Įkraunama...
Įkraunama...

Tik civilinė santuoka

Kadangi teko dalyvauti begaleje vestuviu, tikrai zinojau kokios sventes sau nenoreciau doh.gif biggrin.gif ta suzinojes MB tik apsidziauge...o kadangi dar buvom studentai, tai uz savo kuklias lesas iskeleme savo svajoniu baliu: susirasymas, liudininkai, tevai, keletas draugu, trumpa suknele, paprasta savaites diena, jokiu stresu, gera nuotaika, paprastos draugu darytos nuotraukos, nepozuotos, ne portretines, ne vestuviu sukneles reklamai tinkancios ir ne po viena, o tiesiog mes kartu, besisypsantys.
Praejo jau keletas metu, ar noreciau ka pakeisti? Ne velnio lotuliukas.gif

Beje apkalbos kaip ir apkalbinetojai nerupi. Svarbiausia jog gera buvo mums, juk tokia sios sventes esme ir turi buti, ane?
Atsakyti
Mes ir galvojam apie susirašymą, o po kelių metų bažnytinę santuoką su didesne puota. Kartais pamąstau ar tada jau puota teiktų kokios tai prasmės.. Dabar finansai neleidžia, o santykius įteisint norisi... Bažnytinė santuoka man svarbesnė - tai tuo bandau paskatinti puotos svarbumą, bet antra vertus jau ir teisiškai būtume žmona ir vyras.. Vėl abejonės...

Dar faktas, kad turiu šiokį tokį jausmą širdyje, kad norisi atiduoti duoklę visiems giminaičiams, ypač vyresniems.. ir palaukt, kai bus finansų, tik tada kelti gražias, dideles vestuves. Svarstyklės smarkiai svyruoja čia pas mus smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Tigris,
nemanau kad reikia "varyti" ant tradiciniu vestuviu, man tai visai grazu, tik man pačiai gaila pinigu.. bet niekada nesakau ant veliono uzuolaida ir pan... schmoll.gif
Papildyta:
Shania, va čia sutinku, svarbiausia kad patiems butu smagu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
mismimi, pas mane tokios pacios mintys,norim iteisinti santykius nes ir taip gyvename daugiau nei 3 m. tad maniau gal tik susirasyti, bet noriu ir su draugais atsokti, ir noriu kad mane tevas lydetu prie altoriaus, bet cia reikia atliekamu pinigu... tai mastau tik apie susirasyma blush2.gif bet man vestuves banznycioje sventas reikalas wub.gif
Atsakyti
Mes taip pat kukliai susituokem Danijoje smile.gif kadangi nera pakankamai pinigeliu labai graziom vestuvem smile.gif tad pasitarem su vyru kad baznytine santuoka yra svarbesne ir Lietuvoj pasitaupius padarysim grazia puota rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(<LINA> @ 2009 11 29, 00:26)
Mes taip pat kukliai susituokem Danijoje smile.gif kadangi nera pakankamai pinigeliu labai graziom vestuvem smile.gif tad pasitarem su vyru kad baznytine santuoka yra svarbesne ir  Lietuvoj pasitaupius  padarysim grazia puota rolleyes.gif

Kaip smagu wub.gif wub.gif

Žinot, man paprasčiau dėl tų vestuvių puotų. Esu netikinti ir į bažnyčią nesiruošiu eiti. Taip, kad net ir darant labai dideles ir prabangias vestuves vistiek eičiau "tik susirašyti" smile.gif Todėl labai pykstu, kai žmonės nustemba, tai ką vestuvių nebus?! Jūs "tik" susirašysit doh.gif doh.gif . Gaunasi, kad jeigu neini į bažnyčią, tai kaip ir skaitosi iš vis nesusituokęs blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 11 29, 14:49)
Kaip smagu wub.gif  wub.gif

Žinot, man paprasčiau dėl tų vestuvių puotų. Esu netikinti ir į bažnyčią nesiruošiu  eiti. Taip, kad net ir darant labai dideles ir prabangias vestuves vistiek eičiau "tik susirašyti" smile.gif  Todėl labai pykstu, kai žmonės nustemba, tai ką vestuvių nebus?! Jūs "tik" susirašysit doh.gif  doh.gif . Gaunasi, kad jeigu neini į bažnyčią, tai kaip ir skaitosi iš vis nesusituokęs blink.gif

pas mane irgi panasi situacija buvo, kadangi vyras kaip jau ir buvo karta vedes ( nors ir tik 4 men pragyveno kartu ) bet faktas tas kad turejo baznytine santuoka, kuri buvo kaip sakant del grozio biggrin.gif ( nes nelabai jau tikintys buvo abu) ir dabar dar dauguma baznytine santuoka renkasi tik "del grozio" nes sako nuotraukos grazesnes. biggrin.gif biggrin.gif todel mes ,kai susiraseme nereikejo nei puotu nei baliu, nes nenorejome to abu, o dabar vyras masto apie baznytines santuokos panaikinima, bet as pati dar to neskubinu jo daryti, nes kaip galvoju dar tam tikrai nesu pribrendusi,
bet jei tokia diena issaustu kad nukeliautume i baznyze tikrai vel nieko nebutu , nei baltos sukneles nei puotu, nes manau jau butu kvaila pragyvenus tiek metu kartu vel vaidinti nuotada.
Atsakyti
nzn kiekvienas daro kaip jiems patinka, ar vaidinti nuotaka po keliu metu ar ne manau cia kiekvienu asmenisnis reikalas, man seip banznytine santuoka ne tik grazu, bet man atrodo, kad na nzn kaip paaiskinti, na kaip palaimininmas... wub.gif
Atsakyti
tai baznytine santuokos as irgi neatsisakau, tik zinau kad jei dar nelaikas.
beto kiek zianu galima tiesiog palaiminti seima ir be vadinamojo sliubo.
Atsakyti
mes tuokėmės civiline prieš daug metų, tada į bažnyčią nėjom, nes MB buvo dėl tam tikrų priežaščių nusivylęs, o man priesaikos duot žinant, kad kitam žmogui ji atrodo niekinė nekilo net minties, nors spaudimą iš jo giminės patyrėm nežmonišką, kaip ir dėl pačių vestuvių, bet darėm taip kaip norėjom mes... bažnyčioj susituokėm pernai... nes pagaliau mums abiems ši priesaikai tapo vienodai svarbi... balių nedarėm, baltų suknelių nebuvo... kas mums buvo svarbu ... tai pats santuokos sakramentas ir nuotraukos... yra žmonių, kurie iki šiol nežino, kad mes jau susituokėm bažnyčioj... žinau, kad planuoja įkalbėt mus tai padaryt per vaikų krikštynas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti, kiek laiko maziausia reikai laukti pridavus dokumentus, t.y. pridavus juos, kada anksciausia galima paskirti data? Nezinau ar suprantamai parasiau ax.gif
Atsakyti
trumpiausias terminas - menuo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 11 29, 13:49)
Kaip smagu wub.gif  wub.gif

Žinot, man paprasčiau dėl tų vestuvių puotų. Esu netikinti ir į bažnyčią nesiruošiu  eiti. Taip, kad net ir darant labai dideles ir prabangias vestuves vistiek eičiau "tik susirašyti" smile.gif  Todėl labai pykstu, kai žmonės nustemba, tai ką vestuvių nebus?! Jūs "tik" susirašysit doh.gif  doh.gif . Gaunasi, kad jeigu neini į bažnyčią, tai kaip ir skaitosi iš vis nesusituokęs blink.gif

Aš irgi netikinti, taigi veiksmas vyko tik Santuokų rūmuose. Bet iš vienų vyro draugų, kuriuos kviesdami daugmaž apipasakojome, kaip viskas vyks, sulaukėme komentaro: "aaa... tai čia tik susirašymas?" Visiems kitiems svečiams klausimų nekilo, pernelyg gerai mane pažįsta smile.gif
Atsakyti