Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(_ms_ @ 2009 06 19, 11:38)
taip. buvo rimtai idetos. man jos rimtos fotografijos.

Papasakok prašau kaip tu jas matai, ką tu jose matai? Aš rimtai noriu suprast.

QUOTE(Gaziulka @ 2009 06 19, 11:56)
mane tai apmaudas ima, kad as jauciu, bet nemoku paaiskinti naujokems, kad ir apie tuos katinus. nu nzn kaip ta padaryti. gal pabandom su kuria nors? as laiko turedama parasysiu kuo tos foto geros, o kuri surasytu ko ne? Aisku, jeigu fokuso nebuvimas yra automatiskas argumentas "pries" tai sunku man butu pradet. nors gal su mano pacios kokiom fotkem man butu paprasciau g.gif  susiedam del fotkiu, bus daugiau naudos mirksiukas.gif

Va šitam pritariu. Nes dabar tos diskusijos kaip vyniojimas į vatą - jokio konkretumo, tik žodžių žaismai. Šnekam apie foto, paaiškinkit kas nors tiems kas mato tik grūdą ir nefokusą ką galima dar pamatyt?????
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 06 19, 13:11)
gaila,kad as ne Nikke,neturiu iskalbos dovanos.

Kokios kokios dovanos? blink.gif swoon.gif Gal nepraustburniskumo, uz kuri vis gaunu i kaulus? doh.gif

Man drakes nepatinka viena prasme - po to reikia laaaaabai ilgai skaityti, ka priraset. doh.gif biggrin.gif Gaila, kad si paskutine drake buvo ne apie fotografija, o apie asmeniskumus. Isivaizduojat, kokia idomi butu diskusija, jei tokios aistros degtu del foto, o ne del to, kas ka izeide ar ne. bigsmile.gif

Visgi turbut reikia labai aiskiai suvokti, kad cia vyksta internetines dikusijos, kur nematom nei zmogaus intonaciju, nei israisku, todel kiekviena sakini suprantam kaip norim. Todel greiciausiai reikia stengtis skaityti viska neutraliu tonu. biggrin.gif Ir, manyciau, nebutina aiskintis kiekvieno prisikabinimo, nes tai isvirsta i begalinius asmeniskus per kelis psl (pati neseniai nutylejau, mano galva, "neteisinga" sarkazma savo atzvilgiu - ir viskas tvarkoj, sutaupiau ir savo, ir jusu laiko biggrin.gif ).

O kritikuojant man galioja viena taisykle - foto sudirbineti galima, zmogaus - negalima. Sakyti "tavo foto prasta, neidomi, primityvi" yra OK, bet sakyti "tu prastas, neidomus, primityvus" - nepriimtina.

Ai, dar visgi pasisakysiu del Duomos. Ei, senos raganos, pries atstatydamos sluotu zabus, pasiziurekit kudroj, kiek jai metu. mad.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 19 birželio 2009 - 13:19
QUOTE(Nikkė @ 2009 06 19, 14:14)
*(pati neseniai nutylejau, mano galva, "neteisinga" sarkazma savo atzvilgiu - ir viskas tvarkoj, sutaupiau ir savo, ir jusu laiko biggrin.gif ).

**Ai, dar visgi pasisakysiu del Duomos. Ei, senos raganos, pries atstatydamos sluotu zabus, pasiziurekit kudroj, kiek jai metu.  mad.gif  hihihi.gif

*kas kur kada? bigsmile.gif nail.gif (joke)

**vel busiu praskaicius, bet nemaciau tu zabu... as, rimtai, nesupratau klausimo apie spalvas, Duoma, jei skaitysi - tai pakonkretink ji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 birželio 2009 - 13:25
aciu raganeles biggrin.gif

Nikke, tai, kad niekas Duomai sluotu zabu neatstate mirksiukas.gif nebent praleidau...

Atsakyti
Gerai, kad neatstate. biggrin.gif Tada si info - zabu prevencijai. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 06 19, 14:31)
Gerai, kad neatstate.  biggrin.gif Tada si info - zabu prevencijai. hihihi.gif

lotuliukas.gif negaliu....
Atsakyti
peperonija, tu eisi dirbti viena syki ar ne? g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif praseisi lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va, nurimo aistros.. kaip nuobodu pasidarė. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 19, 14:41)
peperonija, tu eisi dirbti viena syki ar ne? g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif praseisi lotuliukas.gif

einu einu jau ..... nail.gif lotuliukas.gif ir niekaip nenueinu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 13:53)

nea... cia siaip...
kazkaip paskaiciau viska be emociju, ir prisiminiau gera fraze: "arguing on the internet is like paraolimpics - even if you win, you still feel retarded" neuzveze manes si karta drake, nes pasirode jog ieskom slieku asfalte ir surandam ko nera; taciau, matyt cia del to kad diskusija virtuali...
Atsakyti
Baikit, viskas gerai. biggrin.gif
Hm. Dėl klausimo. Tarkim dėl pirmos nuotraukos.
Ji turi violetinį atspalvį. Aš norėjau paklaust, ar žiūris, ar netrukdo ir visa kita. smile.gif
Bet tiek to, nieko svarbaus.

4u.gif O dabar atleiskit man, bėgu į išleistuves. Čiau.
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 06 19, 06:05)
Baikit, viskas gerai.  biggrin.gif
Hm. Dėl klausimo. Tarkim dėl pirmos nuotraukos.
Ji turi violetinį atspalvį. Aš norėjau paklaust, ar žiūris, ar netrukdo ir visa kita. smile.gif
Bet tiek to, nieko svarbaus.

4u.gif O dabar atleiskit man, bėgu į išleistuves. Čiau.

Smagiu kadru ir geros sventes thumbup.gif
Atsakyti