Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2009 06 19, 13:08)
nu va "tikras senbuviu skyrelio veidas" pries akis.  verysad.gif
ateina nauji zmones, bet tarp senuju vis tiek nuolat kyla kazkokios kvailos ir asmenines diskusijos, kurios vercia visus jaustis nejaukiai ir ne vietoj....
ir apie ND niekas nebesneka, ir foto ne daug kas deda, ir postu sumazejo iki keliu per diena (isskyrus drakiu dienas)... trukt uz vadziu ir toliau stovim tame paciame purvyne, kuriame kapstemes iki naujoku prisijungimo
kai neturiu progos kas diena dalyvaut pokalbiuose, tai is sono tas dar labiau eme matytis.
liudesys

sansara, tu protinga moteriske, bet is tavo parasymo neatrodo, kad ismintinga. Megsti tu kartais eilini karta isvadas per anksti pasidaryti. Pasnekesim kada nors gyvai prie progos, jei noresi, zinoma.
Papildyta:
Eeee davaj padarom taip. Tipo as trenkiu durimis ir iseinu biggrin.gif ? Del vaizdo lotuliukas.gif
Kas uz?
Atsakyti
kur Tu eisi ziema basas ... lotuliukas.gif
Atsakyti
trumpas nukrypimas: kai tuometinės naujokės ėjo į šią temą, buvo pakeliui įspėtos, kas jų čia gali laukti. Netikėjot ir manėt, kad koketuojam, ania? lotuliukas.gif :evil hehehehe
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 19, 13:38)
kur Tu eisi ziema basas ... lotuliukas.gif

taaaip smile.gif ivertinus iskeltas salygas: ziema ir batu neturejimas - reiskias UZ, nes vasara smile.gif

Pridedam... chmmm... c-girl, pupeliukas, peppi, saules puga, zitlalli... kas dar?

na jau 6 smile.gif
toliau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 19 birželio 2009 - 11:47
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 19, 11:20)
Tai, GAziulka tą aš suprantu kuo puikiausiai, bet mano atveju, nemėgstu nekokybiškų nuotraukų dėl technikos neišmanymo. Ir tarkim tikiuosi, kad padarius daug daug kadrų suprasiu, kuri nuotrauka be dvasios, kuri su. Bet tik TIKIUOSI. Gal tas ir neįvyks, tai darysiu tik teisingas foto. Nes kol kas dar nesuprantu kuri mano nuorauka kalba, gal ir nė viena nekalba. Matyt esu iš tų žmonių, kurie viską bando padaryti darbu.

tikrai tuo tiki?
as labiau galvociau, ar tikrai myliu tas zoles, apie ka jos, kam man butent tokia tokios zoles fotke, ka prisiminsiu apie ja ir momenta, kai ja fotografavau, ka as jauciu tai zolei, ka jauciu, kai ja lieciu, matau ir kodel ji taip saukia mane ja nufotografuoti, ir ar tikrai saukia, kokia ji buna ryto ir vakaro sviesoj.. nu kazkaip i ta puse. ilgai ta daryciau visai be fotiko rankoj. ir galbut tada viena diena tiesiog pamatyciau ir pajausciau. ir paspausciau. svaigstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 19, 12:45)
taaaip smile.gif ivertinus iskeltas salygas: ziema ir batu neturejimas - reiskias UZ, nes vasara smile.gif

1

eee - ne taip cia sikart isvartei, ne taip... biggrin.gif

tiesioginis vertimas butu toks: ka tu be musu darytum - kaip basas ziema butum biggrin.gif

prasom braukt ta vieneta tongue.gif

-------

taip ir kyla nesusipratimai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 birželio 2009 - 11:54
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 19, 12:45)

Pridedam... chmmm... c-girl, pupeliukas, peppi, saules puga, zitlalli... kas dar?

na jau 6 smile.gif
toliau?

as tai lieku tongue.gif neveikia manes tokios drakes ,per silpnos hihihi.gif o ir eiti noras pirmyn didesnis ,nei mano ego cool.gif
p.s. patinka man jusu visu darbai mirksiukas.gif tik as nesu uzsiciklinus ant vieno tipo fotografijos ,megstu ir isciustytas ir siukslinas foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 06 19, 11:55)
as tai lieku  tongue.gif neveikia manes tokios drakes ,per silpnos  hihihi.gif o ir eiti noras pirmyn didesnis ,nei mano ego  cool.gif
p.s. patinka man jusu visu darbai  mirksiukas.gif tik as nesu uzsiciklinus ant vieno tipo fotografijos ,megstu ir isciustytas ir siukslinas foto  smile.gif

smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 19, 11:36)
Eeee davaj padarom taip. Tipo as trenkiu durimis ir iseinu biggrin.gif ? Del vaizdo  lotuliukas.gif
Kas uz?

tai čia iš tos serijos kur durimis trankoma? rolleyes.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 06 19, 11:45)

na jau 6 smile.gif
toliau?

oho, sąrašiukas tūt kak tūt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 13:06)

cia mums smagu,kad jus mus priimat ir tikrai nenorim,kad jus nepatogiai jaustumetes ir nedetumet savo foto schmoll.gif gaila,kad as ne Nikke,neturiu iskalbos dovanos.

ir smagu,kad viska issiaiskinom 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 birželio 2009 - 12:19
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 19, 13:16)
o man nesmagu...  unsure.gif

4u.gif

as isvis vis dazniau pagalvoju,kad reik maziau skaitinet ir plepet ir galvot ar patiks kitiems,o kuo daugiau atsipalaiduot ir gyvent fotografija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 19 birželio 2009 - 12:23