QUOTE(Gaziulka @ 2009 06 19, 10:56)
pupeliuk, bet jeigu nesikarsciuotum, taigi toki vertinag dalyka ms tau (ir kitiems) sako - kad ne DARBAS yra fotografijos esme, kad darbas neipus dvasios i tavo zoles. kad kiti dalykai svarbus. apie juos gal is vertetu kalbet, o ne apie jofana ir pan.
mane tai apmaudas ima, kad as jauciu, bet nemoku paaiskinti naujokems, kad ir apie tuos katinus. nu nzn kaip ta padaryti. gal pabandom su kuria nors? as laiko turedama parasysiu kuo tos foto geros, o kuri surasytu ko ne? Aisku, jeigu fokuso nebuvimas yra automatiskas argumentas "pries" tai sunku man butu pradet. nors gal su mano pacios kokiom fotkem man butu paprasciau susiedam del fotkiu, bus daugiau naudos
mane tai apmaudas ima, kad as jauciu, bet nemoku paaiskinti naujokems, kad ir apie tuos katinus. nu nzn kaip ta padaryti. gal pabandom su kuria nors? as laiko turedama parasysiu kuo tos foto geros, o kuri surasytu ko ne? Aisku, jeigu fokuso nebuvimas yra automatiskas argumentas "pries" tai sunku man butu pradet. nors gal su mano pacios kokiom fotkem man butu paprasciau susiedam del fotkiu, bus daugiau naudos
manau, kad ne visi suprastų, o ir nereikia, kad visi vienodai suprastų.
gaila, kad dėl to "MENO" taip kompleksuojama ir jis vis įkišamas į diskusijas. tas MENAS kaip durklas subinėn.. didelės žalos nepadaro, bet labai skauda.
neabejoju, ir ir šie mano žodžiai bus priimti asmeniškai, nors būtent TO nereikėtų daryti.