.gif pvz,mano atveju ir mano 'kaime' biggrin.gif sventines santuokos iregistruojamos tik sestadieniais,t.y. su ileidimu i iskilmiu sale,muzika,sampanu ir pan... 4u.gif o paprastom dienom(isskyrus pirmadieniais,nes jie nedirba apskritai ta diena) kabinete pas save isduoda pazyma,mes pasirasom ir viso gero biggrin.gif 4u.gif
Faktas,jinai dave suprast,kad jeigu mes primoketumem,tai ir penktadieni ileistu i sale cool.gif bet kadangi as uz tai,kad santuoku rumai -yra valstybine istaiga ir akiplesiska 'namiokus' laidyt,kad ale tai 'kisene kazkodel tai tuscia dar' doh.gif tai man uzteks ir direktores kabineto..
O siaip Didesniuose miestuose penktadieniai ir sestadieniai buna tuoktuviu dienos 4u.gif cia jau kaip kuriam miesto metrikacijos biure mirksiukas.gif
O jeigu jau pats prasai,kad metrikacijos bobikes atvyktu i tavo numatyta vieta,tai jau kaip ir aisku,kad iskilmingai rolleyes.gif juk patys ta 'staliuka' puosites ir pan..nes kiek skaitinejau turi numatyti vieta ir herbui pakabinti,ir knygai-parasus padeti ax.gif

Zivivi- o kuriam mieste tuokiates? ax.gif mazu ir man 'priklauso' iskilmes be papildomo mokescio direktorei i kisene cool.gif
Atsakyti
Sveikos, galvojame dabar tik apie civilinę santuoką, ir iškilo toks klausimėlis... ar tuokiantis tik civilinėje metrikacijoje reikalingos gėlytės ir jų persegimas?
Atsakyti
QUOTE(Juftukas @ 2011 05 30, 13:47)
Sveikos, galvojame dabar tik apie civilinę santuoką, ir iškilo toks klausimėlis... ar tuokiantis tik civilinėje metrikacijoje reikalingos gėlytės ir jų persegimas?

Nėra jis reikalingas, čia kaip Jūs patys norite smile.gif
Mes tai nenorim tiesiog tokių dalykų, tai kad ir būtų privaloma, to nebūtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juftukas @ 2011 05 30, 14:47)

mes kai tuokėmės civilinėje tai naudojome gėlytes ir jų persegimus. Čia priklauso nuo pačių jaunųjų ar jiems tas reikalinga ar ne. mirksiukas.gif
Atsakyti
nes aš nesidėsiu nuometo, tiesiog paprastute balta suknele... tai ir neturečiau kur segtis gėlytės g.gif
Atsakyti
QUOTE(SSii @ 2011 05 23, 13:35)
Mudu irgi iš tų, kur civilinę santuoką registruosim, tik ne zakso salėj, o patys išsirinkom vietą smile.gif ir žiedų nenešim šventinti, nors močiutė, jaučiu, amerikonais išvadins už tokius "prisifantazavimus" smile.gif  manau puikiai jaunuosius ir žiedus "pašventins" šampano purslai wuhuuuuu, tebūnie vestuvės!!! smile.gif

Sveikute,
Užkabinai aktualią temą. Aš irgi norėčiau vestuvių pasirinktoj vietoj. Kuriam mieste Jūs planuojate? Kokioje vietoje? Restorane, sodyboj ar dar kur? Nes mes abu Vilniaus mieste registruoti, tai tik Vilniuj galim ceremoniją išsikviesti, nežinau ar daug čia pas mus tų vietų reprezentacinių... Girdėjau, kad lyg tai persirašyti galima vos ne laikinai vestuvėms, jei kažkur kitur nori. Gal girdėjote ką nors?smile.gif
Atsakyti
mes taip pat susituokėm tik civilinėj metrikacijoj pragyvenom tokioj santuokoj 9metus o dabar natūraliai atsirado poreikis tuoktis bažnyčioje taigi šią vasarą "imsim šliūbą" ir mums tai bus tikra ne dėl mados, akių ar kad to reikalauja tetulės.
Atsakyti
Tokios jūsų mintys įkvepia. Pati esu priėmusi visus tuos sakramentus (mokykloje ten vedė), bet santuokos bažnyčioje nenoriu, nes tikrai nesijaučiu praktikuojančia katalike. Įdomu būtų kur Kaune galima būtų tuoktis ne santuokų rūmuose? Gal kas patirties turit?
Atsakyti
QUOTE(Juftukas @ 2011 05 30, 13:47)

nereikalingas,is vis net nuotaka gali but be puokstes ir su paprasta suknute,ten svatbu pasaus tureti savo jaunuju ir liudininku 4u.gif
Atsakyti