Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 06 16, 14:59)
Kvankos, nekalbu su jumis biggrin.gif

ne, nu aš suprantu Tave tiksliau, bandau suprasti, bet žinok netgi nufotkinčiau, kaip nešiodamasi smenutę matuosi ekspoziciją su skaitmena..biggrin.gif biggrin.gif nes matuodama ekspoziciją, pažeidi vos ne pagrindinę lomografijos taisyklę - GALVOJI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 16, 17:03)
ne, nu aš suprantu Tave tiksliau, bandau suprasti, bet žinok netgi nufotkinčiau, kaip nešiodamasi smenutę matuosi ekspoziciją su skaitmena..biggrin.gif biggrin.gif nes matuodama ekspoziciją, pažeidi vos ne pagrindinę lomografijos taisyklę - GALVOJI biggrin.gif
sayonara, cia mano pats blogiausias bruozas ever, visad galvoju ir visi mano kolegos sako NUSTOK VIENA KARGA GALVOTI! biggrin.gif tas mane stabdo. (galvojimas)
bet vis tiek nesutinku visai su jumis, nes su smena iseina ir gan kokybiskos foto, tarkim peizazai, nors del tos mano nelaimes gavosi tik viena foto is juostos, bet vis tik jei buc palikus diafragma 4 vietoj 19, manau ir tos vieninteles nebutu..
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 16, 15:11)
sayonara, cia mano pats blogiausias bruozas ever, visad galvoju ir visi mano kolegos sako NUSTOK VIENA KARGA GALVOTI! biggrin.gif tas mane stabdo. (galvojimas)
bet vis tiek nesutinku visai su jumis, nes su smena iseina ir gan kokybiskos foto, tarkim peizazai, nors del tos mano nelaimes gavosi tik viena foto is juostos, bet vis tik jei buc palikus diafragma 4 vietoj 19, manau ir tos vieninteles nebutu..

ok ok, aš irgi gana kokybiškų esu su smena padarius, bet jos paskirtis šiais laikais nebe tokia biggrin.gif
o dėl galvojimo.... Tavo kolegos teisūs.. per daug galvoti nesveika biggrin.gif šiaip naudinga, bet per daug - nesveika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 16, 16:11)

nu tai va. turi smena, turi puikia proga nustot galvot biggrin.gif as su savo fishu ir gana kokybiškas išgaunu.... kartais biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 16, 17:13)
ok ok, aš irgi gana kokybiškų esu su smena padarius, bet jos paskirtis šiais laikais nebe tokia biggrin.gif
o dėl galvojimo.... Tavo kolegos teisūs.. per daug galvoti nesveika biggrin.gif šiaip naudinga, bet per daug - nesveika biggrin.gif
Jei as tureciau kitokias galimybes siais laikais tai oj, matyt ne su smena i kaire i desine pyskinciau wink.gif dazniausiai as labai daug galvoju nes labai taupau
Atsakyti
Bet šiaip tai skaitmenizuoti juostinius kadrus - prabanga. Vat aš nefotografavau, tik pažaidžiau ir nusprendžiau, kad brangokas tas žaidimas. Na, nebent labai ypatingais atvejais fotografuosiu (pvz., ypatingus žmones, kuriems juosta tinka labiau nei skaitmena).
Atsakyti
ka manot apie siuos priedus blykstei http://cgi.ebay.com/...-...93:4|294:50 ar geriau softbox'a jamt...

nebereik, radau ats smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 birželio 2009 - 18:54
Kad jau tylu taip, tai dedu... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 06 16, 21:18)
Kad jau tylu taip, tai dedu... ax.gif
Ir vel branch tetis visas jaunas bigsmile.gif jb, apsvietimas grazus, tik truputi man tas portretas muilinas ax.gif kokybes truksta. ir pakausis nukapotas truputi per daug, buciau daugiau plauku palikus smile.gif sonuose irgi vietos noretusi..
Atsakyti
lamella, o man tik pakausio daugiau siuo atveju norisi, visa kita labai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 16, 20:35)
Ir vel branch tetis visas jaunas  bigsmile.gif jb, apsvietimas grazus, tik truputi man tas portretas muilinas  ax.gif kokybes truksta. ir pakausis nukapotas truputi per daug, buciau daugiau plauku palikus smile.gif sonuose irgi vietos noretusi..

Fotografavau prie pat lango, iso mažas buvo, kaži kodėl muilinas atrodo, gal del jb vertimo... g.gif
Dėkui už komentarą 4u.gif
Wyshnia, dėkui.Na ir kaip išmokti tų pakaušių nekapot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 16 birželio 2009 - 19:41
man apačios per daug. tokia visai nereikalinga. bandžiau apkarpyt iki smakro, jį šiek tiek irgi nukerpant. man geriau smile.gif tik formatas ne standartas gaunas.
Atsakyti