Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Niekur aš netrenksiu durim ir neišeisiu tongue.gif _ms_ gali į sąrašą manęs neįtraukinėti. Purvuose maudžiausi savaitgalį (tiesiogine tažodžio prasme) tongue.gif Galvą vėdinau.

Sea - apie paršelį nuotrauka patiko. Labai. 4u.gif Su aguonom nelabai ir antrąjai kažko trūksta.

Gaziulka - ačiū už tokią išsamią interpretaciją _ms_ katinams. Dar dėl klausimo, ką aš žolėse matau. Na matai aš pati fotografuodama jas, tikrai nespaudžiu mygtukėlio tiesiog matydama žolę ir tiek. Ieškau dekoratyvumo - įdomios tekstūros, spalvų derinio, grafinio piešinio, krentančios šviesos per vandens lašelius, įdomios formos, linijų, grakštumo. Matyt nelabai gaunasi pateikti tai, ką matau aš.
Atsakyti
Pamirsau pagirt sea "parselio" nuotrauka biggrin.gif As kazkuo panasia irgi turiu...
user posted image
Atsakyti
Cgirl, taviskis thumbup.gif Sukuosena bigsmile.gif

Aciu pupeliuk biggrin.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif
fainus parseliai bigsmile.gif
kai jau taip foto uzderejo,tai ir rodau savo snapshotus blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 22 birželio 2009 - 08:52
Epiper, man antroji labai patinktu,bet truputi kito kampo noretusi, noreciau,kad niekas neuzstotu dedes su manekenu, patinka kaip KFC dedule ziuri biggrin.gif
pirmoji taip pat patinka slapumu, judesiu.
Papildyta:
as parodysiu dar viena aguona biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
pupeliuk, ta tema baigta.

sea, aguonos is vakar, kai tave maciau? smile.gif liniju raizgalyne ziuris. Bet tu kazka su spalvom prichemicini arba nedachemicini. Kai curves keli aukstyn, ar zemyn, uzrakink priesingus. Varlej kompoza "idomi" smile.gif

c-girl, nu vel tau nepatiks, bet man to "parselio" per mazai smile.gif Kiek pastebejau tavo nuotraukas, tai visos tokios kaip sulaikytas kvepavimas iskvepus ora - plaukai i sonus.. kazkur arba matosi, arba nesimato stiklas, kazkur kazkas kaip elektros gaves ir sustinges. toks lengvumas ir trapumas uzprogramuotas smile.gif

ediper. labai patiko pirma ir trecia. Nemaza akcenta duoda keli planai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 22, 09:58)
Epiper, man antroji labai patinktu,bet truputi kito kampo noretusi, noreciau,kad niekas neuzstotu dedes su manekenu, patinka kaip KFC dedule ziuri  biggrin.gif
pirmoji taip pat patinka slapumu, judesiu.

4u.gif aha gerai butu ,kad nieks neuzstotu bigsmile.gif ir l.gerai butu,kad tureciau ne kit'ini zoom'a bigsmile.gif turiu juostiniui 210mm bet astrumo visai nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 22, 01:06)

sea, aguonos is vakar, kai tave maciau? smile.gif  liniju raizgalyne ziuris. Bet tu kazka su spalvom prichemicini arba nedachemicini. Kai curves keli aukstyn, ar zemyn, uzrakink priesingus. Varlej kompoza "idomi" smile.gif

jo aguonos is vakar biggrin.gif man paciai patinka tos linijos visos smile.gif o del spalvu,nedaug as ten maklekinau smile.gif
papasakosiu kaip tu mane matei biggrin.gif
suzinojau is vienos tetos,kur aguonos salia pagrindinio kelio auga, pasiemiau dviratuka ir numyniau:) fotografuoju sau pakeleje ir kazkas lekdamas pro sali dideliu greiciu,kad signalizuoja,signalizuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 22, 09:59)

as parodysiu dar viena aguona biggrin.gif

user posted image

si labiau patinka smile.gif skaidri tokia ,nors ir j/b

QUOTE(_ms_ @ 2009 06 22, 10:06)

ediper. labai patiko pirma ir trecia. Nemaza akcenta duoda keli planai smile.gif

smile.gif malonu
Atsakyti
Ediper,grazus vertimas i jb, pamirsau pasakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 06 22, 08:36)
Pamirsau pagirt sea "parselio" nuotrauka biggrin.gif  As kazkuo panasia irgi turiu...

labai faina. stiklas nesveikai švarus, jo net nesimato biggrin.gif

ediper, labai neblogai. netgi gerai, sakyčiau. Tau sekasi miesto fotografija, nepamiršk jos wink.gif

Sea_, aguona man nelabai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 birželio 2009 - 09:31
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 22, 01:07)
varlyte ar princas? 4u.gif
man is paskutiniu rodytu si siuzetu idomi, betent del drasos smile.gif bet kadravimas ne koks.

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 22, 10:31)
Matyt nelabai gaunasi pateikti tai, ką matau aš.
tai Tu pati ir spresk ka matai ir ka nori perteikti ir kas gaunasi. Ir cia daug kas gyre Tavo foto, tai kam taip save nuvertinti smile.gif

QUOTE(ediper @ 2009 06 22, 10:52)
snapshotus  blush2.gif
Oj man tai visi fainus, prie nieko nekimbu smile.gif visi kabina ir toks jb man cia l abai tinka

O as tai cia matyt per prasta, kad ms i mano klausimus atsakinetu
Atsakyti