Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Peppi,man priespaskutine ir paskutine. O dar tiksliau priespaskutines foto fokusas galejo buti veidrodzio atspindyje,ji man labiausiai patinka 4u.gif spalvos man geros 4u.gif
Atsakyti
peppi, šiose foto tikrai geros man tik spalvos. kadravimas praktiškai visose blogas ta prasme, kad lenda visokie kampiukai, galiukai, daikčiukai, detalės, kurios nervina, blaško. pvz., pimra būtų faina tuo vaikišku susidrovėjimu, ryškumo zona, bet kreivas rakursas - nea. 6-oje tas pats - būtų faina fotkė, bet kampuose balti iškyšuliai padaro kadrą pernelyg buitinį.smile.gif su perspektyva abi paskutinės, fainas atspindys, reiktų išnaudot jį ir spalvų žaismą. Tu gi moki gerai buitiakus daryt, todėl šio atveju sakau - nelabai man.
p.s. a vėl plaukus užauginot?? bigsmile.gif
Atsakyti
Peppi, man spalvos patiko, tikros, ir net sakyciau kad pnasu i juosta (tuoj gausiu i nosi biggrin.gif ), ypac tai man jauciasi 1,3,4,6,7 favorite 7. Emocijos visur matosi, ale reikia moketi isrinkti labiausiai patinkancias hihihi.gif cia pasakiau as, kuri labai gerai moka isrinkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 06 11, 16:04)
tai ar man, paprastam žmogui, reikėtų suprasti, kad jums patinka kitų darbai tik tada kai privaloma? ax.gif
aš tarkim ten susidedu dėl galimybės vėl ir vėl jais grožėtis rolleyes.gif

kantriai aiskinu paprastau zmogau - atidziau skaityk tongue.gif Klausei kodel nera. atsakiau, kad yra, bet nededu. o tu tai interpretuoji vel savaip.
Tai tau gerai, kad susidedi ir tikriausiai tau taip patogiau grozetis. O man nereikia ju ten susideti, kad grozetis. Jei kalbant apie kudra - tai kitokiomis formomis galima grozetis megstamiausiais darbais.
Atsakyti
Peppi, pritariu Sea dėl fokuso priešpaskutinėj foto ir patiko žvilgsnis 5-oj, paskutinė ir priešpaskutinė.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 11, 13:48)
Skaitmena priemonė. Tinkamai suvaldyta - ji geriausia.
Stiklo plokštelė priemonė. Tinkamai suvaldyta - ji geriausia.
Teptukas priemonė. Tinkamai suvaldytas - jis geriausias.
Ir t.t. ir pan.
Meną kuria ne priemonės. Priemonės keičiasi. (O Jūs dažniau dalinkitės savo darbais, gal taip mums padėsite.)

O apskritai kalbant, gal žmonės čia "mokosi fotografuoti", o ne kurti meną. Gal noriu tiesiog gražiai nuforografuoti savo mylimojo galvą ar tris kates...

drinks_cheers.gif

Peppi 1, 6 ir paskutinė, spalvos patinka smile.gif
O, antra foto labai patiko smile.gif
Vasaraite, man ta juoduma nieko nesakanti, o ir spindulių nelabai yra ax.gif
c-girl, labiausiai įstrigo ta foto kur kita mergaitė ne jubilijatė užsikėlus koja ant kažko , dabar nepamenu ant ko... biggrin.gif

Sea, sudominai, reikės gal nuvažiuot į Birštoną rolleyes.gif
Atsakyti
Ech, nespejau i drake, teks po musio kumsciais mosuoti. mad.gif biggrin.gif

Mane juostine fotografija domina kaip procesas, ne kaip rezultatas. Man atrodo labai idomus maksimalus susikaupimas kiekvienai nuotraukai, momento islaukimas, o ne spragsijimas i kaire ir i desine, kuo dabar uzsiimu. Is kitos puses - toki "islaukta" procesa gali susikurti ir su skaitmena, tam reikia keisti save, o ne priemones. Taigi, siuo metu skaitmena yra tai, kas man labiausiai tinka.

Ir drasiai sakau, kad menu as neuzsiimu. As uzsiimu kuryba. Man idomu kurti, o ne daryti mena. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 06 11, 15:12)
Ech, nespejau i drake, teks po musio kumsciais mosuoti. mad.gif  biggrin.gif

Mane juostine fotografija domina kaip procesas, ne kaip rezultatas. Man atrodo labai idomus maksimalus susikaupimas kiekvienai nuotraukai, momento islaukimas, o ne spragsijimas i kaire ir i desine, kuo dabar uzsiimu. Is kitos puses - toki "islaukta" procesa gali susikurti ir su skaitmena, tam reikia keisti save, o ne priemones. Taigi, siuo metu skaitmena yra tai, kas man labiausiai tinka.

Ir drasiai sakau, kad menu as neuzsiimu. As uzsiimu kuryba. Man idomu kurti, o ne daryti mena.  4u.gif

Nikke Nikke, kokia Tu nedvasinga biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif

p.s. skaitmenos ir juostos skiriasi ne tik procesai, bet ir rezultatas. kai kurių dalykų negali net naujausios technologijos. bet ne visiems tų "kai kurių" reikia, todėl renkamasi skaitmena kaip patogesnė priemonė. dėl skonio nesiginčijama ir diskusija nevisai apie tai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 16:19)
Nikke Nikke, kokia Tu nedvasinga biggrin.gif doh.gif  lotuliukas.gif

p.s. skaitmenos ir juostos skiriasi ne tik procesai, bet ir rezultatas. kai kurių dalykų negali net naujausios technologijos. bet ne visiems tų "kai kurių" reikia, todėl renkamasi skaitmena kaip patogesnė priemonė. dėl skonio nesiginčijama ir diskusija nevisai apie tai buvo smile.gif

lotuliukas.gif
As ir nepretenduoju i diskusijos apibendrinima. Tik pasakau savo nuomone apie priemones ir mena, kuriuos jus karstai aptarinejot. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 11, 14:30)
kantriai aiskinu paprastau zmogau - atidziau skaityk  tongue.gif  Klausei kodel nera. atsakiau, kad yra, bet nededu. o tu tai interpretuoji vel savaip.
Tai tau gerai, kad susidedi ir tikriausiai tau taip patogiau grozetis. O man nereikia ju ten susideti, kad grozetis. Jei kalbant apie kudra - tai kitokiomis formomis galima grozetis megstamiausiais darbais.

gerai jau biggrin.gif
prisikabinti norėjau biggrin.gif

ačiū už komentarus 4u.gif
taigi jau stengiuos nepaisyti kadravimo bet matyt iki tvarkingos netvarkos dar netempiu
va, kad su spalvom susitvarkiau - jau smagu smile.gif gydausi nuo actionų biggrin.gif
Atsakyti
Peppi, o čia vonioj fotkinai be jokių papildomų apšvietimų ? ISO kėlei?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 15:19)
Nikke Nikke, kokia Tu nedvasinga biggrin.gif doh.gif  lotuliukas.gif

kurių?
nesikabinėju, nuoširdžiai įdomu

QUOTE(Jurina @ 2009 06 11, 15:55)
Peppi, o čia vonioj fotkinai be jokių papildomų apšvietimų ? ISO kėlei?

be jokių...iso 400, gal dėl to supanašėjo į juostą biggrin.gif tikrai neturėjau tokio tikslo
visada mėgau fotografuoti prietemoje, pakeldama iso, atverdama diafragmą...tik kurį laiką negalėjau to daryti nes neturėjau tam tinkamo objektyvo rolleyes.gif
Papildyta:
šūdas...mane vis labiau pasiglemžia juodai balta fotografija unsure.gif kas toliau? juosta? lotuliukas.gif

o šiais laikais būna pirkti nespalvotų juostų, ką? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 11 birželio 2009 - 16:15