Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Nikkė @ 2009 06 19, 16:10)
Graziulka, aciu! Zinai, pagalvojau, kad tai, ka pasakei per kelis paskutinius postus, yra labiausiai mano foto-mastyma "pakrate" teiginiai. Kalbu ne apie tavo poziuri i konkrecia serija (as net nesinagrinejau pagal konkrecias foto), bet apie poziuri i fotografija apskritai.

nu va.
Gaziulkos pavyzdžiu turėtumėm sekti visi. Galbūt vieni kitiems galime nemažai duoti..smile.gif

Man žuvelkos analizai irgi patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 15:22)
Man žuvelkos analizai irgi patiko smile.gif

Tu cia su tuo IRGI PATIKO tai nebandai manes lygint su gaziulkos interpretacija biggrin.gif as tik isaiskinau savo matymo kampus.kad visa tai matau paprastai,be dieduku ir bobuciu,o gaila...labai noreciau kazkaip to "pasissemt matymo"is Saules Pugos ar gaziulkos smile.gif
[dar prirasysiu]kad gaziulka sakydama,kad daug istoriju ir yvairiu galima prisikurti ir turejo galvoje,kad ne visos foto pakviecia y vidu smile.gif

sayonariene ce vertinant patiko nepatiko,tai nemaciau tavo interpretacijos ta tema smile.gif

bet ms'ui garbe tai nereali. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 19 birželio 2009 - 16:37
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 19, 09:57)
As zinau ko pyksta c-girl, bet zinau, kad ne del to paties del ko Saules Puga. Jauciu del ko pyksta Zitlali, tu ir pan. Bet as to nevertinu, nes tu pykciu priezastys yra zemos.

Ir tikrai ne del to, kad mano nuotraukas shudu pavadinai biggrin.gif O be to nepavadinciau to pyciu, o tiesiog kaip ir pupeliuka jau erzina tavo sarkazmas ir nepagarba kitiems 4u.gif Bet kaip pasirodo as kaip nebiciule, tai nesuprantu taves, kai tuo tarpu jus biciuliai pasilinksminat ir tiek.

Saraso gali nesudarinet, man vienodai- nebusiu nei uz nei pries lotuliukas.gif Nesi toks svarbus blush2.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2009 06 19, 15:33)
As niekada nemokejau iterpretaciju,buvau ta,kuri sako ta ka mato.

man taip pat matemateka labiau patiko biggrin.gif
pilstyt niekad nemokėjau ir nenorėjau... ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 15:35)
peppi, išeik va dabar pat į savo pievelę, įkvėpk, iškvėpk ir pasakyk - a pajuokaut jau nebegalima?? biggrin.gif

juoki juokais o va kokia koša užviro mirksiukas.gif aš beje šiandien visai rami smile.gif mane apėmusi pasiruošimo kelionei nuotaika...jaučiuosi jau tolstanti nuo čia ir nuo visų krizių ar drakių ax.gif

nu ir gal iš tiesų buvo geriau kai ignoravom ms karktelėjimus... rolleyes.gif
kai išmoks komentuoti tai ir mes išmoksim jį priimti biggrin.gif net nebūdami bičiuliai biggrin.gif
Atsakyti
C-girl, varyk gimtojon žemėn smile.gif Aš esu iš tų, kurios norėtų Tave asmeniškai pažint.

Ir jei tu manai kad vakar kažkas kažkur linksminosi - klysti. Bičiulystė bičiulystei nelygi ir prie vieno stalo su ms nesėdim ir sąmokslų nerengiam. Šį rytą sužinojau, kad net jis pats nelabai teisingai mane suprato. Kažkodėl jaučiu, kad tu įsižeidei ar kažkaip kitaip neigiamai sureagavai ir kažkodėl nesmagiai dėl to jaučiuosi. Nesijaučiu dėl nieko kalta, tik noriu "įnešti" į situaciją aiškumo. Bičiulystė man ne kikenimas į vieną saują ir nesilinksminimas kitų sąskaita. Jau kelintą kartą jaučiu su ironiją pavartotą žodį "bičiulis". Yra labai nedaug, vienetai žmonių, kuriuos taip vadinu. Tai visai nereiškia, kad pateisinu ms visuose jo "išpuoliuose" ar kaip nors kitaip esu akla tam, ką jis daro. Nereiškia ir to, kad man be išimties viskas patinka jo fotografijoje. Bet pažįstu jį tiek, jog galėčiau atsakyti už savo žodžius, kad virtuali erdvė iškreipia tikrąjį žmogaus veidą. Ne be jo pastangų kartais, sutinku. Netgi manau, kad realybė kiek nustebintų mirksiukas.gif

Tai tiek.
Atsakyti
raige, gal kada nors....but labai malonu ir man ax.gif

Tikrai neisizeidziau del vakar, anei neigiamai sureagavau ir neturi jaustis nesmagiai. Kaip jau sakiau anksciau gal kvailokai pasijauciau, kaip apmulkinta per apryliu biggrin.gif Bet cia jau mano "beda" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 06 19, 10:03)

Tikrai neisizeidziau del vakar, anei neigiamai sureagavau ir neturi jaustis nesmagiai. Kaip jau sakiau anksciau gal kvailokai pasijauciau, kaip apmulkinta per apryliu biggrin.gif  Bet cia jau mano "beda" biggrin.gif

jei atvirai as irgi nelabai supratau,kai komentavimai kaciu fotografijoms vyko,neatrinkau kur rimtai,kur su sarkazmu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 19, 18:45)
jei atvirai as irgi nelabai supratau,kai komentavimai kaciu fotografijoms vyko,neatrinkau kur rimtai,kur su sarkazmu 4u.gif

As iskart apie kates supratau cool.gif Ir jo pacio komentarus apie "roziu teksturas" ir kitoki brieda....Tiesiog pasijuoke is kitu naudojancius PS texturas ir kt. Bet matot juostoje daug kas atleistina ir netgi geris yra- ir double expo, ir crosinimai ir "kaciu subraizyti" kadrai ir t.t., o va skaitmenoj jau kitaip....blogis didelis cool.gif As va didelio skirtumo nematau, kaip kas nori taip tas "bludija"- skaitmena, ar juosta, kaip kas nori taip zaidzia su spalvom, apdirbimu ir t.t. O dar sako- norim akis atvert, kad paziuretumet placiau...tik as abejoju kas cia siauriau mato cool.gif Pati, asmeniskai, priimu tiek juostos crosinimus ir double expo, kai tai tinka, tiek ir skaitmenos apdirbimus ir ne vieno ne kito budo nemenkinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 19 birželio 2009 - 19:13
O as visai kitaip supratau. MB visada sako, kad nesvarbu jb ar spalvota, su actionais ar be ju, nugludinta ar triuksminga, jei nuotrauka gera, ji gera. Tos nuotraukos nebuvo ikletos pasijuokimui/nuvertinimui skaitmenos, o tiesiog kad pagalvotume, kad ne spalvos, juodai baltumas, tonavimas, sarpinimas, galu gale ir vien juosta pati is saves nepadaro nuotrauku geresnemis 4u.gif

Esme labai paprasta, jei nuotrauka kalba, ji kalbes juodai balta, nesarpinta ar spalvota tiesiai is fotoaparato. O jei ji nekalba, tai ka bedarytum, ji geresne nuo to netaps g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 19 birželio 2009 - 19:02
Wyshniuk, galbut Tu teisi. Jei tai butum padarius tarkim Tu(foto su katem ir komentarai po to), tai greiciausia taip ir buciau supratus. Bet kai taip "suzaide" zmogus kuris, bent jau virtualiame pasaulyje taip atrodo, turintis 0 tolerancijos ir pagarbos kietiems besimokantiems cia, tai ir supranti atitinkamai.

Zodziu baigiau, nebegrisiu i sia tema. Kiek supratau, kad as nesuprantu nei -ms-, nei jo issisokimu, kai tuo tarpu kitos supranta. Tai tureciau dabar jau patylet 4u.gif

Laikas but pradet nuotraukas deti, nes plepalu jau daug puslapiu prisikaupe biggrin.gif
Atsakyti
Reik ta proga koki shuda ikraut happy.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 19, 20:40)
Reik ta proga koki shuda ikraut  happy.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti