Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(lamella @ 2009 06 16, 18:40)
Wyshnia, dėkui.Na ir kaip išmokti tų pakaušių nekapot doh.gif

Pati irgi kapoju doh.gif Tik siuo atveju man jau per skaudziai atrodo... Kad taip vos daugiau palikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 06 16, 20:46)
Pati irgi kapoju doh.gif  Tik siuo atveju man jau per skaudziai atrodo... Kad taip vos daugiau palikus smile.gif

Čia nieko nekirpau, tai neturiu kaip pridėti to viršaus doh.gif
Ačiū bite maja 4u.gif

O tas šešėlis dešnėje pusėje ant nosies nemaišo?
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 06 16, 21:40)
Fotografavau prie pat lango, iso mažas buvo, kaži kodėl muilinas atrodo, gal del jb vertimo... g.gif
Dėkui už komentarą 4u.gif
Wyshnia, dėkui.Na ir kaip išmokti tų pakaušių nekapot doh.gif
Mzh nepasarpinta, pripratus as prie stikliniu foto smile.gif o jei jau nestikline, tada grudo norisi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 06 16, 18:51)
O tas šešėlis dešnėje pusėje ant nosies nemaišo?

Na taip as tu nuotrauku netyrineju. I sita paziurejau, atgal sypsotis norisi, patiko. O del seseliu dar grizau paziuret, kai paklausei smile.gif Nepatrukde man pirma kart, tai netrukdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 06 16, 20:18)
Kad jau tylu taip, tai dedu... ax.gif

user posted image

grazi,nuosirdi sypsena smile.gif
pritariu del virsaus trukumo ir apacios pertekliaus ... ale vis vien grazus portretas bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 16 birželio 2009 - 21:21
Lamella, man trūksta tik nekokybė, kadravimas man tinka smile.gif

Dedu keletą gėlių nuotraukų, darytų su mano naujuoju vidutinio formato aparatu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 16, 23:28)
Dedu keletą gėlių nuotraukų, darytų su mano naujuoju vidutinio formato aparatu smile.gif
Antra labai man dusiai miela smile.gif tik lopinelis baltas virsuj likes blasko. pirmoji irgi faina, o va trecia tai eiline smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 16, 22:28)

man tavo pirma foto senos foto temoje lb patiko

lamella pakausio vos vos truksta ir kokybes... net jei gruda detum truktu man ryskumo smile.gif bet visumoje man lb patiko, kazkoks kitoks jis, sis portretas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 birželio 2009 - 22:20
QUOTE(lamella @ 2009 06 16, 19:18)

user posted image

labai gražus tėtis.. wub.gif
gal jis nori papozuoti didelei ciocių auditorijai? smile.gif na, jei ne, tai gal bent man? biggrin.gif ax.gif
sutinku su merginų pastabomis - pakaušis blogai, apačios per daug, visa kita gražu. man tai ir aštrumo pakanka. žodž, šaunuolė.

Pupeliuk, man pirma geriausia, kitos su didesniais trūkumais.
kaip pati su juo jauties? jau pripratai? pati ryškinai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 17, 08:26)
Pupeliuk, man pirma geriausia, kitos su didesniais trūkumais.
kaip pati su juo jauties? jau pripratai? pati ryškinai?  4u.gif

Ačiū visom už komentarus. Man pačiai ryškumo trūksta, reik išsiaiškint dėl ko taip, negatyvas atrodo pakankamai aštrus.

Ryškinau ne pati. Neturiu bakelio, o ir spėju, kad reiks rodinalio įsigyti, nes juosta Rollei Retro, o ir manieji ilford chemikalai jau link pabaigos eina. o šiaip tai labiau bijau primaklint, nei su siaura. Siauroj daugiau mažiau pleškinu, o čia kiekvienas kadras labai apgalvotas, sukomponuotas, na gal kartais ir kiek prašaunu (aparatas juk naujas), ne visas detales 100% pataikau, bet va tarkim spalvota juosta - spaudinsiu visus 12 kadrų, iš negatyvo neradau kur būčiau prašovus su kadravimu ar fokusu (na atspausdinus bus matyt ar viskas sužiūrėta), to niekada man nepavyksta su siaura, kur iš juostos plius minus 10 neblogų kadrų, gerų 5, labai gerų 0-1. Taigi nuostolis primaklinus būtų labai jau jaučiamas, o ir einu specialiai fotografuoti, ne šiaip sau kišeninis aparatas biggrin.gif
O kaip su juo jaučiuosi. Labai gerai thumbup.gif žiauriai jis man patinka. Myliu savo vyrą už tai dar labiau wub.gif biggrin.gif Na dar reik pratintis prie to nešiojimo, kadravimo, fokusavimo, su ekspozicija neprašaut (na kol kas atrodo neprašoviau). Bet visgi tai tikrai žymiai didesnis kaifas nei su mano automatiniais Nikonais. Į miestą dar nerįstu eiti biggrin.gif reik dar priprast, kad seniena ant kaklo.
Kas nesuprato apie kokį čia apratą eina kalba, tai Mamiya c220. http://en.wikipedia....iki/Mamiya_C220
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 17, 09:03)
Ačiū visom už komentarus. Man pačiai ryškumo trūksta, reik išsiaiškint dėl ko taip, negatyvas atrodo pakankamai aštrus.

Ryškinau ne pati. Neturiu bakelio, o ir spėju, kad reiks rodinalio įsigyti, nes juosta Rollei Retro, o ir manieji ilford chemikalai jau link pabaigos eina. o šiaip tai labiau bijau primaklint, nei su siaura. Siauroj daugiau mažiau pleškinu, o čia kiekvienas kadras labai apgalvotas, sukomponuotas, na gal kartais ir kiek prašaunu (aparatas juk naujas), ne visas detales 100% pataikau, bet va tarkim spalvota juosta - spaudinsiu visus 12 kadrų, iš negatyvo neradau kur būčiau prašovus su kadravimu ar fokusu (na atspausdinus bus matyt ar viskas sužiūrėta), to niekada man nepavyksta su siaura, kur iš juostos plius minus 10 neblogų kadrų, gerų 5, labai gerų 0-1. Taigi nuostolis primaklinus būtų labai jau jaučiamas, o ir einu specialiai fotografuoti, ne šiaip sau kišeninis aparatas biggrin.gif
O kaip su juo jaučiuosi. Labai gerai thumbup.gif žiauriai jis man patinka. Myliu savo vyrą už tai dar labiau wub.gif  biggrin.gif Na dar reik pratintis prie to nešiojimo, kadravimo, fokusavimo, su ekspozicija neprašaut (na kol kas atrodo neprašoviau). Bet visgi tai tikrai žymiai didesnis kaifas nei su mano automatiniais Nikonais. Į miestą dar nerįstu eiti biggrin.gif reik dar priprast, kad seniena ant kaklo.
Kas nesuprato apie kokį čia apratą eina kalba, tai Mamiya c220. http://en.wikipedia....iki/Mamiya_C220

vyras tai pasaka. princas..biggrin.gif prigamink Tu jam ko nors skanaus už tokią dovaną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 16, 10:21)
dekit nuotraukas, nebijokit.
kas liecia mane, tikrai nebus daugiau tu mustyniu is mano puses  Yra daug cia nariu, mokanciu fotografuoti, tai graziai gyvenkit.

nesimusk, nesimusk - geriau vis tik papasakok savaja katinu istorijos versija mirksiukas.gif kazkaip kelias dienas cia vis pamastydavau, kad idomu butu isgirst ax.gif

QUOTE(lamella @ 2009 06 16, 20:18)

jebytute koks tetukas.... blink.gif wub.gif griekinis toks... cool.gif del virsaus apacios jau sake, ale man vis tiek patink wub.gif
Atsakyti