Cia jums visiems, netobulai, atsipalaidavimui nuo drages.
Pasizaidimai su sviesa (mobeleku)
mda... akivaizdziai Grethen nezino kas shudas yra...
Tiksliai, Grethen, cia ne shudas pala tuoj as kai idesiu
C- girl - laukiaum laukiam
Grethen, kaip sh tai per daug spalvotas (faini pasizaidimai, as uz antra )
Grethen, kaip sh tai per daug spalvotas (faini pasizaidimai, as uz antra )
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 19, 21:51)
C- girl - laukiaum laukiam
Ne neturiu nieko rodomo cia, kol kas...o kur siaip mano kadru rasti tai zinai
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 19, 11:19)
Mano nuomone, menas - tai pats zmogaus kelias. Todel gerbkit si reiskini ir vartokit ji tik tada, kai suprasit save, isiklausysit saves.
...
Nuomonei apie meną kaip žmogaus kelią pritariu. O kam liepiamoji nuosaka?
------
Bendravimas forume taip pat yra realybė, kaip ir susitikus, rašant laiškus, kalbant telefonu, iš toli mojant ranka. Ir jei kas nors skaudina asmeniškai žmogų, užkabindamas žmogų, o ne kalbėdamas apie foto, tai nesvarbu, ar šiaip kas, ar šiaip jau geras p. MS.
------
QUOTE(c-girl @ 2009 06 20, 00:39)
Ne neturiu nieko rodomo cia, kol kas...o kur siaip mano kadru rasti tai zinai
zinau zinau
as vel su klausimu
uzsidejau blykste 580 II ant savo aparato pasimokint fotografuot su ja. Pries savaite buvau uzdejus,bandziau ant auto viskas veike. O dabar man kazko ji nesuveikia. Ta pilot lempute net nesumirksi, nors viska uzsistatau ant auto wirelless sensorius veikia,bet blykste nesudirba.Tai dabar galvoju, ar as prispaudziau kazka, ar baterijos issikrovineja. Gal kas zinot kur suo pakastas?
uzsidejau blykste 580 II ant savo aparato pasimokint fotografuot su ja. Pries savaite buvau uzdejus,bandziau ant auto viskas veike. O dabar man kazko ji nesuveikia. Ta pilot lempute net nesumirksi, nors viska uzsistatau ant auto wirelless sensorius veikia,bet blykste nesudirba.Tai dabar galvoju, ar as prispaudziau kazka, ar baterijos issikrovineja. Gal kas zinot kur suo pakastas?
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 20, 18:30)
as vel su klausimu
paklausiau vyro, nes jis ta pati turi ka ir tu, tai:
pradzioj pasiule nuresetint fotiko parametrus - gal ka ir prispaudinejai, jei taip, tai ir pasimatys
toliau, nezinia kaip tu jungei ir dejai, jis pirma deda blykste ja ijungia ir tik tada ijungia fotika, gal tai tures itakos, nezinia. reik pabandyt visaip, kol kas nors paaiskes
jei ka - galesiu dar smulkiau istardyt
baterijas patikrink pirmiausia
Sea, siandien jau per velai grisiu namo, tai rytoj galesiu paziuret (irgi toki pati turiu), bet 99 proc, kad akumai nusedo
C-girl, tu man irgi labai patinki
Aciu dar karta Tau Wyshnia uz juosteles - agfa apx 100 nu ir stai trys pirmi kadrai is eiles is pirmos juosteles (nors ir tik iso 100, bet man labai maloniai ziurisi), taigi aciu ACIU (tik islaikymas cia buvo del zemo iso 1/8 prie f2):
C-girl, tu man irgi labai patinki
Aciu dar karta Tau Wyshnia uz juosteles - agfa apx 100 nu ir stai trys pirmi kadrai is eiles is pirmos juosteles (nors ir tik iso 100, bet man labai maloniai ziurisi), taigi aciu ACIU (tik islaikymas cia buvo del zemo iso 1/8 prie f2):