Labai idomia drake praleidau.Man ce visi tokie iskalbyngi.as tada susiguziu savo grudu kampely,kaip ta pele su surio gabalu ir pasimegaudama skaitau.juokiuos..Kaip sayonara sake,savotiska dalyve jauciuos
QUOTE(raige @ 2009 06 19, 06:29)
Zuvialia... Ms mano bičiulis. Realus, ne virtualus. Man patinka jo fotografija. Jo juosta. Jo šiukšlės (net tos, kurios sieloje
). Ir tos trys nuotraukos patiko. Pirma labai labai.
viskas ką sakiau buvo lengvas sarkazmas...
nu jopsiksik..kaip as galejau pamirst..ka reiskia cia ilgai nesilankyt.A vat kazkaip ziuriu ne as viena patikejau tavo sarkazmu.O ce visai nevaidinu apsijautrinusios,bet man tas grudas be galo artimas dusiai.Ir kaip kuri cia pasake,tiesiog nemokeciau aprasyt,kodel jis sukelia daug daugiau jausmu,negu y ta pacia fotografija be grudo,islaizyta isvalyta..galvoju,gal ce tiesiog laikas,nuo kurio galbut pasveikstama,kaip ir nuo remeliu,ar action'u[beja,nuo ju dar gydausi]..blogiausia..kad nenoriu pasveikt
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 19, 08:07)
O dėl tos čia kvailos diskusijos, _ms_ nuotraukos kai kurios patinka, gerbiu jo kitokį matymą ir skatinimą irgi kitaip matyti, na tik man atrodo, kad fotografijoje yra gerokai daugiau atspalvių ir kiekvienas turi teisę turėti savo skonį ir tas begalinis tyčiojimasis iš kitų jau man pradeda įgristi.
kazkaip negaliu ce nepalinkset savo galva
Zaviuosi
Gaziulkos interpretacijomis,ir pasakysiu,kad as visiskai kitaip sita ms serija maciau.Pas mane tas minciu gylis kiek arciau.As maciau katino nutampyta lempa,patalpu nudraskytas sienas,nudrekstas uzuolaidas..tiesiog katino gyvenima,kuriame jis siauteja noredamas istrukt is kasdienybes monotonijos
.O paskutineje jo tas berupestyngas zvilgsnis pro langa sypsena kelia vien todel,kad ta netvarka,tie nudraskyti ir nuniokoti kampai jam visiskai dzin,tos siukslytes tam kadre irgi sneka savaip.As niekada nemokejau iterpretaciju,buvau ta,kuri sako ta ka mato.Bet va skirtyngai matem,o serija abiems patiko
ir apie diedukus as tikrai negalvojau sioje foto
Galvojau,apie tos lovos uzvalkala,kuri tas katinas savo nagais patvarke
o kur zmogysta su akinukais kadre irgi bandziau yziuret katino nagu ybrezimu
arba MEILES prisisiurbusi kacioko savininka.
maciau tai,uz ka juos zmones MYLI
faina cia..