Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2009 06 11, 14:14)
savo drauges kokias nors biggrin.gif ?

aha - viena tikrai pazisti bigsmile.gif
na, jos nepraktikuojancios raganos (cia ir as tame tarpe hihihi.gif ) - bet norec tokios crazy raganiskos fotosesijos... ax.gif biggrin.gif

Vasaraite - suspainiojau apie kokia fot eina kalba... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 11, 13:02)
tu parinaisi, kad man nepatiko? smile.gif

Taip. Nes man patiko ir iki šiol patinka Tavo fotografija. Ir Tavo kai kurios mintys. Ir Tavo pasaulėjauta. Norėjosi, kad ir Tau patiktų tai, ką darau. Ir pergyvenau kad taip nėra, ir buvo etapas, kai bijojau rodyt savo foto. Dabar nebėr nei to nei to. Dabar esu tokia, ateis laikas - galbūt būsiu kitokia. Bet tik todėl, kad pati iki to užaugsiu, o ne besistengdama kažkam įtaikyt.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 13:17)
bet, kaip rašiau neseniai, aš tai stabiliai bjauri, nuolat laukianti progos konfliktinė ir niekas, kartoju - niekas manęs nepagydys biggrin.gif tongue.gif

na va, Pepeproni - tau kandidate i fotosesija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 06 11, 14:17)
as tai pamaniau, kad Peperoni fotkins kazka is sio skyrelio, na, tas 3 raganas blush2.gif

irgi mintis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 06 11, 14:20)
na va, Pepeproni - tau kandidate i fotosesija lotuliukas.gif

reik pradet rasytis biggrin.gif
Atsakyti
essen.gif devil.gif nail.gif

žr. parašą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 06 11, 15:14)
o egzaminų man gali neruošti lotuliukas.gif aš nevaidinu visažinės mirksiukas.gif ir jei neįsimenu fotografų pavardžių (kaip beje ir gyvenime sutinkamų žmonių vardų) tai nereiškia, kad nesidomiu ir nežiūriu mirksiukas.gif nejaučiu poreikio zubrinti vien tam, kad kažkur išlaikyčiau egzaminą ir nepasišikčiau prieš kažkokį pseudo vertintoją biggrin.gif
aš paprastas žmogus mirksiukas.gif dėl to ir nepatiko man tavo tonas...

apie kokius egzaminus tu cia verki, "paprastas zmogau"? Baik ant tu savo emociju slidineti. Nei as sakiau konkreciai, ka nors, nei tu supratai lotuliukas.gif Deja, reiskia, kad tu nesidomi ir neziuri. Nors, oj, atsiprasau, vaisvilaite domiesi juk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 14:22)
žr. parašą smile.gif

a mes be magic apsieisim biggrin.gif tongue.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 06 11, 14:23)
Nors, oj, atsiprasau, vaisvilaite domiesi juk smile.gif

ok smile.gif parasyk savo konkrecia nuomone apie Vaisvilaite ax.gif (cia mano smalsumas tiesiog mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 13:17)
bet, kaip rašiau neseniai, aš tai stabiliai bjauri, nuolat laukianti progos konfliktinė ir niekas, kartoju - niekas manęs nepagydys biggrin.gif tongue.gif

aš tai jau adaptavausi prie tų svyravimų ir man bus vėl perepadas kai mėnulis sunormalės biggrin.gif
Atsakyti
sita blush2.gif

foto

P.S. Jei kas norite vasarai poilsiauti Juodkranteje, yra nuomojamas triju aukstu kotedzas su trimis miegamaisiais antrame ir treciame aukste, pirmame - svetaine ir virtuve. Ant mariu kranto. Kaina nedidele. Jei kam idomu, rasykit i a/z 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 11, 15:25)
a mes be magic apsieisim  biggrin.gif  tongue.gif
ok smile.gif  parasyk savo konkrecia nuomone apie Vaisvilaite  ax.gif  (cia mano smalsumas tiesiog  mirksiukas.gif )

kiek ja asmeniskai pazistu - ismintinga, labai jautri, grazi moteris. Techniskai gerai fotoaparatu nufotografuojanti pastatomuosius portetus. Bendrai tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 11, 13:23)
apie kokius egzaminus tu cia verki, "paprastas zmogau"? Baik ant tu savo emociju slidineti. Nei as sakiau konkreciai, ka nors, nei tu supratai  lotuliukas.gif Deja, reiskia, kad tu nesidomi ir neziuri. Nors, oj, atsiprasau, vaisvilaite domiesi juk smile.gif

a ko tu čia man aiškini ką baigt ir ko nebaigt - nepaprastas žmogau biggrin.gif ?
man gal patinka..."slidinėti ant emocijų" - va šitą reikės atsiminti biggrin.gif
veinas gaidžiukas vištidėje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 11 birželio 2009 - 13:31
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 11, 14:29)
kiek ja asmeniskai pazistu - ismintinga, labai jautri, grazi moteris. Techniskai gerai fotoaparatu nufotografuojanti pastatomuosius portetus. Bendrai tiek smile.gif

4u.gif
Atsakyti