Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Vasaraite. Man tavo peizaziukas nelabai, nes nera jame paties peizaziuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 11, 13:26)

nu.. neįdomi jinai.. techniškai man čia viskas lyg ir norma, bet tokiam žanrui norisi sterilumo - kad tų žmonių nebūtų, nes apačia bardakas, arba jeigu yra žmonės, kad jie nesusilietų su tamsa apačioje. teoriškai to bliko neturi būti, bet man asmeniškai jis labai fainas smile.gif o ką patart? fotografuot iš naujo, neskubėti paspausti mygtuko, kol nesi tikra, kad niekas apačioj nevaikšto arba nesimato pilnai. apie nustatymus bent jau aš Tau nieko doro nepapasakosiu - nefotkinau gyvenime saulėlydžių.
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 11, 14:26)

znk spinduliuku tikrai nesimato g.gif ir tas juodas ruozas apacioj man nelabai ka sako... g.gif jei jau norejai akcentuoti tuos spindulius, gal reikejo to juodo ruozo neimt... g.gif gal.. g.gif
Atsakyti
ms, pas tave kūdroje abiejuose profiliuose veik nėra mėgstamų fotografijų...ar galima paklausti kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 06 11, 05:14)

Sea, dekui uz nuoroda, galbut atkleksim wub.gif Lietuvos spaudos fotografijos 2009 taip ir nemaciau, paziureciau biggrin.gif ir oro balionu skrydziai domintu mus visus 4 biggrin.gif

mane tie patys dalykai domina is sventes visos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 11, 14:37)
mane tie patys dalykai domina is sventes visos drinks_cheers.gif

ech kaip gaila, kad mums balius si savaitgali sad.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 06 11, 15:35)
ms, pas tave kūdroje abiejuose profiliuose veik nėra mėgstamų fotografijų...ar galima paklausti kodėl?

todel, kad nera privaloma megstamas deti i profili. Jei butu privaloma - daug prideciau.
dar turi klausimu?

p.s. taip, anot taves, as gaidziukas vistideje ir tuo dziaugiuosi. O ka norejai tuo pasakyt kitaip? mm? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 11 birželio 2009 - 13:45
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 11, 13:02)
aj tingiu aiskint. Galvok, ka nori. Nieko naujo.

Bet jei nepaaiškinsit, aš ir nesuprasiu. Ir toliau manysiu, kad Jums geri darbai yra tik tie, kurie panašūs į jūsų, o teisingos mintys - Jūsiškių atspindžiai. Bet kodėl??? Aš gal ir nesuprasiu; bet jei tingint - neaiškinkit. Matyt nežinau kažkokio kodo, kaip atskirti tikrąją fotografiją (juosta nesiskaito). Bet koks skirtumas, kol man tai teikia malonumą, tol fotografuosiu taip. Tik matyt mano sociafobišką asmenybę skaudina tokie nepaaiškinamai pikti komentarai.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 14:31)
nu.. neįdomi jinai.. techniškai man čia viskas lyg ir norma, bet tokiam žanrui norisi sterilumo - kad tų žmonių nebūtų, nes apačia bardakas, arba jeigu yra žmonės, kad jie nesusilietų su tamsa apačioje. teoriškai to bliko neturi būti, bet man asmeniškai jis labai fainas smile.gif o ką patart? fotografuot iš naujo, neskubėti paspausti mygtuko, kol nesi tikra, kad niekas apačioj nevaikšto arba nesimato pilnai. apie nustatymus bent jau aš Tau nieko doro nepapasakosiu - nefotkinau gyvenime saulėlydžių.

Zmoniu ten nebuvo, cia statulos biggrin.gif Aciu uz nuomone mirksiukas.gif

Peperoni, _ms_, aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 11, 13:48)
Zmoniu ten nebuvo, cia statulos biggrin.gif  Aciu uz nuomone mirksiukas.gif

Peperoni, _ms_, aciu uz nuomone 4u.gif

hehehehhe ok, vadinasi, mano nuomone, reikia kitos vietos, iš kurios fotkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 11, 15:44)
Bet jei nepaaiškinsit, aš ir nesuprasiu. Ir toliau manysiu, kad Jums geri darbai yra tik tie, kurie panašūs į jūsų, o teisingos mintys - Jūsiškių atspindžiai. Bet kodėl??? Aš gal ir nesuprasiu; bet jei tingint - neaiškinkit. Matyt nežinau kažkokio kodo, kaip atskirti tikrąją fotografiją (juosta nesiskaito). Bet koks skirtumas, kol man tai teikia malonumą, tol fotografuosiu taip. Tik matyt mano sociafobišką asmenybę skaudina tokie nepaaiškinamai pikti komentarai.

as nerasiau ne vieno pikto komentaro. Juk jau ne karta rasiau apie tai. Jus tiesiog juos taip perskaitot ir pagalvokit, kodel taip gaunasi, kad jums atrodo, jog jie pikti smile.gif Taip, as formuluoju sakiniu konstrukcija tokia.... ant ribos, bet tik todel, kad suteikiu galimybe perskaiciusiam sureaguoti pagal save. Na kai kurios sureaguojate graziai, kai kurios asmeniskai. O kodel? Atsakyma visi zino smile.gif As manau, kad tik tokia bendravimo forma i nauda visiems. Kitaip - tai tik zaidimas giriant, arba peikiant smile.gif
Atsakyti
dedu vaikišką vonios seriją
visaip bandžiau sumažinti nuotraukų skaičių...gal jūs man pagelbėsit smile.gif
na ir tiesa - kaip spalvos?
na ir visa kita...prašau nuoširdžiai taršyti smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 11, 13:42)
todel, kad nera privaloma megstamas deti i profili. Jei butu privaloma - daug prideciau.
dar turi klausimu?

p.s. taip, anot taves, as gaidziukas vistideje ir tuo dziaugiuosi. O ka norejai tuo pasakyt kitaip? mm?  lotuliukas.gif

tai ar man, paprastam žmogui, reikėtų suprasti, kad jums patinka kitų darbai tik tada kai privaloma? ax.gif
aš tarkim ten susidedu dėl galimybės vėl ir vėl jais grožėtis rolleyes.gif

p.s. ničnieko smile.gif
Atsakyti