Jūs čia kažkokiais kodais bendraujat...
QUOTE(ediper @ 2009 06 19, 12:14)
o ir siaip neviesiems tokio tipo menine fotografija patinka,bet tai turbut reiskia,kad zmogus nieko neismano?
Atsipalaiduok. Matai, aš pati nieko nesuprantu. Kartais imu manyti, jog atsirastų čia kita aštri asmenybė, "gražinanti" foto visokiais "mikimauzais" ir sakytų "nesupranti mano foto, dink iš čia", ar kiltų tokios diskusijos? Nors šiaip tai Tu teisi, aišku. Aš ir toliau fotografuosiu vaikus ir įdomias merginas. Nes man tai patinka. Nes "neparduodu" tų darbų. Nes myliu savo "modelius". Nes man to reikia. Būsiu kaip drakonas, žiūrintis į savo auksinius. Džiaugsmas nedidelis, bet viskas mano.
QUOTE(ediper @ 2009 06 19, 13:21)
as isvis vis dazniau pagalvoju,kad reik maziau skaitinet ir plepet ir galvot ar patiks kitiems,o kuo daugiau atsipalaiduot ir gyvent fotografija
Aha, lengva taip kalbėti. Kažkada, kai tik pradėjau fotografuoti, kai kažkas pavykdavo visa kėlė didelį džiaugsmą. Tai buvo mano pomėgis, mano laisvė, tai buvau aš sugebanti ir išdrįstanti būti savimi. Dabar šis "pomėgis" man nebeteikia tikro malonumo. Aš nuolat graužiuosi, kad kažko nesugebu, kažko nematau ten, kur kitas mato. Tada dar liepia man "nesilaužyti kaip prancūziškai "bulkai"... Geriau mokėčiau dainuoti, galėčiau plėšti dramatiškas arijas su širdį draskančiu "aaaaa". Bet tiesa tokia "tikėk ir mylėk tai, ką darai, tuomet jokios abc neišmuš iš vėžių". Man patinka nuotraukos, pasakojančios istorijas, gluminančios, taip taip, BN, net ir su sliekais asfalte....
Kažin, ko buvo toje bandelėje, kurią suvalgiau???