Įkraunama...
Įkraunama...

Tik civilinė santuoka

Megraites, bet ar is tiesu nei viena nesigailejo "per kukliu" vestuviu? na daznai susirasoma tik del to, kad pinigeliu truksta. na nekalbu as apie tradicines vestuves. galima daryti ka tik nori, kur nori ir su kuo. as pradzioje norejau tik susirasyti, o dabar norisi ir sventes
Atsakyti
tai ir pasidaryk bent maza svente 4u.gif mes jau kaip rasiau neplanuojam dideles sventes,bet maza kodel ne? musu planai su draugais prasinesti su banglentem,ir isties tai tokias vestuves organizuojam ne todel kad nera pinigu,bet todel kad mes tokiu norim tongue.gif svarbiausia save nuteikti,kad svarbiausia nuotaika,o ne zmoniu kiekis ir gautu dovanu dydis smile.gif juk net po susirasymo galima su draugais nulekti kad ir i naktini kluba,svarbiausia tavo nusiteikimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sepultura @ 2009 11 02, 18:14)
Megraites, bet ar is tiesu nei viena nesigailejo "per kukliu" vestuviu? na daznai susirasoma tik del to, kad pinigeliu truksta. na nekalbu as apie tradicines vestuves. galima daryti ka tik nori, kur nori ir su kuo. as pradzioje norejau tik susirasyti, o dabar norisi ir sventes

bet kai ta svente pradedi organizuoti tai jau paskui nori ir to ir to ir gaunasi nezmoniskos sumos, kiekviena dabar smulkmena tukstanciais kainuoja tai man net siurpas kyla kai pagalvoji. o jei dar tame dalyke buna tevai priversti uz viska moketi tai isvis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 03 lapkričio 2009 - 18:20
Na, kodėl - jei jau kukliai tuoksitės, nereiškia, kad negali vestuvinės suknelės apsivilkti smile.gif
Man nesuprantamas žmonių požiūris, kad vestuvės=balius. Va, viena draugė ištekėjo šią vasarą - džyzus, kad aš tokias vestuves daryčiau: kaimo sodyba, karšti patiekalai kone tris kartus per parą, šokiai-pokiai, baisūs kambariai, ryte visi pagirioti, su muzika žadina... Brrrr. Tai dabar ta draugė mane spaudžia: Ei, kada jūs ženysitės, mes baliaus norim blink.gif sakau, nu matysim, neskubam. O jinai: Tai žiūrėk, kad aš nestuke.gif nebūčiau, nes negalėsiu nei gerti, nei gražiai apsirengti blink.gif o aš jai kalu į galvą, kad vestuvės nelygu balius. Ir nutylėjau, nepasakiau, kad tikrai mes draugų į balių nekviesim, užteks mums vakarienės su tėvais ir broliais/seserimis. O draugams tik mažas mažas furšetukas po ceremonijos. Jokio pulko, ir joki galvos skausmo merginoms, ką apsirengti, galės kad ir su džinsais ateiti mūsų pasveikinti, man visškai nesvarbu, bile mudu abudu gražūs ir laimingi mirksiukas.gif
Atsakyti
būsimoji aš tau pritariu, svarbu patys gerai jaustumemes, o mes taip pat gyvenam kartu 3 m. ir visi kada balius blink.gif nu zodziu net pyktis tuo metu apima doh.gif jei bus kokia svente tai tik del musu o del ju blink.gif baliaus man uzsigeide uz dika paėst ir pagert doh.gif blink.gif
svarbu kad mes patys butumem laimingi susirasyt eitumem kad ir ryt tik va MB neissima gimimo liudijimo is CMS, o mes siuo metu gyv. kitam mieste, reikia kada prisiruosti doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdesita @ 2009 10 28, 22:27)
ai va... mes dar vestuvines nuotraukas 'susigadinom', nes kartu fotagrafavos MB brolis... o jis buvo be kostiumo... kaip baisu kaip baisu...

Na cia tai virs visko! Brolis nuotraukas gadina! Gaila neturiu brolio, bet turiu labai mylima pusbroli. Man nuotrauka labiau butu sugadinta, jei jo nebutu ten tik todel, kad jis be kostiumo doh.gif

As tai kazkaip nuo vaikystes (taip taip, gal nuo penktos klases) tevam kaliau i galva, kad ne fig cia pinigus leist ir gimines girdyt jei galima juos prasmingiau isleist. Tai, manau, jau jie susitaike bus, kai kada ateis laikas zenytis biggrin.gif

O siaip tai jo, girdejau, kad as skupa, giminems gailiu biggrin.gif Bet tai man tai kas lotuliukas.gif
As tokis bjaurus avinas (cia zodiakas smile.gif), kad man maza ta nuomone rupi. Svarbu artimiausi artimiausi butu salia.
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2009 11 08, 23:57)
Na cia tai virs visko! Brolis nuotraukas gadina! Gaila neturiu brolio, bet turiu labai mylima pusbroli. Man nuotrauka labiau butu sugadinta, jei jo nebutu ten tik todel, kad jis be kostiumo  doh.gif

As tai kazkaip nuo vaikystes (taip taip, gal nuo penktos klases) tevam kaliau i galva, kad ne fig cia pinigus leist ir gimines girdyt jei galima juos prasmingiau isleist. Tai, manau, jau jie susitaike bus, kai kada ateis laikas zenytis biggrin.gif

O siaip tai jo, girdejau, kad as skupa, giminems gailiu biggrin.gif Bet tai man tai kas  lotuliukas.gif
As tokis bjaurus avinas (cia zodiakas smile.gif), kad man maza ta nuomone rupi. Svarbu artimiausi artimiausi butu salia.

tai čia ne mums tos nuotaukos prastos... čia tokie komentarai gimimaičių buvo, kai pamatė nuotraukas... ojėzau... kam paveikslavotės kartu... visą vaizdą gadina... doh.gif deja... dabar jau kalba kitaip... kai žmogaus nebeliko unsure.gif
aš panašiai kaliau... tik mama tai kažkaip lengvai susitaikė... tėtį ilgiau reikėjo nuteikinėt, kad baliaus giminei nebus biggrin.gif o dabar taip 'susitaikė' kad net vietoj savo jubiliejaus baliaus pasirinko kelionę su šeima...
čia ne nuo ženklo gal daugiau, o nuo gyvenimiškų vertybių priklauso... man kai pasako, kad atėmiau galimybę pabendraut giminėms... iškart sakau, no problem... kiemas yra, jūra netoli - darom suneštinį giminės susitikimą... visi pabendrausim ... kažkaip nebereikia visiems g.gif ...
nors dabar jau mama sakė, kad pradeda giminės šnekėt, kad reiktų... to susitikimo... klausia kada grįšim... kol mąstė, mes spėjom iš Lietuvos išvažiuot doh.gif
na čia ne į temą...
Atsakyti
ce ir ne i tema bet ir isivaizduoja kad gimines tik per vestuves ir laidotuves suseiti tegali. smile.gif gera mintis daryti susitikima,
o seip paklausti norejau ar jus mergaites vilkotes ar viksites baltas vestuvines sukneles?
as pati tai ir sito dalyko atsisakiau ( na suknele dauguma balta buvo bet ne vestuvine biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 10 lapkričio 2009 - 22:13
aš norėčiau baltos suknelės tiktada kai eiciau prie altoriaus bet ne i CMS schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2009 11 10, 21:12)
ce ir ne i tema bet ir isivaizduoja kad gimines tik per vestuves ir laidotuves suseiti tegali.  smile.gif  gera mintis daryti susitikima,
o seip paklausti norejau ar jus mergaites vilkotes ar viksites baltas vestuvines sukneles?
as pati tai ir sito dalyko atsisakiau ( na suknele dauguma balta buvo bet ne vestuvine  biggrin.gif  )

su balta buvau, siuvausi pagal savo norą... tai nežinau kokia ji skaitosi... per bažnytinę buvau su šviesia suknele... dramblio kaulo spalvos...

o koks skirtumas CMS ar bažnyčia dėl suknelės... g.gif be to juk pagal dabartinę tvarką galit išvis CMS neit... tik dokumentus po bažnytinės nunešt... kai mes tuokėmės tokios galimybės dar nebuvo biggrin.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurdesita: 11 lapkričio 2009 - 16:38
Na mano nuomone Lietuvoje vyresniu zmoniu toks poziuris jei jau vestuves tai jau turi visa gimine dalyvaut ir visi kaimynai...O ne duok dieve kokios tetules nepakviesi...Man tai baisiausiai skamba kai pora ima paskola nemaza, daro dideles vestuves o po vestuviu nelabai turi kur gyvent ir verkia kaip blogai kai nera pinigu ir buna dar taip kad gailisi del tokiu dideliu vestuviu nes isleista begales pinigu...Manau vestuves yra dvieju zmoniu svente, jei jie nori svest su visa gimine - prasom, jei nori kukliam rately ir tai nemanau kad taip blogai 4u.gif o apkalbu is gimines buvo ir bus... Manau svarbiausia nekreipt demesio biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų vestuvių planas: nueit į CM, į bažnyčią neisim, nei nei aš tikinti nei aš krikštyta. Jokių kviestinių svečių(mano pliusas tas, kad giminės praktiškai neturiu bigsmile.gif ). Po ceremonijos visus kas ateis, į laivą paplaukioti kokiom 3 valandom. Ir viskas. Laive bus kažkoks ala furšetas, dar nesugalvojau, šampanas, pyragėlių kokių, vieno kąsnio sumuštinių. Ir ačiū, kad atėjot, atia 4u.gif Šventė mums, o ne giminėms. Gal pavyks sekantį rytą į kelionę išvažiuoti. Ir nematau reikalo keliems karštiems ir penkių aukštų tortams schmoll.gif . O ir iš vis tortų aš nemėgstu,tai kam man jis biggrin.gif . Fotografuos, mano draugas, kuris tuo užsiima. Niekad nieko neplanavaiu ir neįsivaizdavau. Ai tiesa, suknelę sesuo nuners, jau išsirinkau smile.gif
Atsakyti