Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Gaziulka @ 2009 06 19, 10:56)
pupeliuk, bet jeigu nesikarsciuotum, taigi toki vertinag dalyka ms tau (ir kitiems) sako - kad ne DARBAS yra fotografijos esme, kad darbas neipus dvasios i tavo zoles. kad kiti dalykai svarbus. apie juos gal is vertetu kalbet, o ne apie jofana ir pan.

mane tai apmaudas ima, kad as jauciu, bet nemoku paaiskinti naujokems, kad ir apie tuos katinus. nu nzn kaip ta padaryti. gal pabandom su kuria nors? as laiko turedama parasysiu kuo tos foto geros, o kuri surasytu ko ne? Aisku, jeigu fokuso nebuvimas yra automatiskas argumentas "pries" tai sunku man butu pradet. nors gal su mano pacios kokiom fotkem man butu paprasciau g.gif  susiedam del fotkiu, bus daugiau naudos mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

manau, kad ne visi suprastų, o ir nereikia, kad visi vienodai suprastų.
gaila, kad dėl to "MENO" taip kompleksuojama ir jis vis įkišamas į diskusijas. tas MENAS kaip durklas subinėn.. bigsmile.gif didelės žalos nepadaro, bet labai skauda.
neabejoju, ir ir šie mano žodžiai bus priimti asmeniškai, nors būtent TO nereikėtų daryti. 4u.gif
Atsakyti
nu va "tikras senbuviu skyrelio veidas" pries akis. verysad.gif
ateina nauji zmones, bet tarp senuju vis tiek nuolat kyla kazkokios kvailos ir asmenines diskusijos, kurios vercia visus jaustis nejaukiai ir ne vietoj....
ir apie ND niekas nebesneka, ir foto ne daug kas deda, ir postu sumazejo iki keliu per diena (isskyrus drakiu dienas)... trukt uz vadziu ir toliau stovim tame paciame purvyne, kuriame kapstemes iki naujoku prisijungimo
kai neturiu progos kas diena dalyvaut pokalbiuose, tai is sono tas dar labiau eme matytis.
liudesys
Atsakyti

http://fotokudra.lt/files/I334174.jpg
man tos,kur kambarys matesi ir kur kate ant lovos patiko smile.gif
sios foto as irgi nesuprantu blush2.gif meno nematau ... nebent menas fotografuoti neziurint rolleyes.gif

o ir siaip neviesiems tokio tipo menine fotografija patinka,bet tai turbut reiskia,kad zmogus nieko neismano? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 06 19, 11:56)
pupeliuk, bet jeigu nesikarsciuotum, taigi toki vertinag dalyka ms tau (ir kitiems) sako - kad ne DARBAS yra fotografijos esme, kad darbas neipus dvasios i tavo zoles. kad kiti dalykai svarbus. apie juos gal is vertetu kalbet, o ne apie jofana ir pan.

mane tai apmaudas ima, kad as jauciu, bet nemoku paaiskinti naujokems, kad ir apie tuos katinus. nu nzn kaip ta padaryti. gal pabandom su kuria nors? as laiko turedama parasysiu kuo tos foto geros, o kuri surasytu ko ne? Aisku, jeigu fokuso nebuvimas yra automatiskas argumentas "pries" tai sunku man butu pradet. nors gal su mano pacios kokiom fotkem man butu paprasciau g.gif  susiedam del fotkiu, bus daugiau naudos mirksiukas.gif

Tai, GAziulka tą aš suprantu kuo puikiausiai, bet mano atveju, nemėgstu nekokybiškų nuotraukų dėl technikos neišmanymo. Ir tarkim tikiuosi, kad padarius daug daug kadrų suprasiu, kuri nuotrauka be dvasios, kuri su. Bet tik TIKIUOSI. Gal tas ir neįvyks, tai darysiu tik teisingas foto. Nes kol kas dar nesuprantu kuri mano nuorauka kalba, gal ir nė viena nekalba. Matyt esu iš tų žmonių, kurie viską bando padaryti darbu.

Dėl nuotraukų aptarimo labai sutinku. būtų didesnė nauda.

Tiesa, Mariau, neužrodė nieko, kad galėčiau paspoksoti į gražias gėles ar gamtą. Aš čia be jokios ironijos.

Ai, ėjau tvarkytis, narkomanija čia kažkokia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 19 birželio 2009 - 11:24
QUOTE(Sansara @ 2009 06 19, 11:08)
nu va "tikras senbuviu skyrelio veidas" pries akis.  verysad.gif
ateina nauji zmones, bet tarp senuju vis tiek nuolat kyla kazkokios kvailos ir asmenines diskusijos, kurios vercia visus jaustis nejaukiai ir ne vietoj....
ir apie ND niekas nebesneka, ir foto ne daug kas deda, ir postu sumazejo iki keliu per diena (isskyrus drakiu dienas)... trukt uz vadziu ir toliau stovim tame paciame purvyne, kuriame kapstemes iki naujoku prisijungimo
kai neturiu progos kas diena dalyvaut pokalbiuose, tai is sono tas dar labiau eme matytis.
liudesys

manau, kad per greitai padarei išvadą 4u.gif

naujokai čia prisijungė ne tam, kad "purvyno" ir drakių sumažėtų, o kad mokytųsi kartu, priimdami mus visus su "blogu veidu" (tskant, morda) kaip per santuokos sakrametną - ir džiaugsme, ir varge smile.gif todėl šito argumento nederėtų naudoti per drakes.

kažkaip beprasmiška darosi..smile.gif kam norisi skaldytis ir skirstytis į senbuvius ir naujokus - lai skaldosi ir skirstoti - jūsų valia. . nieko gero tas neduos.. aš tai tiesiog sayonara su savo trūkumais ir savo privalumais. kas manęs nepriima, jūsų bėdos. lygiai tą patį kiekvienas iš čia esančių galėtų sau pasakyti. o kas negali priimti visų kitų su jų ypatumais - vėlgi, jūsų bėda. darykit apie tai ką nors.
grįžtu prie informacijos priėmimo - jei kas jaučiasi naujokas arba senbuvis ir TAI (o ne aistra fotografijai) įtakoja jūsų veiksmus, tai.. net nežinau, kaip čia pasiūlyti.. apsvarstykit, ką ir kodėl darot ir galimybę to nebedaryti.
aš ne pavyzdys (iš kuklumo neturėčiau toks būti), bet kartu ir pavyzdys: kiek buvo drakių - parėjau NAMO. nes NORIU čia būti, nes išėjusi pasiilgdavau šios temos ir visų išdurnėjusių ciocių ir diedų čia. Ir būsiu čia. Kas neturi šito jausmo - tikiuosi, kada nors jis atsiras, čia ar ne čia. Peace. 4u.gif
Atsakyti
sveiki gyvi smile.gif matau kunkuliuojat smile.gif

QUOTE(zuvialia @ 2009 06 19, 01:45)
nes kiek pas mane tu siuksliu nezinau,bet velniskai myliu gruda.

ir kontrastą smile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 19, 09:07)
Gal galima būtų bent kiek gerbti kitus, kurie nėra jūsų bičiuliai

aha... ir gal net niekada netaps nes bijos ateiti į mytą biggrin.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 06 19, 09:47)
"gaidziukas vistidej" siuo atveju butu turbut tinkamiausias pvz.

deciau savo foto. bet nez, ko cia galeciau tiketis is komentaru - pasakys, kad fokuso nera ar pan nesamone, nu nereikia man to.

biggrin.gif neužsiciklinkit ant tų gyvūnų biggrin.gif
aš gi juokavau...kas mane pažįsta - supras biggrin.gif

kodėl nesąmonę? nejau neįdomu kaip mato kiti? ar visi "nepatyrę" automatu nurašomi? jų nuomonė neįdomi ar kaip?

QUOTE(bite maja @ 2009 06 19, 10:13)
išmokit pažiūrėt į savo foto, kaip į svetimą.

vat kaip šito išmokt...

ms tai moka išsivartyti iš bet kokios padėties smile.gif

man tikrai būtų įdomu paskaityti apie tuos katinus smile.gif

Sayon - percepcija mirksiukas.gif pagooglinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 06 19, 11:20)
Sayon - percepcija mirksiukas.gif pagooglinau biggrin.gif

o aš kaip nors kitaip parašiau? doh.gif gal jaudinausi, tskant smile.gif

angl. perception, liet. percepcija
Atsakyti
Ediper - dabar pamastykim is kt. puses... ax.gif

Ok, Tau nepatinka, paziurejai, uzvertei psl. parasei, kad nepatinka ir viskas... ax.gif Saunu, kad turi savo nuomone ir ja issakai ax.gif negali nei _ms_, nei mano, nei Tavo darbai visiems patikt... ne doleriai gi esam biggrin.gif ir del to kad nepatinka, del savo nuomones, nereik saves menkint, ir sakyt, kad neismanai... mirksiukas.gif

daznai uzeinu paziuret tavo miesto foto - patinka man jos 4u.gif jauciu, kad tai Tavo arkliukas bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Peperoni, tau tikrai nera ko jaustis atsakinga uz mus,kas norejo liko anoj temoj,kas galvojo,kad truputi pasistumejo,atejo cia mirksiukas.gif viskas ivyko savanoriskai ... as planavau dalyvauti abiejose temose,bet ta tema labai greitai,tiksliau akimirksniu ,pasikeite ir pasijauciau taip pat kaip ir sios temos kai kurie senbuviai blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 06 19, 11:08)
nu va "tikras senbuviu skyrelio veidas" pries akis.  verysad.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 11:24)
o aš kaip nors kitaip parašiau?  doh.gif gal jaudinausi, tskant smile.gif

angl. perception, liet. percepcija

nesijaudink smile.gif
rašei su s...ai esmės nekeičia...google pasiūlo iškart korekciją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 19, 12:25)
Ediper - dabar pamastykim is kt. puses... ax.gif 

Ok, Tau nepatinka, paziurejai, uzvertei psl. parasei, kad nepatinka ir viskas...  ax.gif  Saunu, kad turi savo nuomone ir ja issakai ax.gif  negali nei _ms_, nei mano,  nei Tavo darbai visiems patikt...  ne doleriai gi esam  biggrin.gif ir del to kad nepatinka, del savo nuomones, nereik saves menkint, ir sakyt, kad neismanai...  mirksiukas.gif

daznai uzeinu paziuret tavo miesto foto - patinka man jos  4u.gif  jauciu, kad tai Tavo arkliukas bus  mirksiukas.gif

tai as taip ir reagavau mirksiukas.gif ir taip suprantu. tik is dabartines diskusijos susidare ispudis,kad sios foto turejo jei ne patikti,tai bent buti ivertintos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 06 19, 12:30)
tai as taip ir reagavau  mirksiukas.gif ir taip suprantu. tik is dabartines diskusijos susidare ispudis,kad sios foto turejo jei ne patikti,tai bent buti ivertintos  rolleyes.gif

aaa... na nzn... nepastebejau kazkaip... ax.gif

jeezus nu varykit mane dirbt... klampyne cia kazkokia... cool.gif
Atsakyti