Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2009 06 22, 10:31)

ediper, labai neblogai. netgi gerai, sakyčiau. Tau sekasi miesto fotografija, nepamiršk jos wink.gif

Aciu blush2.gif nene nepamirsiu ... jau pratinuos prie tos minties,kad viena diena be fotiko gali tekt gryzt hihihi.gif
Papildyta:
Pupeliuk, grazus tavo zoliu ieskojimai bigsmile.gif man ta paskutine j/b vis dar akyse bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 22, 11:35)
O as tai cia matyt per prasta, kad ms i mano klausimus atsakinetu

baik tu smile.gif atsakysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 19, 17:02)
bet taciau, kaip tada su menine ir komercine fotografija, kaip zinia ir mokymo istaigose yra specializacijos. ar komercines fotografijos atstovas, norintis perteikti tik estetinius aspektus nebevertas sio vardo?
ir vis tik ar toj specifikacijoj "menine fotografija" daugiau nezaidzia pati koncepcija? _ms_ sias foto ne tiek jauciu kiek isijauciu. o kam nepavyksta isijausti tas ir nesupranta.

mano galva gryni meniniai kuriniai yra per daug individualus. Norint juos padaryti labiau vartojamus platesniai masei reikia kai kuriuos elementus uzpopsinti. Kad ir is zinomu fotografu.. meno kurinius su spec. pop kabliukais (tarsi nematomu pirstu parodoma i ka ziuret, kas akcentas) dare H. Bresonas, A. Sutkus smile.gif Arba kitaip pasakius: reportazas, pakeltas iki meno, paliekant cukriuko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 22 birželio 2009 - 09:47
seniai ką nors rodžiau, tai išsitraukiau porą kadrų ir rodau, kaip namie vyrus auklėjam biggrin.gif taršykit 4u.gif

user posted image

palikau tik vieną, kuri man pačiai patinka, kitos buvo tokios "į kontekstą" rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 birželio 2009 - 10:22
Aha, _ms_, dar man irgi nieko verto dėmesio su augalais neužrodei ax.gif tikrai labai norėčiau. Šiuo metu labai žaviuosi Karl Blosfeldt.

Ediper, pirma ir trečia patiko, antroje nelabai aiškus pagrindinis personažas, ar bent jau mintis, toks biški jovalėlis.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 22, 11:48)
seniai ką nors rodžiau, tai išsitraukiau porą kadrų ir rodau, kaip namie vyrus auklėjam biggrin.gif taršykit  4u.gif

akinukai tokie klasikiniai juokingi smile.gif pirma graziausia.
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 22, 11:51)
Aha, _ms_, dar man irgi nieko verto dėmesio su augalais neužrodei ax.gif tikrai labai norėčiau. Šiuo metu labai žaviuosi Karl Blosfeldt.

grazu isties.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 22, 11:47)
baik tu smile.gif atsakysiu smile.gif
uj as ne apie sita, dar pries tai buvo tongue.gif
bet aciu ir uz sia nuomone

QUOTE(sayonara @ 2009 06 22, 11:48)
seniai ką nors rodžiau, tai išsitraukiau porą kadrų ir rodau, kaip namie vyrus auklėjam biggrin.gif taršykit  4u.gif
nu man sitos net nzn, labia grazus jb ir grudelis, daugiau kazkaip nieko
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 22, 07:31)
Matyt nelabai gaunasi pateikti tai, ką matau aš.

Gaunasi gaunasi - mano akim ziurint jos labai pavyke smile.gif

QUOTE(ediper @ 2009 06 22, 07:52)
kai jau taip foto uzderejo,tai ir rodau savo snapshotus  blush2.gif

snapshote tu, kada meetinames? bigsmile.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 06 22, 08:06)
c-girl, nu vel tau nepatiks, bet man to "parselio" per mazai smile.gif  Kiek pastebejau tavo nuotraukas, tai visos tokios kaip sulaikytas kvepavimas iskvepus ora - plaukai i sonus.. kazkur arba matosi, arba nesimato stiklas, kazkur kazkas kaip elektros gaves ir sustinges. toks lengvumas ir trapumas uzprogramuotas smile.gif

Idomu buvo paskaityt issamesni tavo komentara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 22, 10:51)

Ediper, pirma ir trečia patiko, antroje nelabai aiškus pagrindinis personažas, ar bent jau mintis, toks biški jovalėlis.

Aciu 4u.gif
drinks_cheers.gif su komentaru antrai foto smile.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 06 22, 11:11)

snapshote tu, kada meetinames? bigsmile.gif

lotuliukas.gif kada pasakysi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 06 22, 10:48)

palikau tik vieną, kuri man pačiai patinka, kitos buvo tokios "į kontekstą" rolleyes.gif

santurus jaunuolis smile.gif
man ta prie virykles labiausiai patiko smile.gif
Atsakyti
Labai patiko Ediper, 1 ir 3 . Na Tau tikrai tinka miesto fotografija, šaunuolė thumbup.gif
Ir knysliukai geri smile.gif
Atsakyti
ediper,mieso foto labai,labai patiko.Antroje krito personazai i akis,tas dedulia su dama po parankia lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir uzmatyk man taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 06 22, 12:03)
Labai patiko Ediper, 1 ir 3 . Na Tau tikrai tinka miesto fotografija, šaunuolė  thumbup.gif

uiui dekui 4u.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 06 22, 12:07)
ediper,mieso foto labai,labai patiko.Antroje krito personazai i akis,tas dedulia su dama po parankia lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ir uzmatyk man taip thumbup.gif

stebiu biggrin.gif
geriausia,tai kai zydus bandziau fotografuot ir jie visi penki uz vieno medzio bande pasislept biggrin.gif
p.s. siaip esu labai nedrasi ir kukli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 22, 09:59)
parodysiu dar viena aguona biggrin.gif

user posted image

o va šita aguona tai labai rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti