peppi, šiose foto tikrai geros man tik spalvos. kadravimas praktiškai visose blogas ta prasme, kad lenda visokie kampiukai, galiukai, daikčiukai, detalės, kurios nervina, blaško. pvz., pimra būtų faina tuo vaikišku susidrovėjimu, ryškumo zona, bet kreivas rakursas - nea. 6-oje tas pats - būtų faina fotkė, bet kampuose balti iškyšuliai padaro kadrą pernelyg buitinį. su perspektyva abi paskutinės, fainas atspindys, reiktų išnaudot jį ir spalvų žaismą. Tu gi moki gerai buitiakus daryt, todėl šio atveju sakau - nelabai man.
p.s. a vėl plaukus užauginot??
p.s. a vėl plaukus užauginot??
QUOTE(peppi @ 2009 06 11, 16:04)
tai ar man, paprastam žmogui, reikėtų suprasti, kad jums patinka kitų darbai tik tada kai privaloma?
aš tarkim ten susidedu dėl galimybės vėl ir vėl jais grožėtis
aš tarkim ten susidedu dėl galimybės vėl ir vėl jais grožėtis
kantriai aiskinu paprastau zmogau - atidziau skaityk Klausei kodel nera. atsakiau, kad yra, bet nededu. o tu tai interpretuoji vel savaip.
Tai tau gerai, kad susidedi ir tikriausiai tau taip patogiau grozetis. O man nereikia ju ten susideti, kad grozetis. Jei kalbant apie kudra - tai kitokiomis formomis galima grozetis megstamiausiais darbais.
Peppi, pritariu Sea dėl fokuso priešpaskutinėj foto ir patiko žvilgsnis 5-oj, paskutinė ir priešpaskutinė.
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 11, 13:48)
Skaitmena priemonė. Tinkamai suvaldyta - ji geriausia.
Stiklo plokštelė priemonė. Tinkamai suvaldyta - ji geriausia.
Teptukas priemonė. Tinkamai suvaldytas - jis geriausias.
Ir t.t. ir pan.
Meną kuria ne priemonės. Priemonės keičiasi. (O Jūs dažniau dalinkitės savo darbais, gal taip mums padėsite.)
O apskritai kalbant, gal žmonės čia "mokosi fotografuoti", o ne kurti meną. Gal noriu tiesiog gražiai nuforografuoti savo mylimojo galvą ar tris kates...
Stiklo plokštelė priemonė. Tinkamai suvaldyta - ji geriausia.
Teptukas priemonė. Tinkamai suvaldytas - jis geriausias.
Ir t.t. ir pan.
Meną kuria ne priemonės. Priemonės keičiasi. (O Jūs dažniau dalinkitės savo darbais, gal taip mums padėsite.)
O apskritai kalbant, gal žmonės čia "mokosi fotografuoti", o ne kurti meną. Gal noriu tiesiog gražiai nuforografuoti savo mylimojo galvą ar tris kates...
Peppi 1, 6 ir paskutinė, spalvos patinka
O, antra foto labai patiko
Vasaraite, man ta juoduma nieko nesakanti, o ir spindulių nelabai yra
c-girl, labiausiai įstrigo ta foto kur kita mergaitė ne jubilijatė užsikėlus koja ant kažko , dabar nepamenu ant ko...
Sea, sudominai, reikės gal nuvažiuot į Birštoną
Ech, nespejau i drake, teks po musio kumsciais mosuoti.
Mane juostine fotografija domina kaip procesas, ne kaip rezultatas. Man atrodo labai idomus maksimalus susikaupimas kiekvienai nuotraukai, momento islaukimas, o ne spragsijimas i kaire ir i desine, kuo dabar uzsiimu. Is kitos puses - toki "islaukta" procesa gali susikurti ir su skaitmena, tam reikia keisti save, o ne priemones. Taigi, siuo metu skaitmena yra tai, kas man labiausiai tinka.
Ir drasiai sakau, kad menu as neuzsiimu. As uzsiimu kuryba. Man idomu kurti, o ne daryti mena.
Mane juostine fotografija domina kaip procesas, ne kaip rezultatas. Man atrodo labai idomus maksimalus susikaupimas kiekvienai nuotraukai, momento islaukimas, o ne spragsijimas i kaire ir i desine, kuo dabar uzsiimu. Is kitos puses - toki "islaukta" procesa gali susikurti ir su skaitmena, tam reikia keisti save, o ne priemones. Taigi, siuo metu skaitmena yra tai, kas man labiausiai tinka.
Ir drasiai sakau, kad menu as neuzsiimu. As uzsiimu kuryba. Man idomu kurti, o ne daryti mena.
QUOTE(Nikkė @ 2009 06 11, 15:12)
Ech, nespejau i drake, teks po musio kumsciais mosuoti.
Nikke Nikke, kokia Tu nedvasinga
p.s. skaitmenos ir juostos skiriasi ne tik procesai, bet ir rezultatas. kai kurių dalykų negali net naujausios technologijos. bet ne visiems tų "kai kurių" reikia, todėl renkamasi skaitmena kaip patogesnė priemonė. dėl skonio nesiginčijama ir diskusija nevisai apie tai buvo
QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 16:19)
p.s. skaitmenos ir juostos skiriasi ne tik procesai, bet ir rezultatas. kai kurių dalykų negali net naujausios technologijos. bet ne visiems tų "kai kurių" reikia, todėl renkamasi skaitmena kaip patogesnė priemonė. dėl skonio nesiginčijama ir diskusija nevisai apie tai buvo
As ir nepretenduoju i diskusijos apibendrinima. Tik pasakau savo nuomone apie priemones ir mena, kuriuos jus karstai aptarinejot.
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 11, 14:30)
kantriai aiskinu paprastau zmogau - atidziau skaityk Klausei kodel nera. atsakiau, kad yra, bet nededu. o tu tai interpretuoji vel savaip.
Tai tau gerai, kad susidedi ir tikriausiai tau taip patogiau grozetis. O man nereikia ju ten susideti, kad grozetis. Jei kalbant apie kudra - tai kitokiomis formomis galima grozetis megstamiausiais darbais.
gerai jau
prisikabinti norėjau
ačiū už komentarus
taigi jau stengiuos nepaisyti kadravimo bet matyt iki tvarkingos netvarkos dar netempiu
va, kad su spalvom susitvarkiau - jau smagu gydausi nuo actionų
Peppi, o čia vonioj fotkinai be jokių papildomų apšvietimų ? ISO kėlei?
QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 15:19)
kurių?
nesikabinėju, nuoširdžiai įdomu
QUOTE(Jurina @ 2009 06 11, 15:55)
Peppi, o čia vonioj fotkinai be jokių papildomų apšvietimų ? ISO kėlei?
be jokių...iso 400, gal dėl to supanašėjo į juostą tikrai neturėjau tokio tikslo
visada mėgau fotografuoti prietemoje, pakeldama iso, atverdama diafragmą...tik kurį laiką negalėjau to daryti nes neturėjau tam tinkamo objektyvo
Papildyta:
šūdas...mane vis labiau pasiglemžia juodai balta fotografija kas toliau? juosta?
o šiais laikais būna pirkti nespalvotų juostų, ką?