Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(O @ 2009 06 11, 22:46)
Zitlali, man pirma labai jausminga. kazkaip moki tu pagauti ta momenta, tikrai. 2, 3 irgi neblogos, bet tik seimos albumui.
Norejau paklausti, ar ten tu nuotraukose? Jei taip, kaip tu darai, ar turi statyva ir su pulteliu, ar begioji, jei begioji, neisivaizduoju kaip vaikas sugeba visas savo emocijas parodyti

ne, sicia tai as sveciuose buvau smile.gif o kai pati fotografuojuosi tai taip, ant statyvo su pulteliu smile.gif ir dar su taimeriu... na, nuspaudi pulteli, turi dvi sec pasiruost ir tada pyskina smile.gif

Del sitos nezinau.. jei ispeiksit isimsiu lauk biggrin.gif bet man ji kazko lb faina ax.gif merginos... smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 22:51)
ne, sicia tai as sveciuose buvau smile.gif o kai pati fotografuojuosi tai taip, ant statyvo su pulteliu smile.gif ir dar su taimeriu... na, nuspaudi pulteli, turi dvi sec pasiruost ir tada pyskina smile.gif

Del sitos nezinau.. jei ispeiksit isimsiu lauk biggrin.gif bet man ji kazko lb faina  ax.gif merginos... smile.gif

man irgi faina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 11 birželio 2009 - 21:56
QUOTE(peppi @ 2009 06 11, 22:06)

žinau biggrin.gif kažkaip daugiau sinonimų (berots taip vadinas g.gif ) nesusigalvojo tuo metu biggrin.gif
Atsakyti
Zitlali,man labai patinka paskutinioji 4u.gif ir pati pirmoji labai wub.gif
Atsakyti
Zitlali liuks!
Atsakyti
Aciu 4u.gif

Cia ju seimos albumui (kokybe tikrai neblizga)
user posted image

einu luzt.. ryt pabaigsiu... dekui uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 birželio 2009 - 22:36
Zitlali, nu labai patiko ir kojos ir paskutinė , kojos ypatingai thumbup.gif
Atsakyti
Zitlali, labai patiko koju portretas thumbup.gif
Atsakyti
kojos jėga drinks_cheers.gif

QUOTE(Amise @ 2009 06 11, 21:56)
žinau  biggrin.gif kažkaip daugiau sinonimų (berots taip vadinas  g.gif ) nesusigalvojo tuo metu  biggrin.gif

vadinasi taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 06 11, 10:10)
Skaitau senas temas, radau man labai patinkantį Sansaros postą smile.gif du metai praėjo rolleyes.gif

As tik tiek pasakysiu, kad labai neteisingu keliu ejau, pirmiausia mokydamasi fokusuoti, o tik veliau fotografijos albumus pradejus vartyti. Manau pirmiausia kompozicija iskalt reikia, tada su diafragma ir islaikymu pazindintis.... g.gif Nu cia toks pamastymas....

QUOTE(peppi @ 2009 06 11, 13:04)
dedu vaikišką vonios seriją
visaip bandžiau sumažinti nuotraukų skaičių...gal jūs man pagelbėsit smile.gif
na ir tiesa - kaip spalvos?
na ir visa kita...prašau nuoširdžiai taršyti smile.gif

O plaukai kaip ataugo blink.gif biggrin.gif

O del kelio - visi ta pacia kryptim einam, tik kai kurie tiesiai, kiti bandomis vis i sona nuklysdami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 11, 10:35)
Pupeliuk nesupratau, ka norejai pasakyt apie mano asmenini reikala. Paaiskink placiau, jei jau pradejai. Kad as nemoku fotografuoti, nes mano visi kadrai yra juodai balti, suglamzyti ir paplauke?  lotuliukas.gif

Ms, taigi tikrai žinai, kad aš niekaip negaliu galvoti, kad tu nemoki fotografuoti. Ypatingai vestuvių wink.gif Na tiesiog tu labai jau kritiškas, 99% nuotraukų. Ir toks jausmas, kad jei TAU nepatinka, tai nuotrauka yra automatiškai negera. Bet tikrai mes iškeliame sau skirtingus tikslus, turime skirtingą skonį. Aš esu įsimylėjusi juostą ir man į juostą darytos nuotraukos yra mieliausios, ir vis rečiau traukiu skaitmeną, bet nu nepatinka man šiukšlės ir suglamžymai, žiauriai pergyvenu, kad mano skeneris nekokybiškai skenuoja ir negaliu parodyti švarių kadrų. Bet tikrai nesijaučiu, kad mano skonis kuo nors prastesnis nei tavo. Na reik truputėlio tolerancijos. Manau.

Ir suprantu, kad gal tu tingi aiškinti kodėl nuotraukos blogos, ar tau nepatinka. Na bet tikrai neužtenka tik parašyti - 99% nuotraukųų nepatiko. Tai mažų mažiausiai atrodo kaip arogancija. Jei jau rašai tokį sakinį, tai paaiškink kodėl, na kad būtų aišku - nepatiko kadravimas, spalvos, jūsų tos nesąmonės actionai, siu-etas ir t.t. Kūdroje gali rašyti - gerai/blogai, čia gi tema platesnė, iš komentarų mokomės, tai jei jau rašai savo nuomonę, tai būtų malonu, jei ją pagrįstum. Dėl pagarbos kitiems 4u.gif

Tai tiek plačiau.

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 21:51)
merginos... smile.gif
user posted image

labai faina thumbup.gif ir tas vaikutis prilipes prie lango labai patiko 4u.gif ir pirmoji balkonelyje wub.gif
Atsakyti