Niekur aš netrenksiu durim ir neišeisiu _ms_ gali į sąrašą manęs neįtraukinėti. Purvuose maudžiausi savaitgalį (tiesiogine tažodžio prasme) Galvą vėdinau.
Sea - apie paršelį nuotrauka patiko. Labai. Su aguonom nelabai ir antrąjai kažko trūksta.
Gaziulka - ačiū už tokią išsamią interpretaciją _ms_ katinams. Dar dėl klausimo, ką aš žolėse matau. Na matai aš pati fotografuodama jas, tikrai nespaudžiu mygtukėlio tiesiog matydama žolę ir tiek. Ieškau dekoratyvumo - įdomios tekstūros, spalvų derinio, grafinio piešinio, krentančios šviesos per vandens lašelius, įdomios formos, linijų, grakštumo. Matyt nelabai gaunasi pateikti tai, ką matau aš.
Pamirsau pagirt sea "parselio" nuotrauka As kazkuo panasia irgi turiu...
sveiki
fainus parseliai
kai jau taip foto uzderejo,tai ir rodau savo snapshotus
fainus parseliai
kai jau taip foto uzderejo,tai ir rodau savo snapshotus
pupeliuk, ta tema baigta.
sea, aguonos is vakar, kai tave maciau? liniju raizgalyne ziuris. Bet tu kazka su spalvom prichemicini arba nedachemicini. Kai curves keli aukstyn, ar zemyn, uzrakink priesingus. Varlej kompoza "idomi"
c-girl, nu vel tau nepatiks, bet man to "parselio" per mazai Kiek pastebejau tavo nuotraukas, tai visos tokios kaip sulaikytas kvepavimas iskvepus ora - plaukai i sonus.. kazkur arba matosi, arba nesimato stiklas, kazkur kazkas kaip elektros gaves ir sustinges. toks lengvumas ir trapumas uzprogramuotas
ediper. labai patiko pirma ir trecia. Nemaza akcenta duoda keli planai
sea, aguonos is vakar, kai tave maciau? liniju raizgalyne ziuris. Bet tu kazka su spalvom prichemicini arba nedachemicini. Kai curves keli aukstyn, ar zemyn, uzrakink priesingus. Varlej kompoza "idomi"
c-girl, nu vel tau nepatiks, bet man to "parselio" per mazai Kiek pastebejau tavo nuotraukas, tai visos tokios kaip sulaikytas kvepavimas iskvepus ora - plaukai i sonus.. kazkur arba matosi, arba nesimato stiklas, kazkur kazkas kaip elektros gaves ir sustinges. toks lengvumas ir trapumas uzprogramuotas
ediper. labai patiko pirma ir trecia. Nemaza akcenta duoda keli planai
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 22, 09:58)
Epiper, man antroji labai patinktu,bet truputi kito kampo noretusi, noreciau,kad niekas neuzstotu dedes su manekenu, patinka kaip KFC dedule ziuri
pirmoji taip pat patinka slapumu, judesiu.
pirmoji taip pat patinka slapumu, judesiu.
aha gerai butu ,kad nieks neuzstotu ir l.gerai butu,kad tureciau ne kit'ini zoom'a turiu juostiniui 210mm bet astrumo visai nera
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 22, 01:06)
jo aguonos is vakar man paciai patinka tos linijos visos o del spalvu,nedaug as ten maklekinau
papasakosiu kaip tu mane matei
suzinojau is vienos tetos,kur aguonos salia pagrindinio kelio auga, pasiemiau dviratuka ir numyniau:) fotografuoju sau pakeleje ir kazkas lekdamas pro sali dideliu greiciu,kad signalizuoja,signalizuoja
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 22, 09:59)
si labiau patinka skaidri tokia ,nors ir j/b
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 22, 10:06)
malonu
QUOTE(c-girl @ 2009 06 22, 08:36)
Pamirsau pagirt sea "parselio" nuotrauka As kazkuo panasia irgi turiu...
labai faina. stiklas nesveikai švarus, jo net nesimato
ediper, labai neblogai. netgi gerai, sakyčiau. Tau sekasi miesto fotografija, nepamiršk jos
Sea_, aguona man nelabai
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 22, 01:07)
varlyte ar princas?
man is paskutiniu rodytu si siuzetu idomi, betent del drasos bet kadravimas ne koks.QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 22, 10:31)
Matyt nelabai gaunasi pateikti tai, ką matau aš.
tai Tu pati ir spresk ka matai ir ka nori perteikti ir kas gaunasi. Ir cia daug kas gyre Tavo foto, tai kam taip save nuvertinti QUOTE(ediper @ 2009 06 22, 10:52)
snapshotus
Oj man tai visi fainus, prie nieko nekimbu visi kabina ir toks jb man cia l abai tinkaO as tai cia matyt per prasta, kad ms i mano klausimus atsakinetu