QUOTE(sayonara @ 2009 06 17, 08:26)
Pupeliuk, man pirma geriausia, kitos su didesniais trūkumais.
kaip pati su juo jauties? jau pripratai? pati ryškinai?
Ačiū visom už komentarus. Man pačiai ryškumo trūksta, reik išsiaiškint dėl ko taip, negatyvas atrodo pakankamai aštrus.
Ryškinau ne pati. Neturiu bakelio, o ir spėju, kad reiks rodinalio įsigyti, nes juosta Rollei Retro, o ir manieji ilford chemikalai jau link pabaigos eina. o šiaip tai labiau bijau primaklint, nei su siaura. Siauroj daugiau mažiau pleškinu, o čia kiekvienas kadras labai apgalvotas, sukomponuotas, na gal kartais ir kiek prašaunu (aparatas juk naujas), ne visas detales 100% pataikau, bet va tarkim spalvota juosta - spaudinsiu visus 12 kadrų, iš negatyvo neradau kur būčiau prašovus su kadravimu ar fokusu (na atspausdinus bus matyt ar viskas sužiūrėta), to niekada man nepavyksta su siaura, kur iš juostos plius minus 10 neblogų kadrų, gerų 5, labai gerų 0-1. Taigi nuostolis primaklinus būtų labai jau jaučiamas, o ir einu specialiai fotografuoti, ne šiaip sau kišeninis aparatas
O kaip su juo jaučiuosi. Labai gerai
žiauriai jis man patinka. Myliu savo vyrą už tai dar labiau
Na dar reik pratintis prie to nešiojimo, kadravimo, fokusavimo, su ekspozicija neprašaut (na kol kas atrodo neprašoviau). Bet visgi tai tikrai žymiai didesnis kaifas nei su mano automatiniais Nikonais. Į miestą dar nerįstu eiti
reik dar priprast, kad seniena ant kaklo.
Kas nesuprato apie kokį čia apratą eina kalba, tai Mamiya c220.
http://en.wikipedia....iki/Mamiya_C220