Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

dedu ir as viena kadra is miesto...kritika laukiama rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 22, 16:05)
dedu ir as viena kadra is miesto...kritika laukiama  rolleyes.gif
user posted image

man čia labiau portretas, o ne miestas.
apdirbimas truputį nepatinka ir tai, kad moteris centre. nežinau, ar vinjetę būčiau dėjus. o šiaip visai nieko babcė čia Tau papozavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 22, 16:12)
man čia labiau portretas, o ne miestas.
apdirbimas truputį nepatinka ir tai, kad moteris centre. nežinau, ar vinjetę būčiau dėjus. o šiaip visai nieko babcė čia Tau papozavo smile.gif

na taip cia portretas, bet mieste fotografuotas mirksiukas.gif biggrin.gif
bandziau as ja is centro iskeldint, bet kazkaip nesiziurejo g.gif
dekui uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Valleta, cia tekstura deta ant virsaus?man patinka, tik vinjetavimas per stiprus krastams ir nevienodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 22, 16:33)
Valleta, cia tekstura deta ant virsaus?man patinka, tik vinjetavimas per stiprus krastams ir nevienodas 4u.gif

4u.gif cia su photoscape programa detas filtras antique foto, o jis kartu su tokiu vinietavimu ir buvo g.gif ale tiksliai ne vienodas unsure.gif
Atsakyti
Valetta, simpatiska moteriske mirksiukas.gif pas tave albume tas sendinimas ne toks intensyvus g.gif jauciu cia sitas SM fonas nlb dera

as savaitgali irgi netinginiavau smile.gif bet kazkaip tik sis kadras patiko blush2.gif
user posted image
tikiuosi neistampys lango,jei ka duokit zinoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 22 birželio 2009 - 17:11
QUOTE(Valetta @ 2009 06 22, 18:05)
dedu ir as viena kadra is miesto...kritika laukiama  rolleyes.gif
Man tai jaucias dirbtinumas tam efekte, nors ir gan naturalus. o babce tai tikrai gera papozavo smile.gif

QUOTE(ediper @ 2009 06 22, 19:02)
as savaitgali irgi netinginiavau  smile.gif
Patinka kad viskas taip tvarkkingai issideste
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 22, 18:24)
Patinka kad viskas taip tvarkkingai issideste

aha graziai taip bigsmile.gif nebutu kariskiai smile.gif bet ko jie ten tik neisdarinejo ,ot saunuoliai smile.gif
ne kritikai smile.gif
user posted image
si savaitg.kazkur bus lektuvu sou ,tai gal irgi varysiu su savo mikimauziniu zoomu fotkint hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 22 birželio 2009 - 18:01
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 22, 09:06)
c-girl, nu vel tau nepatiks, bet man to "parselio" per mazai smile.gif  Kiek pastebejau tavo nuotraukas, tai visos tokios kaip sulaikytas kvepavimas iskvepus ora - plaukai i sonus.. kazkur arba matosi, arba nesimato stiklas, kazkur kazkas kaip elektros gaves ir sustinges. toks lengvumas ir trapumas uzprogramuotas smile.gif

Nu ka as galiu padaryti, kad tau taip atrodo...nepyksi gi uz tai smile.gif Ir tikrai visos....? sad.gif
Sis kadras nebuvo programuotas, vaikas kvepuoja patikek mirksiukas.gif Aga plaukai i sonus- i kas? Vat sukuosenos ta diena jam tokos norejos. Kodel uzkliuvo tie plaukai i sonus...? g.gif Na nebent tau todel ir rodos elektros sokas...del plauku biggrin.gif O, kad "parselio" mazai sutinku....siaip ta nuotrauka kitoki pavadinima turejo, alia dabar va tik taikiau sea i kompanija...na tipo siokis tokis panasumas, kad nosis priplota prie stiklo.

QUOTE(sayonara @ 2009 06 22, 09:48)
seniai ką nors rodžiau, tai išsitraukiau porą kadrų ir rodau, kaip namie vyrus auklėjam biggrin.gif taršykit  4u.gif

Labai fainas portretas 4u.gif

Ediper, is tavo miestiniu kadru, man antras labaiusiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 22 birželio 2009 - 18:16
Soris uz off tpica 4u.gif

QUOTE(ediper @ 2009 06 22, 16:57)
aha graziai taip  bigsmile.gif nebutu kariskiai  smile.gif bet ko jie ten tik neisdarinejo ,ot saunuoliai  smile.gif si savaitg.kazkur bus lektuvu sou ,tai gal irgi varysiu su savo mikimauziniu zoomu fotkint  hihihi.gif

Jau pamirsau, kur jus gyvenat, tai klausu vel, kur ir kada tau patogu pasimeetint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 06 22, 19:01)
Soris uz off tpica 4u.gif
Jau pamirsau, kur jus gyvenat, tai klausu vel, kur ir kada tau patogu pasimeetint?  g.gif

as is siaures blush2.gif patogu? g.gif i centra galiu ...tada, jei susikaupus labai galeciau ir su masina kur nors palekti smile.gif niu bet cia labiau taip ekstra variantas blush2.gif
o tu buvai jau V&A pionieriaus paveizet?
Papildyta:
QUOTE(c-girl @ 2009 06 22, 19:00)

Ediper, is tavo miestiniu kadru, man antras labaiusiai ax.gif

ania bigsmile.gif 4u.gif vargsas vaikinas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 22 birželio 2009 - 18:08
QUOTE(ediper @ 2009 06 22, 17:07)
o tu buvai jau V&A pionieriaus paveizet?

Nea, va galim tuo paciu smile.gif Kazi, tik, kur Rico g.gif O dar, jei tu netoli M25, tai galim ir kur uz miesto arba kokiam Epingo miske g.gif
Atsakyti