Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sadi @ 2009 06 15, 15:11)

Wow bigsmile.gif , kelis psl perverciau, turesiu ka skaityti ax.gif Aciu Sadi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 14, 22:56)
pradziamoksliu albume, ne pazengusiu  4u.gif action'u papkeje

dėkui, aišku tik tiek, kad nelabai suvokiu nei kur viena nei kur kita.
Žinau tik blog'ą ir kur bent anksčiau nd būdavo. Bet čia turbūt ne tai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 15 birželio 2009 - 14:35
dėkui už pradžiamokslių a. hihihi.gif

blush2.gif
Atsakyti
hi, burbulai kokie gražūs wub.gif Bet foto galėjo būt įdomesnės... ax.gif
Grethen, įdomios foto, bet labai jau sunkiai įžiūrimos arba mano monitorius per tamsiai rodo. biggrin.gif

Labai jau čia tylu po pilnaties... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 06 15, 21:54)
hi, burbulai kokie gražūs wub.gif Bet foto galėjo būt įdomesnės... ax.gif
Grethen, įdomios foto, bet labai jau sunkiai įžiūrimos arba mano monitorius per tamsiai rodo. biggrin.gif

Labai jau čia tylu po pilnaties... g.gif

Nieks nesimusa, todel tylu wink.gif
Atsakyti
hi, burbulai ispudingi bigsmile.gif Patiko nuotrauku spalvos. Pirma foto(pasnekesiai su veju atrodo..) patiko labiau, bet kazkaip labai jau truksta to burbulo pabaigos... ax.gif netinkamai nukapotas kadras.
Atsakyti
dekui Sadi smile.gif tas Victor Morozov tai is bendraamziu pazystamas smile.gif SM klanas lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas
tai dabar apsimetat visos in corpore, kad bijot čia nuotraukas rodyti? smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
dekit nuotraukas, nebijokit.
kas liecia mane, tikrai nebus daugiau tu mustyniu is mano puses 4u.gif Yra daug cia nariu, mokanciu fotografuoti, tai graziai gyvenkit.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 16, 09:21)
lotuliukas.gif
kas liecia mane, tikrai nebus daugiau tu mustyniu is mano puses  4u.gif  Yra daug cia nariu, mokanciu fotografuoti, tai graziai gyvenkit.

galėjai ir nekarksėt iškart po manęs, dabar visos galvos, kad mes susimokėm biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Reikia man koki katina ideti, ar ka? savaitgali fotografavau viena savizudi katina bandanti sulysti i vamzdi g.gif

Kam truksta ikvepimo - primenu, kad si savaitgali renginys Tebunie naktis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 16 birželio 2009 - 11:18
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 16, 09:21)
lotuliukas.gif
kas liecia mane, tikrai nebus daugiau tu mustyniu is mano puses  4u.gif  Yra daug cia nariu, mokanciu fotografuoti, tai graziai gyvenkit.

iklijuokit sita posta i pirma puslapi, nes pasimirs iki sekancios pilnaties biggrin.gif

ms, nieko nerodysi is sventes? ar dar juosteles neisryskinai?
Atsakyti