Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Zitlali, nu gal aš esu kokia pinda fon bambeklyn, bet man ta foto po stalu yra tik geros idėjos užuomazga. visų pirma, ar kokybės trūksta, ar apdirbimas ją paslėpė, visų antra - pilkoka. visų trečia, norėtųsi fotografo dar žemiau ir su labai plačiu kampu. tokios tad mano pastabos.. 4u.gif
Atsakyti
Zitlali, ta kojų nuotrauka labai thumbup.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 06 12, 08:40)
Zitlali, nu gal aš esu kokia pinda fon bambeklyn, bet man ta foto po stalu yra tik geros idėjos užuomazga. visų pirma, ar kokybės trūksta, ar apdirbimas ją paslėpė, visų antra - pilkoka. visų trečia, norėtųsi fotografo dar žemiau ir su labai plačiu kampu. tokios tad mano pastabos.. 4u.gif

drinks_cheers.gif pritariu tau zinok, didele ji kokybes neturi, per daug to grudo, nes tamsu buvo, sviesinant isvis prastai pasidare. Truksta ir kokybes kad ir neva lyg sumanytai nekokybiskai foto ir siaip siek tiek kampo kito noris (kojos grazios jos laaabai, iiiilgos tokios, o cia trumpos ir truputi kerepliskos atrodo), bet cia spontaniskai ivyko viskas,sakem tiksimes kita kart kai sviesu bus, kad pavyktu man padaryti nuotraukas ir tada ja prievartausiu sitam kadrui jau apgalvotai is anksto smile.gif nes db truputi 'nuchalturinta' . Bet gerai, va pirma kart pabandziau siek tiek kitaip pafotografuoti nei man iprasta, pamaciau kas kaip, db galima bus slifuoti is naujo idomiausius kadrus smile.gif Aciu uz pastaba 4u.gif

Tiesa, pastebejau, kad mes daugiau sakom patinka/nepatinka.. o kritika siaip labai laukiama 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 12 birželio 2009 - 08:06
ediper, vakar klausei, kur galima apie 1940 m. birželio 14-15 paskaityt.. kaip tyčia šiandien LŽ apie tai rašo, nuoroda į str. delfyje: http://www.delfi.lt/...php?id=22609847 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 12, 09:13)
ediper, vakar klausei, kur galima apie 1940 m. birželio 14-15 paskaityt.. kaip tyčia šiandien LŽ apie tai rašo, nuoroda į str. delfyje: http://www.delfi.lt/...php?id=22609847  4u.gif

aciu labai 4u.gif

as gi nepasigyriau,kad maciau 'Pionieriu',siandien vel salia busiu to muziejaus,tai tikiuosi uzlekt dar aplankyti ir dar vieno fotografo darbas labai istrygo,tai l.noriu pasigrozeti ax.gif siaip labai stiprus ir grazus darbai atrinkti kaba karaliskoje galerijoje,tikrai smagu,kad ir A. Sutkaus tarp ju bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 12 birželio 2009 - 08:23
Labas rytas, ir man kojos krito akin biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 12 birželio 2009 - 08:31
QUOTE(wyshnia @ 2009 06 12, 00:40)
As tik tiek pasakysiu, kad labai neteisingu keliu ejau, pirmiausia mokydamasi fokusuoti, o tik veliau fotografijos albumus pradejus vartyti. Manau pirmiausia kompozicija iskalt reikia, tada su diafragma ir islaikymu pazindintis.... g.gif Nu cia toks pamastymas....
O plaukai kaip ataugo blink.gif  biggrin.gif

O del kelio - visi ta pacia kryptim einam, tik kai kurie tiesiai, kiti bandomis vis i sona nuklysdami biggrin.gif

manau daugumoje mokyklų taip ir vyktų ax.gif
aha...mano bernas kirptas vieną kartą gyvenime...vis periodiškai paklausiu gal norėtų nusirėžti...nenori smile.gif

biggrin.gif bandom

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 12, 08:00)
Tiesa, pastebejau, kad mes daugiau sakom patinka/nepatinka.. o kritika siaip labai laukiama  4u.gif

atsiprašau, aš tikrai taip dažnai darau...iš to gal irgi naudos nulis, kaip ir iš tų nelemtų 99% biggrin.gif ale taip jau man gaunasi - jei kadras turi potencialą, veža, į jį gera žiūrėti - tada menki trūkumėliai tampa nepastebimi...jei kadras neišlauktas, neužmanytas - tada joks atlikimas jo neišgelbės...
ai nežinau...va bus įdomu palyginti jei perfotografuosi tas kojas, ar netaps tada jos tokia stock foto ax.gif dabar man tie šleivumai čia labai tinka
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 21:51)
merginos... smile.gif

ideja super wub.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 12, 07:11)
Na bet tikrai neužtenka tik parašyti - 99% nuotraukųų nepatiko.

as tai perskaiciau sita ir pamirsau tuoj pat biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 12, 08:00)
db galima bus slifuoti is naujo idomiausius kadrus smile.gif 

kas pastoviai man ir vyksta doh.gif nufotkinu - perziuriu, pamatau klaidas ir sakau sau kad, reiks is naujo bandyt lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai vis noriu atsiprasyt, kad beveik paskutiniu metu nekomentuoju - bet taip jau susikloste aplinkybes - kad nebelieka nei laiko, nei sveikatos... unsure.gif tikiuos sulaukt kaip nors atostogu ir tada stengsiuos pasitaisyt 4u.gif

dabar prisiminiau, kad vakar nepaminejau O nuotrauku su lietumi... man labai labai patiko - is pradziu tikrai buvau isitikinus, kad tai zieminis kadras su sniegu ar slapdriba... nu labai tokios kabinancios foto - abi skirtingai, bet itraukiancios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 birželio 2009 - 09:46
QUOTE(peppi @ 2009 06 12, 10:30)
dabar man tie šleivumai čia labai tinka

g.gif na reiks bandyt kaip nors ne saldziai... neplakatiskai smile.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 06 12, 10:32)
i perziuriu, pamatau klaidas ir sakau sau kad, reiks is naujo bandyt lotuliukas.gif

taip ir fotkini visa laik ta pati ane biggrin.gif pas mane bent jau taip su buitiakais...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 12, 09:47)
g.gif na reiks bandyt kaip nors ne saldziai...  neplakatiskai smile.gif
taip ir fotkini visa laik ta pati ane biggrin.gif pas mane bent jau taip su buitiakais...

ne visa laika ta pati, bet nesiojuos ta neigyvendinta ideja vis doh.gif ir vis daugiau tokiu kaupiasi doh.gif vadinas, nemoku isgyvendint savo viziju unsure.gif
Atsakyti
Puke tai gal nepradedi tiesiog? ax.gif netikiu, kad nepavyktu
Atsakyti