Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE([B)
Degutė[/B],2009 06 22, 19:54]
pievos smile.gif
user posted image

oooo, man šita faina. gamta ir jos gyventojai kitaip. ne sterilus peizažas su arkluku, bet kažkas kitokio. ne visada gal idealiai atrodo, bet patinka kitoniškumas.
dar fainiau, kad atradai labai aiškų savo braižą, bet vis dar kartais nustebini.. 4u.gif

Sadi, čia Ema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 06 22, 20:16)
pirmoj šiek tiek ryškumo dviratininko veidui norėtus, atrodo, kad rėkia, bet sunku įžiūrėt.
antrojoje ta mergina maišo, bet šiaip patinka smile.gif
trečioj  gerai pliaupia smile.gif

gera surikiuoti. gal tos pilkos apačios tiek nereik  g.gif

Aciu uz issamu komentara 4u.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 06 22, 20:34)
Ediper miestas gyvas, kontrastingas  thumbup.gif aš pati kai nemoku matyt tokių kadrų, tai man labai smagiai žiūrisi.

Čia iš pasakos apie Raudonkepuraitę (baltakepuraitę kaip pataisė smile.gif ) ar labai žiauriai atrodo mama nukapota galva?  ax.gif

4u.gif
as t.p. nzn del nukapotos galvos(man daznai taip atsitinka fotografuojant mazus zmogeliukus doh.gif) sioj nuotr. man kazkaip labai netruksta jos ,bet siaip pati foto nezinau apie ka blush2.gif cia krikstynos buvo ane? smile.gif

seselis idomiai...tik kazkaip nesiziuri,mama kadre irgi ne vietoj,bet cia turbut apie seseli tu norejai isgirsti smile.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 06 22, 20:54)

patinka labai bigsmile.gif
virsuj ( ale danguj ) noretusi mazesnio ryskumo,tokio kaip apacioj ... nzn nieko apie tokiu nuotr.technika, ir kaip jos daromos,tai tik vizualinis mano cia toks pasvaigimas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 23 birželio 2009 - 08:09
atidariau naują temą. kaip ir anksčiau, ten einame tik pabaigę šią. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 23, 09:07)
atidariau naują temą. kaip ir anksčiau, ten einame tik pabaigę šią. 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 06 22, 13:24)
biggrin.gif Nevaryk Dievo i medi, mamuk... Jau tavo A. akys kokios rolleyes.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
as vel su klausimu:)

p.s raige ir ms buvo teisus del blykstes, baterijos issikrove buvo smile.gif 4u.gif

noriu mociutei atspausti tris nuotraukas su uogomis gimimo dienos proga, kad virtuveje pasikabint galetu. Ka rekomenduotumet? Ar graziai at putplascio atrodytu? ir kur ant jo spaudzia?

Puppeliuk tu esi spaudus ?
Papildyta:
Wyshnia, Ediper, o jus daugiau zmoniu priimat i meeta? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 06 22, 17:14)
Nea, va galim tuo paciu smile.gif Kazi, tik, kur Rico g.gif O dar, jei tu netoli M25, tai galim ir kur uz miesto arba kokiam Epingo miske g.gif

I miska neisvesit tongue.gif bijau tongue.gif as tik traukinius ir autobusus vairuoju, tad vaziuokit be manes blush2.gif

QUOTE(ediper @ 2009 06 22, 17:16)
oi ne,man M25 nearti(Wood Green'e as),bet zinok iki Epingo visai atlekciau ir su masiniuku  bigsmile.gif bet Rico pietuose gyvena ir berods nevairuoja ,ji pradziamoksliuose sneka,niekur nedingus  mirksiukas.gif

as cia viska skaitau, tik be "puiku, nuostabu" daugiau neturiu ka pasakyt, tai ir nesakau blush2.gif zaviuosi ir tiek ax.gif
Dar Kerolli nores turbut prisijungti is pradziamoksliu, o kaip So Fun?
Pasakykit kada ir tiek ax.gif
P.S. Epider, tas aviacijos show bus Biggin Hill oro uoste, cia pietryciuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 23, 08:34)
drinks_cheers.gif
Papildyta:
as vel su klausimu:)

p.s raige ir ms buvo teisus del blykstes, baterijos issikrove buvo smile.gif  4u.gif

noriu mociutei atspausti tris nuotraukas su uogomis gimimo dienos proga, kad virtuveje pasikabint galetu. Ka rekomenduotumet? Ar graziai at putplascio atrodytu? ir kur ant jo spaudzia?

Puppeliuk tu esi spaudus ?
Papildyta:
Wyshnia, Ediper, o jus daugiau zmoniu priimat i meeta?  mirksiukas.gif

ant putplasčio, mano galva, niekas nespaudžia, juo tik paklijuoja jau atspausdintą nuotrauką. šiaip gėles gal visai gražu būtų ant drobės spausti?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 23, 09:34)

Wyshnia, Ediper, o jus daugiau zmoniu priimat i meeta?  mirksiukas.gif

tai aiskiai! bigsmile.gif o kas dar prisijungs?! bigsmile.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 23, 09:37)

P.S. Epider, tas aviacijos show bus Biggin Hill oro uoste, cia pietryciuose  ax.gif

aha ,sake MB,kad pietuose kazkur doh.gif ir bilietai ne pigus,tai nzn ar vaziuosim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 06 23, 07:58)
tai aiskiai!  bigsmile.gif o kas dar prisijungs?! bigsmile.gif
aha ,sake MB,kad pietuose kazkur  doh.gif ir bilietai ne pigus,tai nzn ar vaziuosim ax.gif

tai galima is aplink ziureti ax.gif pernai net iki musu keli lektuvai net atskrido ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Sadi @ 2009 06 22, 19:34)
Čia iš pasakos apie Raudonkepuraitę (baltakepuraitę kaip pataisė smile.gif ) ar labai žiauriai atrodo mama nukapota galva?  ax.gif

o čia šešėlis įdomiai krito smile.gif

gal pakirpt butu galima virsaus kiek g.gif labai graziai ta balta mergyte tamsoj wub.gif

o seselis man nea, atrodo lyg fotografo galvo seselis uzstoja vaika g.gif

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti