Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(_ms_ @ 2009 06 19, 11:19)
gal baikit viena karta manipuliuoti tuo zodziu "MENAS",  "MENINE FOTOGRAFIJA".... labai prasau. Mano nuomone, menas - tai pats zmogaus kelias. Todel gerbkit si reiskini ir vartokit ji tik tada, kai suprasit save, isiklausysit saves. Neatrodys tada jis toks juokingas ir pagiezingas.

Tu man pasakyk ar tavo nuotraukos su katinais rimtai buvo dėtos? Nu nesuprantu niekaip ką norėta pasakyti pvz šia nuotrauka http://fotokudra.lt/files/I334174.jpg doh.gif
Atsakyti
14 skaitančių lotuliukas.gif
Atsakyti

nu jo gal Tu ir teisi Sayonara vis tik g.gif

tai is Tavo panoses nusvilpiau prancuziska bucini? biggrin.gif
Atsakyti
blyn, toks taikus ir "amebinis" (geras terminas, sayon biggrin.gif ) žmogus esu, bet tokį š.. čia užvedžiau. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 06 19, 11:26)
Tu man pasakyk ar tavo nuotraukos su katinais rimtai buvo dėtos? Nu nesuprantu niekaip ką norėta pasakyti pvz šia nuotrauka http://fotokudra.lt/files/I334174.jpg  doh.gif

Sadi, viskas ten gerai su _ms_ nuotraukom, tikrai. Jei yra nesuprantančių tokių nuotraukų, tai nereiškia, kad jos blogos wink.gif čia ne apie jo nuotraukų blogumą/gerumą buvo kalba.

Nu reik eit krautis daiktus savaitgaliui, bo pati užsiviriau šią diskusiją, vaikų dėmesio ir namų tvarkymo sąskaita. Tipo maža turiu ką veikti.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 19, 10:28)
nu jo gal Tu ir teisi Sayonara vis tik

tai is Tavo panoses nusvilpiau prancuziska bucini?  biggrin.gif

aišku, teisi. išeiti būtų kvaila ta prasme, kad prarastumėm visos čia daugiau negu atrastumėm išėję. nafig sau kenkt? smile.gif

TAIP lotuliukas.gif neatleisiu gyvenime smile.gif

Pupeliuk, viskas norma, aš sakau, drakės išgrynina kartais matymus ir galvojimus. na, kaip kriminalistai sako, apsišviečiam kartais, skylam, bet gal tai ir yra gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 19, 12:24)
Jofana, ne tau aiškinti su kuo man ir kiek šnekėti!!!! blink.gif ir ką aš suprantu ko nesuprantu. Nepadariau nė vienos geros fotografijos, tai ir ok, ir nesijaučiu kad būčiau padariusi. Jaučiuosi tik mokanti valdyti techniką ir turinti kažkokį skonį. Ir pradedu jausti asmeniškumus iš tavęs.
Aš jokių asmeniškumų neturėjau, tik mano pradinis pasakymas buvo, kad užteks to nuolatinio sarkazmo. Sorry, kad užvedžiau temą.

As apie bet koki tavo kreipini galiu taip pat pasakyti: Jofana, ne tau aiškinti su kuo man ir ka daryti/sneketii!!!! valdykis. Patikek, as puikiai jauciu, kas turi asmeniskumus, kas ne. Ir pakankamai dar suprantu, del ko tai ivyksta.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 11:35)
aišku, teisi. išeiti būtų kvaila ta prasme, kad prarastumėm visos čia daugiau negu atrastumėm išėję. nafig sau kenkt? smile.gif

TAIP  lotuliukas.gif neatleisiu gyvenime smile.gif

man tai visur gerai irnesakyk.gif biggrin.gif per stora oda matyt jau... g.gif

tongue.gif vertas neatleidimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 06 19, 12:26)
Tu man pasakyk ar tavo nuotraukos su katinais rimtai buvo dėtos? Nu nesuprantu niekaip ką norėta pasakyti pvz šia nuotrauka http://fotokudra.lt/files/I334174.jpg  doh.gif

taip. buvo rimtai idetos. man jos rimtos fotografijos.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 19, 11:37)
As apie bet koki tavo kreipini galiu taip pat pasakyti: Jofana, ne tau aiškinti su kuo man ir ka daryti/sneketii!!!!   valdykis. Patikek, as puikiai jauciu, kas turi asmeniskumus, kas ne. Ir pakankamai dar suprantu, del ko tai ivyksta.

Ok valdausi. Matyt tikrai ne man aiškinti.

Tiesa, jei vistik tikrai galvoji, kad turiu asmeniškumų tau, tai galvok iš naujo. Aš kritikavau tavo sarkazmą, kurio dalis nesupranta. Ai beje, čia mano tokia keista charakterio savybė, kad negaliu žiūrėti, kai iš kito tyčiojasi, labai geras pavyzdys, kad negaliu žiūrėti tokių filmų kaip "Boratas", nu nejauku man, kai kitas apsikvailina. unsure.gif einu gydytis.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 19, 12:45)
Ok valdausi. Matyt tikrai ne man aiškinti.

Tiesa, jei vistik tikrai galvoji, kad turiu asmeniškumų tau, tai galvok iš naujo. Aš kritikavau tavo sarkazmą, kurio dalis nesupranta. Ai beje, čia mano tokia keista charakterio savybė, kad negaliu žiūrėti, kai iš kito tyčiojasi, labai geras pavyzdys, kad negaliu žiūrėti tokių filmų kaip "Boratas", nu nejauku man, kai kitas apsikvailina. unsure.gif einu gydytis.

tu sakai, kad tyciojuosi, as sakau, kad ne. Tavo "mano tyciojimosi" argumentai manes neitikino. Mano argumentai "mano nesityciojimosi" taves irgi neitikino. Nu ir ka? Man nieko. As isvadu nedarau sioj vietoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 19 birželio 2009 - 10:49
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 19, 11:48)
tu sakai, kad tyciojuosi, as sakau, kad ne. Tavo "mano tyciojimosi" argumentai manes neitikino. Mano argumentai "mano nesityciojimosi" taves irgi neitikino. Nu ir ka? Man nieko. As isvadu nedarau sioj vietoj.

Na ok. Tik išsakiau, kaip man viskas atrodo iš šono.

Gero savaitgalio visiem ir sorry už drakes.
Atsakyti
pupeliuk, bet jeigu nesikarsciuotum, taigi toki vertinag dalyka ms tau (ir kitiems) sako - kad ne DARBAS yra fotografijos esme, kad darbas neipus dvasios i tavo zoles. kad kiti dalykai svarbus. apie juos gal is vertetu kalbet, o ne apie jofana ir pan.

mane tai apmaudas ima, kad as jauciu, bet nemoku paaiskinti naujokems, kad ir apie tuos katinus. nu nzn kaip ta padaryti. gal pabandom su kuria nors? as laiko turedama parasysiu kuo tos foto geros, o kuri surasytu ko ne? Aisku, jeigu fokuso nebuvimas yra automatiskas argumentas "pries" tai sunku man butu pradet. nors gal su mano pacios kokiom fotkem man butu paprasciau g.gif susiedam del fotkiu, bus daugiau naudos mirksiukas.gif
Atsakyti