Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ediper @ 2009 06 19, 12:11)
cia mums smagu,kad jus mus priimat ir tikrai nenorim,kad jus nepatogiai jaustumetes ir nedetumet savo foto  schmoll.gif gaila,kad as ne Nikke,neturiu iskalbos dovanos.

ir smagu,kad viska issiaiskinom  4u.gif

nereikia dėl to jaustis nesmagiai.
žmonės daro tai, ką nori. kas nori - deda foto. kas nenori - nededa. kas nori - komentuoja. kas nenori - nekomentuoja. kas nori - išeina. kad nori likti - lieka. kas nori įsiskaudinti - įsiskaudina, kas nenori - neįsiskaudina. visame kame yra laisvas pasirinkimas. šiandien buvo padaryti keli tokie pasirinkimai..

QUOTE(Peperoni @ 2009 06 19, 12:16)
nes neturiu ka det... absoliuciai susipykus su fotiku... del laiko stokos, del nenoro, nezinojimo, del neigyvendinimo svajoniu ir n kt. priezasciu... nededu cia, nededu i ND, net pakomentuot ir pabalsuot nesugebu...  nieko nesugebu apart pamalimo liezuviu paskutiniu metu...  reik tikrai kazkaip gydytis...

šioje temoje neprivaloma rodyti nuotraukų dėl skaičiaus. kai turėsi ką nors, tada ir parodysi.

aš irgi pastaruoju metu visai nefotografuoju (fotoparatu, turiu omenyje. akimis tai nuolat pleškinu) ir neturiu, ką parodyti. vartau albumų kolekciją namuose prieš miegą, galvoju apie tai. kol kas to pakanka.
bet va, gavau kelias naujas juosteles, vieną įsidėjau į smeną, kitą į juostinį canon, gal kas gausis kada. kaip bus, taip. kada nors tikrai kažkas bus..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 13:21)
šioje temoje neprivaloma rodyti nuotraukų dėl skaičiaus. kai turėsi ką nors, tada ir parodysi.

aš irgi pastaruoju metu visai nefotografuoju (fotoparatu, turiu omenyje. akimis tai nuolat pleškinu) ir neturiu, ką parodyti. vartau albumų kolekciją namuose prieš miegą, galvoju apie tai. kol kas to pakanka.
bet va, gavau kelias naujas juosteles, vieną įsidėjau į smeną, kitą į juostinį canon, gal kas gausis kada. kaip bus, taip. kada nors tikrai kažkas bus..smile.gif

ne del skaiciaus as... del saves... bandau pati isispirt i viena vieta... doh.gif kazkokia stuporo busena... nervinuos del jos, bet iseit is jos negaliu... ir vel nervinuos... zdz...

tikiuos, kad ateis atostogos kada nors.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 birželio 2009 - 12:26
Žinot ką... Aš labai labai nesvietiškai džiaugiuosi, kad vakar man buvo tokia nuotaika, kad kažkas mane suerzino, įskaudino, nuvylė visai kitoj erdvėj. Nesitikėjau jokios provokacijos, norėjau pakreizėt, jaučiausi saugi dėl žmogaus, kurio atžvilgiu kreizėju (žmogus man už tai jau atleido biggrin.gif )...

Niekaip nesuprantų tų virkavimų, kad gyvenkim draugiškai... Dabar gimsta, lenda į viešuma tokios mintys, kad reik pasiimt ir konspektuot... Say... ačiū tau už tą percepciją, nes tavo žodžiai papurtė ir bent kuriam laikui išpurtė iš būsenos, kurią aprašei. Šiandien - tai mano dienos vinis. Gal viso mano pastarojo laiko. Niekaip neidentifikavau savo būsenos ir "slydinėjau ant savo pačios emocijų". Ne tik apie fotografiją kalbu.

Sutinku, kad būna nekorektiškumo, kad lieka erdvės visokioms interpretacijoms, ypač žinant, kad erdvė virtuali. Suprantu ir tą susijautrinimą, nes pačiai tas nesvetima. Ir tą savęs gailėjimą... Ir norą trenkt durim... Bet panašios "pilnatys" kartais labai iššluoja daiktus iš lentynų - bedėdamas atgal, žiūrėk, nereikalingus išmeti, pamirštus į priekį pasidedi... Kitaip taip ir virtume savo sultyse. Būna, aišku, kad norisi sėdėt prie tos krūvos ir žliumbti, o jei dar matai šalia kitą tokį pat žliumbiantį, tai iš vis saldu pasidaro biggrin.gif Bet gal išspaudžiam iš to šūdo, kurį priverdam, vašką? Tą grūdą, esmę, tuos perlus, kuriuos konfliktinėm situacijom atrandam arba tik suerzinti ir supykę išdrystam pasakyt? Man bet kokių santykių vienas iš pagrindų - aiškumas ir skaidrumas. Jei kas jaučia nuoskaudą, aš noriu tai žinot. Ir pan.

Žodžiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 06 19, 12:26)
Žinot ką... Aš labai labai nesvietiškai džiaugiuosi, kad vakar man buvo tokia nuotaika, kad kažkas mane suerzino, įskaudino, nuvylė visai kitoj erdvėj. Nesitikėjau jokios provokacijos, norėjau pakreizėt, jaučiausi saugi dėl žmogaus, kurio atžvilgiu kreizėju (žmogus man už tai jau atleido  biggrin.gif )...

Niekaip nesuprantų tų virkavimų, kad gyvenkim draugiškai... Dabar gimsta, lenda į viešuma tokios mintys, kad reik pasiimt ir konspektuot... Say... ačiū tau už tą percepciją, nes tavo žodžiai papurtė ir bent kuriam laikui išpurtė iš būsenos, kurią aprašei. Šiandien - tai mano dienos vinis. Gal viso mano pastarojo laiko. Niekaip neidentifikavau savo būsenos ir "slydinėjau ant savo pačios emocijų". Ne tik apie fotografiją kalbu.

Sutinku, kad būna nekorektiškumo, kad lieka erdvės visokioms interpretacijoms, ypač žinant, kad erdvė virtuali. Suprantu ir tą susijautrinimą, nes pačiai tas nesvetima. Ir tą savęs gailėjimą... Ir norą trenkt durim... Bet panašios "pilnatys" kartais labai iššluoja daiktus iš lentynų - bedėdamas atgal, žiūrėk, nereikalingus išmeti, pamirštus į priekį pasidedi... Kitaip taip ir virtume savo sultyse. Būna, aišku, kad norisi sėdėt prie tos krūvos ir žliumbti, o jei dar matai šalia kitą tokį pat žliumbiantį, tai iš vis saldu pasidaro  biggrin.gif Bet gal išspaudžiam iš to šūdo, kurį priverdam, vašką? Tą grūdą, esmę, tuos perlus, kuriuos konfliktinėm situacijom atrandam arba tik suerzinti ir supykę išdrystam pasakyt? Man bet kokių santykių vienas iš pagrindų - aiškumas ir skaidrumas. Jei kas jaučia nuoskaudą, aš noriu tai žinot. Ir pan.

Žodžiu smile.gif

4u.gif drinks_cheers.gif aš irgi mėgstu aiškumą. svarbiausia - suvokti, kaip tas percepcijos mechanizmas veikia.
Atsakyti
mda.... g.gif
o as palauksiu atostogu ir jau tada kai prifotografuosiu... blink.gif
Atsakyti
“- Kai tu atsibundi iš ryto, Pūkuotuk, - pagaliau tarė paršelis, - ką tu sakai sau pirmiausia?
- “Kas šiandien bus pusryčiams?” - atsakė Pūkuotukas. - O ką tu, Paršeli?
- Aš sakau: ” Kažin, kas šiandien įvyks įdomaus?”
Pūkuotukas pagalvojęs linktelėjo snukelį.
- Išeina tas pats, - tarė jis.”
(Saules Puga tikiuos nepyksti,kad cia ikeliau prierasa tavaji 4u.gif )
knysliukas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 19 birželio 2009 - 12:53
Sea, gera nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 06 19, 12:35)
o as palauksiu atostogu ir jau tada kai prifotografuosiu...  blink.gif

gąsdini? biggrin.gif

aš va ką tik pas pradžiamoksles parašiau, kad mėgstu drakes. ir atsakau sau, kodėl: nes jų metu žmonės pasako tai, kas galbūt ilgai nedavė ramybės. suranda kai kuriuos atsakymus į klausimus. pasitvirtina arba ne kokios nors nuojautos. stoja aiškumas kažkoks. tikrai manau, kad drakės atlieka šį labai pozityvų ir konstruktyvų vaidmenį. 4u.gif nereikia jų bijoti ir jomis bjaurėtis..

beje, ką tik pagalvojau, kad drakės vengimas irgi yra pozicija ir dalyvavimas drakėje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 19 birželio 2009 - 12:54
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 19, 04:53)
Sea, gera nuotrauka smile.gif

aciu biggrin.gif
Atsakyti
Sea, patiko foto... thumbup.gif naturalu taip viskas, vaikiska, fain thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 13:53)
beje, ką tik pagalvojau, kad drakės vengimas irgi yra pozicija ir dalyvavimas drakėje smile.gif

zdz niekaip neissisuksi lotuliukas.gif

Sea - jau rasiau - pakelet abi su SP nuotaika biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sea, miela nuotrauka. Tokia natūraliai knysliukiška smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 19, 13:02)
zdz niekaip neissisuksi  lotuliukas.gif

be šansų bigsmile.gif
Atsakyti