Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

BN, mhm, tikrai galiu paskolint. as negaliu su jum, tai bent statyva isleisiu pakeliaut lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, bandau kelt... tikiuosi lb nesimusit blink.gif vienzo be blykstes fotkint kai namai tamsus o lauke debesai ir dar fotkint ne bet ka o spurdancius vaikus... baubas... doh.gif foto labai daug tai cia pirmasias keliu aptvarkytas...

user posted image

user posted image

user posted image

Tiesa, tai buvo pirmas bandymas fotografuoti ne sustingusius zmones, o ale veiksme smile.gif oj.. trecia blogai apkirpta (remas ten buvo toks kreivas.. jauc palikt reik ane g.gif ).. vienzo, laukiu kritikos. 4u.gif ir jei neatsibosiu toliau galesiu idomesnes ikelt smile.gif da visko neperziurejau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 birželio 2009 - 20:59
QUOTE(Loreli @ 2009 06 11, 20:50)
Pabandžiau ir aš pagaudyt šviesą. Kažin ar čia kas gero?  g.gif

Neina kažkodėl įkelt foto  unsure.gif pasapudžiu IMG ir iškart išmeta Error

Bandau rinktis objektyvą. Niekaip neapsisprendžiu kas geriau Sigma ar Tamron? 17-70 f 2,8 ar 18-50 f2.8..... visai susisuko galva. ar turit kas Tamroną? kaip kokybė?

Dar norėjau pakalsut Peppi dėl krikštynų foto. Kambary fotkinai be blykstės?  Su kokiu objektyvu? patiko nuotraukos

dėkui smile.gif
fotkinau keitaliodama tai vieną tai kitą, turiu sigma 30mm f1,4 ir sigma 17-70 f2,8-4,5
buvo ganėtinai šviesu tad pavyko dirbti su abiem, blykstės ir neturiu kol kas

Sayon, aš po atostogų pakalbinsiu tave apie juostas smile.gif dabar negaliu blaiviai mastyti... biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 20:56)
Tiesa, tai buvo pirmas bandymas fotografuoti ne sustingusius zmones, o ale veiksme smile.gif oj.. trecia blogai apkirpta.. vienzo, laukiu kritikos.  4u.gif ir jei neatsibosiu toliau galesiu idomesnes ikelt smile.gif da visko neperziurejau..

man pirma patiko...net labai
tik ten slenkstis ar kas? uždengia kojų apačią...
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 06 11, 21:50)

Bandau rinktis objektyvą. Niekaip neapsisprendžiu kas geriau Sigma ar Tamron? 17-70 f 2,8 ar 18-50 f2.8..... visai susisuko galva. ar turit kas Tamroną? kaip kokybė?

aš turiu tamroną smile.gif mane jis tenkina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 06 11, 22:01)
man pirma patiko...net labai
tik ten slenkstis ar kas? uždengia kojų apačią...

aha slenkstis... ir trecioje foto gaila nesimato mergaites kojyciu... toks gilus

Aj del objektyvu... nu zinokit galvojau numirsiu su makriuku savo fotkinant.. na kaip sudetinga yra, ypac kai ne savo namuose, nezinai kampu, tai noredama pilnesni kadra 'paimti' vis uzvirsdavau ant ko nors doh.gif tai paskui neissikenciau ir savo zoom'ini pasiemiau... na, cia tik ispudziais dalinuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 birželio 2009 - 21:06
Zitlali, iš 3 labiausiai 1 patiko bet prašosi man visų kojų,3-ioje jei akys būtų atmerktos geriau atrodytų,dėl 2 neturiu nuomonės
Dėk daugiau
Ar išbandei jau reflektorių?
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 06 11, 21:04)
aš turiu tamroną  mane jis tenkina 

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 06 11, 22:04)
Zitlali, iš 3 labiausiai 1 patiko bet prašosi man visų kojų,3-ioje jei akys būtų atmerktos geriau atrodytų,dėl 2 neturiu nuomonės
Dėk daugiau
Ar išbandei jau reflektorių?

bet matai na kaip as tas kojas gausiu... del atmerktu akiu.. na cia tik toks momentas buvo kai mergaite prilipo prie stiklo ji paragauti ir is netiketumo kad prisiplojo uzsimerke... cia zinai nesurezisuosi g.gif bet aciu uz komentarus lb bigsmile.gif kita kart mastysiu ka daryt g.gif einu kitas perziuret...
Ne, reflektoriaus da nebandziau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 birželio 2009 - 21:10
Zitlali,aš gi sakau kaip man atrodo būtų dar geriau, bet pilnai suprantu kad ne viską įmanoma numatyt ir sureguliuot (slenksčių aukščius, liept vaikui atsimerkt ir t.t) čia jau kaip pavyksta.
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 06 11, 22:13)
Zitlali,aš gi sakau kaip man atrodo būtų dar geriau,

drinks_cheers.gif as tik teisinuosi..
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 22:18)
drinks_cheers.gif as tik teisinuosi..

Nesiteisink, rodyk smile.gif
Atsakyti
Zitlali, man pirma labai jausminga. kazkaip moki tu pagauti ta momenta, tikrai. 2, 3 irgi neblogos, bet tik seimos albumui.
Norejau paklausti, ar ten tu nuotraukose? Jei taip, kaip tu darai, ar turi statyva ir su pulteliu, ar begioji, jei begioji, neisivaizduoju kaip vaikas sugeba visas savo emocijas parodyti
Atsakyti