Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Nieko nesuprantu kas čia vyksta, humoro nesuprantu, savęs nesuprantu. Į sąrašus nesirašau, nieko neveju, apskritai esu taikus ir ramus žmogus. Sugebu apsiašaroti tik pagalvojusi apie ankstyvą saulėtą rytą, kai jauti - bus šilta, o rankų oda šiurpsta nuo vėsos. Neturiu odos, prašau prie manęs liesti aksominėmis pirštinėmis.

Jūs čia kažkokiais kodais bendraujat...

QUOTE(ediper @ 2009 06 19, 12:14)
o ir siaip neviesiems tokio tipo menine fotografija patinka,bet tai turbut reiskia,kad zmogus nieko neismano? unsure.gif

Atsipalaiduok. Matai, aš pati nieko nesuprantu. Kartais imu manyti, jog atsirastų čia kita aštri asmenybė, "gražinanti" foto visokiais "mikimauzais" ir sakytų "nesupranti mano foto, dink iš čia", ar kiltų tokios diskusijos? Nors šiaip tai Tu teisi, aišku. Aš ir toliau fotografuosiu vaikus ir įdomias merginas. Nes man tai patinka. Nes "neparduodu" tų darbų. Nes myliu savo "modelius". Nes man to reikia. Būsiu kaip drakonas, žiūrintis į savo auksinius. Džiaugsmas nedidelis, bet viskas mano.

QUOTE(ediper @ 2009 06 19, 13:21)
as isvis vis dazniau pagalvoju,kad reik maziau skaitinet ir plepet ir galvot ar patiks kitiems,o kuo daugiau atsipalaiduot ir gyvent fotografija  smile.gif

Aha, lengva taip kalbėti. Kažkada, kai tik pradėjau fotografuoti, kai kažkas pavykdavo visa kėlė didelį džiaugsmą. Tai buvo mano pomėgis, mano laisvė, tai buvau aš sugebanti ir išdrįstanti būti savimi. Dabar šis "pomėgis" man nebeteikia tikro malonumo. Aš nuolat graužiuosi, kad kažko nesugebu, kažko nematau ten, kur kitas mato. Tada dar liepia man "nesilaužyti kaip prancūziškai "bulkai"... Geriau mokėčiau dainuoti, galėčiau plėšti dramatiškas arijas su širdį draskančiu "aaaaa". Bet tiesa tokia "tikėk ir mylėk tai, ką darai, tuomet jokios abc neišmuš iš vėžių". Man patinka nuotraukos, pasakojančios istorijas, gluminančios, taip taip, BN, net ir su sliekais asfalte....

Kažin, ko buvo toje bandelėje, kurią suvalgiau???

Atsakyti
minimum vienas tikrai vertingas dalykas nuskambėjo: mylėkit tai, ką darot, ir tai matysis fotografijose. anksčiau arba vėliau.

šia gaida http://www.youtube.c...h?v=-bzWSJG93P8 norėčiau pabaigti savo aktyvų dalyvavimą drakėje
Atsakyti
Saules puga, moki tu rasyti,su sypsena perskaiciau viska smile.gif
Noriu su tavim gyvai susipazint 4u.gif wub.gif

Atsakyti
bigsmile.gif as tai zmogus kritiskas, bet zmoniu susiformavusioms (besiformuojancioms) skirtignoms asmenybems su ju paciu savaip iskreiptais mastymais ir matymais gan atvira, taip kad maciau tiesos daugelio pasisakymuose smile.gif

Siap tai man patinka sitos drakes!

QUOTE(_ms_ @ 2009 06 19, 12:14)
Tai gal supranti, ka noriu pasakyti, kad ne DARBO KIEKYJE esme? Jei dar nesupratai, tai dar pasnekekit smile.gif Gera fotografija pas kiekviena tuno visada salia.
o ka siulytumet tam pajautimui igauti, ne apie "platesni matyma" noreciau isgirsti, o apie praktinius dalykus? as cia rimtai kaip is ismintingo zmogaus noreciau isgirsti patarimu. dometis? skaityti? lankytis parodose? bendrauti su idomesniais zmonemis? plesti akirati? o jei neduotas man tas matymas tai kuriuo keliu pasukt?
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 06 19, 12:08)
nu va "tikras senbuviu skyrelio veidas" pries akis.  verysad.gif

žinai, o aš va dabar sėdau už visą dieną paskaičiau ir tokie smagūs jausmai užplūdo biggrin.gif ... aš kai kurį laiką čia nedalyvavau ir dabar va grįžus skaitau ir jaučiuos, kad viskas vėl tvarkoj ir sava eiga eina. toks tarytum drakės - aš vėl fotografuoju lotuliukas.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 06 19, 12:45)
Pridedam... chmmm... c-girl, pupeliukas, peppi, saules puga, zitlalli... kas dar?

na jau 6 smile.gif
toliau?

gal man ka sugalvot ? lotuliukas.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 06 19, 12:46)
as labiau galvociau, ar tikrai myliu tas zoles, apie ka jos, kam man butent tokia tokios zoles fotke, ka prisiminsiu apie ja ir momenta, kai ja fotografavau, ka as jauciu tai zolei, ka jauciu, kai ja lieciu, matau ir kodel ji taip saukia mane ja nufotografuoti, ir ar tikrai saukia, kokia ji buna ryto ir vakaro sviesoj.. nu kazkaip i ta puse. ilgai ta daryciau visai be fotiko rankoj. ir galbut tada viena diena tiesiog pamatyciau ir pajausciau. ir paspausciau. svaigstu smile.gif

drinks_cheers.gif aš ir taip su jom, jais ir net su visokiom krikstynom smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 13:21)
aš irgi pastaruoju metu visai nefotografuoju (fotoparatu, turiu omenyje. akimis tai nuolat pleškinu) ir neturiu, ką parodyti. vartau albumų kolekciją namuose prieš miegą, galvoju apie tai. kol kas to pakanka.
bet va, gavau kelias naujas juosteles, vieną įsidėjau į smeną, kitą į juostinį canon, gal kas gausis kada. kaip bus, taip. kada nors tikrai kažkas bus..smile.gif

nauju gal kokiu turi?
o gal padarom kada zygi per miesta su smenom. itariu, ir maniskei liudna spintoj gulet? lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 13:53)
beje, ką tik pagalvojau, kad drakės vengimas irgi yra pozicija ir dalyvavimas drakėje smile.gif

taip taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 06 19, 14:19)
nauju gal kokiu turi?
o gal padarom kada zygi per miesta su smenom. itariu, ir maniskei liudna spintoj gulet? 

nea, naujų visai neturiu. ničnieko.
einam kada. būtinai.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 19, 16:09)
"gražinanti" foto visokiais "mikimauzais"
Cia Tu apie mane? lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 16:23)
einam kada. būtinai.
galima ir as prisijungsiu su smena? ismokysit mane nemastyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 19, 06:28)
Cia Tu apie mane?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif siaip sekundei pagalvojau,kad apie tave cia ir as lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 19, 15:16)
Saules puga, moki tu rasyti,su sypsena perskaiciau viska smile.gif
Noriu su tavim gyvai susipazint  4u.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif
Aš ir norėčiau.

QUOTE(Grethenn @ 2009 06 19, 15:28)

lotuliukas.gif
Atsakyti

tik po keliu minuciu supratau apie ka kalba lotuliukas.gif beje, jie man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 birželio 2009 - 14:39
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 19, 16:36)
tik po keliu minuciu supratau apie ka kalba  lotuliukas.gif  beje, jie man patiko  thumbup.gif
ok, tuomet nesakysiu: "nesupranti mano foto, dink iš čia" biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Sea_ @ 2009 06 19, 15:29)
lotuliukas.gif  siaip sekundei pagalvojau,kad apie tave cia ir as  lotuliukas.gif

blink.gif lotuliukas.gif atsiprašau, dviprasmybė išėjo. (Čia aš apie tokius visokius gražius rėmelius, su paukšteliais gėlytėm ir vaikučių galvytėm; dar dozė blizgučių būtų ne pro šalį).
Atsakyti