dedu ir as viena kadra is miesto...kritika laukiama
QUOTE(Valetta @ 2009 06 22, 16:05)
man čia labiau portretas, o ne miestas.
apdirbimas truputį nepatinka ir tai, kad moteris centre. nežinau, ar vinjetę būčiau dėjus. o šiaip visai nieko babcė čia Tau papozavo
QUOTE(sayonara @ 2009 06 22, 16:12)
man čia labiau portretas, o ne miestas.
apdirbimas truputį nepatinka ir tai, kad moteris centre. nežinau, ar vinjetę būčiau dėjus. o šiaip visai nieko babcė čia Tau papozavo
na taip cia portretas, bet mieste fotografuotas
bandziau as ja is centro iskeldint, bet kazkaip nesiziurejo
dekui uz nuomone
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 22, 16:33)
Valleta, cia tekstura deta ant virsaus?man patinka, tik vinjetavimas per stiprus krastams ir nevienodas
cia su photoscape programa detas filtras antique foto, o jis kartu su tokiu vinietavimu ir buvo ale tiksliai ne vienodas
Valetta, simpatiska moteriske pas tave albume tas sendinimas ne toks intensyvus jauciu cia sitas SM fonas nlb dera
as savaitgali irgi netinginiavau bet kazkaip tik sis kadras patiko
tikiuosi neistampys lango,jei ka duokit zinoti
as savaitgali irgi netinginiavau bet kazkaip tik sis kadras patiko
tikiuosi neistampys lango,jei ka duokit zinoti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 22, 18:05)
dedu ir as viena kadra is miesto...kritika laukiama
Man tai jaucias dirbtinumas tam efekte, nors ir gan naturalus. o babce tai tikrai gera papozavo QUOTE(ediper @ 2009 06 22, 19:02)
as savaitgali irgi netinginiavau
Patinka kad viskas taip tvarkkingai issidesteQUOTE(Grethenn @ 2009 06 22, 18:24)
Patinka kad viskas taip tvarkkingai issideste
aha graziai taip nebutu kariskiai bet ko jie ten tik neisdarinejo ,ot saunuoliai
ne kritikai
si savaitg.kazkur bus lektuvu sou ,tai gal irgi varysiu su savo mikimauziniu zoomu fotkint
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 22, 09:06)
c-girl, nu vel tau nepatiks, bet man to "parselio" per mazai Kiek pastebejau tavo nuotraukas, tai visos tokios kaip sulaikytas kvepavimas iskvepus ora - plaukai i sonus.. kazkur arba matosi, arba nesimato stiklas, kazkur kazkas kaip elektros gaves ir sustinges. toks lengvumas ir trapumas uzprogramuotas
Nu ka as galiu padaryti, kad tau taip atrodo...nepyksi gi uz tai Ir tikrai visos....?
Sis kadras nebuvo programuotas, vaikas kvepuoja patikek Aga plaukai i sonus- i kas? Vat sukuosenos ta diena jam tokos norejos. Kodel uzkliuvo tie plaukai i sonus...? Na nebent tau todel ir rodos elektros sokas...del plauku O, kad "parselio" mazai sutinku....siaip ta nuotrauka kitoki pavadinima turejo, alia dabar va tik taikiau sea i kompanija...na tipo siokis tokis panasumas, kad nosis priplota prie stiklo.
QUOTE(sayonara @ 2009 06 22, 09:48)
seniai ką nors rodžiau, tai išsitraukiau porą kadrų ir rodau, kaip namie vyrus auklėjam taršykit
Labai fainas portretas
Ediper, is tavo miestiniu kadru, man antras labaiusiai
Soris uz off tpica
Jau pamirsau, kur jus gyvenat, tai klausu vel, kur ir kada tau patogu pasimeetint?
QUOTE(ediper @ 2009 06 22, 16:57)
aha graziai taip nebutu kariskiai bet ko jie ten tik neisdarinejo ,ot saunuoliai si savaitg.kazkur bus lektuvu sou ,tai gal irgi varysiu su savo mikimauziniu zoomu fotkint
Jau pamirsau, kur jus gyvenat, tai klausu vel, kur ir kada tau patogu pasimeetint?
QUOTE(wyshnia @ 2009 06 22, 19:01)
Soris uz off tpica
as is siaures patogu? i centra galiu ...tada, jei susikaupus labai galeciau ir su masina kur nors palekti niu bet cia labiau taip ekstra variantas
o tu buvai jau V&A pionieriaus paveizet?
Papildyta:
QUOTE(c-girl @ 2009 06 22, 19:00)
ania vargsas vaikinas
QUOTE(ediper @ 2009 06 22, 17:07)
o tu buvai jau V&A pionieriaus paveizet?
Nea, va galim tuo paciu Kazi, tik, kur Rico O dar, jei tu netoli M25, tai galim ir kur uz miesto arba kokiam Epingo miske