Įkraunama...
Įkraunama...

Tik civilinė santuoka

jus kas jaudina g.gif kad apkalbėjo... ar visdėlto supratot, kad norėjot tų tradicinių vestuvių g.gif nes nesvarbu kaip jūs besusituoktumėt jus vistieks apkalbės... aš tuokiaus be tradicijų du sykius su tuo pačiu vyru... abu kartus apkalbėjo kaip galėjo... ar mus tai jaudina ... mažų mažiausiai... abu kartus mes darėme tik tai kas buvo svarbu mums ir buvom ir esam laimingi... o apkalbos... jei būtumėm tuokiasi dėl apkalbų... tai ir antras puses reikėjo kitas rinktis, nes gi apkalba ir juos biggrin.gif

pirmą kartą buvo civilinė santuoka, po devynių metų - bažnytinė 4u.gif

mane apkalbėjo, kad tuokėmės penktadienį, o aš buvau balta suknele... tipo jei jau penktadienį tai negalima lotuliukas.gif kai jau susitaikė... suknelė netiko... kas per vestuvinė suknelė.. nei pūsta, nei veliumo... ir net be rūtų blink.gif ir t.t. po to kelis metus iš eilės sekė giminaičių tradicinės vestuvės... ir ką tas pats... ar tu matei kokia suknelė... ar tu matei rūtas įsisegė... kur jie tuos muzikantus rado... paskui paaiškėjo, kad mūsų vestuvės pasirodo buvusios geriausios doh.gif lotuliukas.gif

apie bažnytinę išvis niekam nesakėm... oho kas darės lotuliukas.gif kai sužinojo...

nežinau... mane mažiausiai jaudina aplinkinių kalbos ir apkalbos... kaip yra ištikrųjų žinom tik mes...

ai dar... neseniai MB močiutė pasakė, kad jie niekaip negali atsistebėt, kad po tiek metų bendro gyvenimo mes vis dar taip mylime vienas kitą... net žioptelėjom su MB... sako vis pakalbam apie jus... kažkaip keista ta jūsų santuoka... tiek metų vedę... o vis dar mylit vienas kitą... nesipykstat ir taip toliau... jei reaguot į apkalbas taip išeina turėtumėm būt kaip visi biggrin.gif yra ir tokių, kurie pasako, kad vaidinam... tad visada atsiras tokių, kuriems neįtiksi... bet kaip jau sakiau... gyvenime nepagalvočiau dėl to nervintis ir gailėtis savo poelgių... gal, kad retai jie pas mus būna spontaniški ir neapgalvoti ax.gif ... turbūt sau spontaniškumą leidžiu... tik santykiuos su MB cool.gif
Atsakyti
Sutinku su Lurdesitos nuomone, kad kokias vestuves jūs beiškeltumėte, vistiek jus apkalbės. Kažkam nepatiks jūsų vyras, kažkam nepatiks jūsų suknelė, dar kažkam nepatiks maistas ir t.t. Visiems neįmanoma įtikti. Svarbu, kad jūs jaustumėtės gerai tą dieną, nes tai jūsų šventė 4u.gif
Atsakyti
Sutinku su issakytom nuomonem drinks_cheers.gif
Beda ne Jumyse, o daugumos konservatyviame poziuryje. Koks kam reikalas kokios buvo Jusu vestuves??? Svarbiausia kad Jusu seima laiminga, sugyvenat graziai, kuriat bendra ateiti wub.gif
Nuo kazkokios tolimos tetos nuomones, ar draugiu sapalioniu del Jusu vestuviu, Jusu seimoje tikrai nebus nei geriau, nei blogiau. Tad nekreipkit demesio thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 10 25, 15:18)
. O vestuves su būriu svečių gali pasikelti ir 10 metų jubiliejaus proga, jei tik TU pati ir TAVO žmogus norėsit wink.gif

na pakolkas tam poreikio nejauciu, o jei kada ir apsispresim tuoktis baznycioje tai taip pat jau manau butu kvaila vilktis balta suknele pragyvenus tiek metu kartu, apseiciau ir kukliau.

QUOTE(Lurdesita @ 2009 10 25, 16:58)
.. ir net be rūtų blink.gif ir t.t.

na man apskritai biskeli tos rutos siomis dienomis kvailai atrodo, kuri jau ce tekam budama nekalta? biggrin.gif biggrin.gif

na gailetis tikrai nesigailiu, tik man idomu kitos kurios taip pat "tik susirase" kaip jauciasi ir kodel toki sprendima prieme, nes kiek zinau finansai daznai tokiam sprendimui itakos neturi, daug pazystamu kad ir be pinigeliu, bet bent kuklias vestuves namuose bandydavo pasidaryti.
Atsakyti
mes kaip tik mastome tik apie susirasyma, nes siuo metu planuojame vaikeli tai nenoriu su pilvu zenytis, tai nusprendem ziena susirasyti, o po to l. noreciau baznycioje, bet va dbr visi pradeda kalbeti, jei nesizenysite banznycioje dbr tai niekada ir nesizenysite, o as l. noriu pasokti su draugais ir pan. noriu prie altoriaus, bet nescia tikrai ne koks idomumas jei turesiu sedeti ir negalesiu normaliai pasilinksminti savo vienintele diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 10 27, 19:40)
mes kaip tik mastome tik apie susirasyma, nes siuo metu planuojame vaikeli tai nenoriu su pilvu zenytis, tai nusprendem ziena susirasyti, o po to l. noreciau baznycioje, bet va dbr visi pradeda kalbeti, jei nesizenysite banznycioje dbr tai niekada ir nesizenysite, o as l. noriu pasokti su draugais ir pan. noriu prie altoriaus, bet nescia tikrai ne koks idomumas jei turesiu sedeti ir negalesiu normaliai pasilinksminti savo vienintele diena smile.gif

tai nemazai dabar kas taip daro, pirmiau susiraso o paskui vestuves ir vaikelio krikstynas kartu padaro, nors esu girdejusi tokiu dalyku kad kitoms gaila savo svente dalintis, bet juk daliniesi ja su savo vaiku o ne su svetimu zmogutmi biggrin.gif
Atsakyti
nu jau nesąmonė biggrin.gif norėsit ir padarysit... aišku jei norėsit... mes va norėjom, kad apie bažnytinę išvis kuo mažiau žmonių žinotų, norėjom šventės tik sau.... mums irgi visi sakė... nenuėjot ir nenueisit... nebent per vaikų krikštynas... o mes kaip norėjom taip ir padarėm... šventę sau... o krikštynos vaikų dar bus biggrin.gif
Atsakyti
Kiekvienas daro taip, kaip JIEMS geriausia, protingiausia, graziausia. Ir saunu thumbup.gif Stipresnes asmenybes spjauna ant visu apkalbu, nuomuoniu, pasisakymu! Saunuoliai. Reikia gyventi SAU! Jautresni vertina, kankinasi, pergyvena del juos pasiekenciu pletku. Kuo tuoliau nuo tokiu ''draugu''!
Kas Jus myli, tas myles ir po kuklios ceremonijos...o kam reikia baltos misraines paesti ir akis uzpilti, tai...eina jie velniop..., net jei ir giminaiciai!
Gyvenimas vienas duotas...gyventi ji taip, kaip norisi JUMS!!!
Drasos Jums!!!

Va, mano pusbroliukas susituoke sia vasara ir net nepranese! O ir vaikiuko jau susilauke apie kuri is kitu giminaiciu suzinojau...guztelejau peciais ir toliau gyvenu. Jokio blogo zodzio nepasakiau...toks jo sprendimas...nesuprantamas, bet gerbtinas.
Atsakyti
tai cia jus visos tik CM susituokėti ir vsikas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 10 28, 15:16)

na ne biggrin.gif bet darėm taip kaip norėjom mes, o ne giminės ir artimieji...
mes sakykim tuokėmės CM penktadienį, nes ta diena kurios mes norėjom buvo penktadienis... tai pagal tuometines tradicijas galėjau maksimum sau leist turguj nusipirkt kokią fialetavą suknikę... o aš buvau su balta... o jo joi kaip baisu, kaip negalima... biggrin.gif paskui netiko jos fasonas... nes buvo ne pagal madą... o tokia kokios norėjau aš... siuvausi... o jo joi kaip negerai... kaip negalima biggrin.gif sukvietėm tik pačius artimiausius į kavinę vienam vakarui... muzikantų nebuvo... baltos mišrainės irgi... o jo joi kaip negerai, kaip negalima biggrin.gif anyta, kad gėdos nepasidaryt antrą dieną savo namuos pati padarė doh.gif tik mūsų nebuvo, nes mūsų planai kiti buvo...
bažnyčioj susituokėm po devynių metų 4u.gif ir vėl... buvo tik tai kas svarbiausia mums... bažnyčia... nuotraukos... ir jaukus vakaras mums... o jo... biggrin.gif
ai va... mes dar vestuvines nuotraukas 'susigadinom', nes kartu fotagrafavos MB brolis... o jis buvo be kostiumo... kaip baisu kaip baisu... o mums wub.gif nes tose nuotraukose mūsų patys wub.gif žmonės... ir man giliai dzin, kad ne pagal protokolą apsirengę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurdesita: 28 spalio 2009 - 21:29
QUOTE(Rastika @ 2009 10 28, 17:16)

mes tai tik CM ir viskas
Atsakyti
mes ir gi planuojam tik CM,taip pat be tunto sveciu ir baltu misrainiu biggrin.gif na man paprasciau viskas vyks labai jau toli nuo LT,nuo visu tetulyciu ir kitu giminieciu tongue.gif is mano puses bus tik brolis,o is MB...nezinau ax.gif zinau tik tai kad noriu raudonu pedkelniu ir baltu konversiuku tongue.gif ir po visos sventes geru bangu,kad butu galima praskrieti su banglente biggrin.gif stai tokias as plauoju savo vestuves lotuliukas.gif
Atsakyti