Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Mėnulis...

KELIAS gal ir vienas, bet jis iiiilgas. Nei pradžios nei pabaigos nematyt. Skirtingose jo etapuose esame, skirtingu tempu žygiuojam...

Buvo laikas kai labai parinausi ir labai kompleksavau, kad fotografuoju kažkaip "lėkštai", kad man Vaišvilaitė patinka, Elzė ir visoks kitoks "banalus popsas". Dabar ėmiau į tai žiūrėti gerokai paprasčiau. Kančios konvulsijose tampytis neturiu jokio noro, darau tai, kas man patinka, nervinuosi, kai nepadarau, kaip man patinka, bet nebeprievartauju savęs ir nesmerkiu, kad man patinka kitaip, nei patinka tarkim ms. Ms mano bičiulis, kai kuriais aspektais labai svarus autoritetas, bet laikas, kai labai parinausi, jog jam nepatinka tai, ką darau, jau praėjo. Ne todėl, kad keliai mūsų skirtingi. Todėl kad ne šalia juo einam. Rami aš. Stovėt vietoje nenoriu, tad ir poreikiai ir skonis kinta. Stebiu kitų darbus, žaviuosi, stebiuosi, bet aš esu ten, kur esu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 11 birželio 2009 - 12:54
Raige, labai graziai parasei drinks_cheers.gif

manau, kad svarbiausia reikia ismokt priimti kitus tokius, kokie jie yra - su savom savybem, trukumais, poreikiais, darbais, pasauleziurom, fotografijom ir t.t.

zmogui labai svarbu daryti tai, kas JAM atrodo grazu, priimtina, siekiama... SM, FK, Efoto ir kiti klanai labai linke nutraukti zmogu nuo JO kelio, iteigti nuomone, netgi visiskai priesinga JO nuomonei...
labai klampus tie klanai... vieni nuskesta juose, kiti ne...
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 11, 14:48)
Skaitmena priemonė. Tinkamai suvaldyta - ji geriausia.
Stiklo plokštelė priemonė. Tinkamai suvaldyta - ji geriausia.
Teptukas priemonė. Tinkamai suvaldytas - jis geriausias.
Ir t.t. ir pan.
Meną kuria ne priemonės. Priemonės keičiasi. (O Jūs dažniau dalinkitės savo darbais, gal taip mums padėsite.)

O apskritai kalbant, gal žmonės čia "mokosi fotografuoti", o ne kurti meną. Gal noriu tiesiog gražiai nuforografuoti savo mylimojo galvą ar tris kates...

aj tingiu aiskint. Galvok, ka nori. Nieko naujo.

smile.gif

QUOTE(raige @ 2009 06 11, 14:54)
[bet laikas, kai labai parinausi, jog jam nepatinka tai, ką darau, jau praėjo. Ne todėl, kad keliai mūsų skirtingi.

tu parinaisi, kad man nepatiko? smile.gif

Peppi, ka nors sakydama tikrai pagalvok, ar tikrai isitikinusi, kad nori tai pasakyti, nes ateity mytu dar bus ir as sedesiu arciau ir taves paklausiu keleto klausimu, o atsakyti reikes greitai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 11 birželio 2009 - 13:03
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 11, 14:02)
Peppi, ka nors sakydama tikrai pagalvok, ar tikrai isitikinusi, kad nori tai pasakyti, nes ateity mytu dar bus ir as sedesiu arciau ir taves paklausiu keleto klausimu, o atsakyti reikes greitai wink.gif

kitaip bus kas ? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad isiterpiu, bet mano nuotrauka kas nors pakomentuos blush2.gif g.gif Nieko gero nesitikiu, tik noriu suzinoti kas joje blogai? Noriu pagauti ryskius saules spindulius doh.gif
Atsakyti
aš va dabar pagalvojau, nestodama jokion pusėn iš diskutuojančių, o gal po tuo "tiesiog mokomės fotografuoti" slypi ne mažesnis pavojus saviraiškai ir atviram žvilgsniui į save kaip susireikšminusių meninykų virimas savose sultyse ir mIAno paieškos senų skardinių kibirų instaliacijose?
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 11, 10:41)
Dabar jau bijosiu ir rodyti ir komentuoti ir klausti unsure.gif 

baik tik, dek drinks_cheers.gif mes, naujokes komentuosim biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 11:04)
marš fotografuot į juostą visos biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 06 11, 11:10)
Skaitau senas temas, radau man labai patinkantį Sansaros postą smile.gif du metai praėjo rolleyes.gif

aha, man irgi patiko drinks_cheers.gif

QUOTE(peppi @ 2009 06 11, 11:43)
juk tema ir vadinasi "mokomės fotografuoti" smile.gif o gal jau reikia atidarinėti "mokame fotografuoti - pereinam ant juostos"? biggrin.gif

butent cool.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 11, 12:48)
O apskritai kalbant, gal žmonės čia "mokosi fotografuoti", o ne kurti meną. Gal noriu tiesiog gražiai nuforografuoti savo mylimojo galvą ar tris kates...

drinks_cheers.gif

ir baikit spamint biggrin.gif

Sea, dekui uz nuoroda, galbut atkleksim wub.gif Lietuvos spaudos fotografijos 2009 taip ir nemaciau, paziureciau biggrin.gif ir oro balionu skrydziai domintu mus visus 4 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 11, 12:51)
drinks_cheers.gif as jau metai noriu nufotografuoti graziai 3 raganas (nesijuokit - as cia rimtai  biggrin.gif ), bet niekaip nesigauna...  rolleyes.gif

savo drauges kokias nors biggrin.gif ?

QUOTE(_ms_ @ 2009 06 11, 13:02)
aj tingiu aiskint. Galvok, ka nori. Nieko naujo.

smile.gif
tu parinaisi, kad man nepatiko? smile.gif

būtent...tingi biggrin.gif

ms, eik pravėdink galvą ir perskaityk viską ką rašiau ramiai mirksiukas.gif

o egzaminų man gali neruošti lotuliukas.gif aš nevaidinu visažinės mirksiukas.gif ir jei neįsimenu fotografų pavardžių (kaip beje ir gyvenime sutinkamų žmonių vardų) tai nereiškia, kad nesidomiu ir nežiūriu mirksiukas.gif nejaučiu poreikio zubrinti vien tam, kad kažkur išlaikyčiau egzaminą ir nepasišikčiau prieš kažkokį pseudo vertintoją biggrin.gif
aš paprastas žmogus mirksiukas.gif dėl to ir nepatiko man tavo tonas...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 06 11, 08:20)
o čia kaip? ir lietus lijo, ir saulė švietė?  g.gif nu įdomiai atrodo. man antra patinka. o pirmoj patinka spalvos, kadravimas neblogas, bet nuobodoka smile.gif
Aha, oras buvo labai liuks ziurint kaip fotografuojanciam zmogui, tik del seimyniniu aplinkybiu padariau tik pora kadru. Ir zmoniu nebuvo, ta porele is kazkur isplauke kol taikiau i lietu.

Ca-girl, isivaizduoju kaip buvo sunku tarp 20 vaiku, kazkada fotografavau gimtadieni kur buvo tik 8 doh.gif biggrin.gif patiko 1,
2-pakirpciau siek tiek kad nesimatytu uzpakalio antrame plane(iki laikrodzio), mergyte patiko kuri i smelio deze lenda
Ir siaip labai sutinku ir su Peppi ir su Ca-girl del vaiku fotografavimo, ypac maziu nuo 1,5-4 metu biggrin.gif kitos praktikos dar neturejau

Puke, man grazu, tik tas atspindys kazkaip didelis labai isejo, nepatinka.

Sea thumbup.gif

Aciu visoms uz komentarus 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 06 11, 14:06)
kitaip bus kas ?  biggrin.gif  g.gif
biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 11, 13:11)
Atsiprasau, kad isiterpiu, bet mano nuotrauka kas nors pakomentuos blush2.gif  g.gif Nieko gero nesitikiu, tik noriu suzinoti kas joje blogai? Noriu pagauti ryskius saules spindulius doh.gif

nerodo tavo foto man g.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 13:13)
aš va dabar pagalvojau, nestodama jokion pusėn iš diskutuojančių, o gal po tuo "tiesiog mokomės fotografuoti" slypi ne mažesnis pavojus saviraiškai ir atviram žvilgsniui į save kaip susireikšminusių meninykų virimas savose sultyse ir mIAno paieškos senų skardinių kibirų instaliacijose?

lotuliukas.gif oi

as tai pamaniau, kad Peperoni fotkins kazka is sio skyrelio, na, tas 3 raganas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 06 11, 13:14)
ir baikit spamint biggrin.gif

neaiškink lotuliukas.gif gi tipo pilnatis, visi čia nepakaltinami, galima daryti ką norim bigsmile.gif cool.gif

beje, vakar buvo stebimas ir nedidelis žemės magnetinio lauko svyravimas, kas tokias jautrias asmenybes kaip mes gali mesti į gilias metamorfozes, vot smile.gif

bet, kaip rašiau neseniai, aš tai stabiliai bjauri, nuolat laukianti progos konfliktinė ir niekas, kartoju - niekas manęs nepagydys biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 13:13)

gal biggrin.gif
Atsakyti