Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 06 13, 23:11)
Va vienas pries meetinis sio ryto biggrin.gif

idoooomiai smile.gif

smile.gif+2009 06 13, 23:15-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 06 13, 23:15)
Vakaro pašnekesiai su vėju

ir kaip jus cia tokia iranga turit tokiems burbulams? bigsmile.gif grazus dangus ir burbulo spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 13, 21:57)
Siandien smagiai su Puke,ms ir Kaktuke pabendravau  thumbup.gif ms suzinojo,kad as nieko apie nieka nezinau biggrin.gif  blush2.gif

Labai dziaugiuosi, kad siaip ne taip Jus radau smile.gif
Tikiuosi netrukus dar susitiksim mirksiukas.gif

Ir Puke pazinau, nubegancia nupaparacinau ax.gif

Reportazas tai is manes prastas, oro balionai i 50-tuka nesutilpo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 13, 23:19)
ir kaip jus cia tokia iranga turit tokiems burbulams?  bigsmile.gif grazus dangus ir burbulo spalvos smile.gif

tai kad čia patys šian susikonstravom, du pagaliukai ir dvi virvelės. Apatinė ilgesnė, matyt kiek per ilga, kad susisuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 13, 21:57)
Siandien smagiai su Puke,ms ir Kaktuke pabendravau  thumbup.gif ms suzinojo,kad as nieko apie nieka nezinau biggrin.gif  blush2.gif

man irgi labai smagu buvo, bet vyras sake, kad nuobodus vakaras jam buvo doh.gif lotuliukas.gif

lauksim foto bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 06 13, 22:44)
Ir Puke pazinau, nubegancia nupaparacinau  ax.gif

Reportazas tai is manes prastas, oro balionai i 50-tuka nesutilpo  lotuliukas.gif

nieko sau doh.gif

pas mane i 35-uka irgi doh.gif bet vaizdas tai ispudingas buvo, gal 12 balionu g.gif man po tris tilpo tik lotuliukas.gif

hi:), graziai atrodo tas burbulas dangaus fone, jo viso noretusi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 13, 13:23)
Jus man visi panasus i tokius personazus biggrin.gif
Kaip jus foto?

man patinka, ypac antra smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 06 13, 21:11)
Va vienas pries meetinis sio ryto biggrin.gif

Cia dar pavasaris, ar jau ruduo? g.gif

smile.gif+2009 06 13, 21:15-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 06 13, 21:15)
Vakaro pašnekesiai su vėju

Sakyc visai idomiai smile.gif
Atsakyti
dėkui pakometavusioms smile.gif Yra ir daugiau su tais burbulais, tik...kad būtų įdomiau ir įvairiau iš tiesų reiktų,kad mažesnis vėjas būtų ar jo išvis nebūtų, tik pats lengvais sukimo judesiais jį pažadintum. Tada įvairiau būna. O čia, kaip pučia, taip laikai ir tiek, mažai ką pats paimprovizuosi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 06 14, 13:59)
man patinka, ypac antra smile.gif
Uf bent kzkam patiko karsta.gif as ca ne viena aciuks.gif
kartojuos, bet kaip skirtingai ekranai rodo, maniskiam dideliam staciakampiai kaip ledo luitai, ryski melyna spalva, kontrastai, o atsisedau prie laptopo, visiskas muilas, viskas isbluke... unsure.gif net neaisku kur kas
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 14, 16:03)
Uf bent kzkam patiko  karsta.gif as ca ne viena  aciuks.gif
kartojuos, bet kaip skirtingai ekranai rodo, maniskiam dideliam staciakampiai kaip ledo luitai, ryski melyna spalva, kontrastai, o atsisedau prie laptopo, visiskas muilas, viskas isbluke...  unsure.gif net neaisku kur kas

man kaip tavo laptope rodo smile.gif kol iziurejau kas ten prie ko, tiesa pasakius nesupratau tu foto, kad ir kiek stengiaus 4u.gif jei butu sviesiau, kontrastingiau... smile.gif db viena tamsi deme ir tos ausytes... tik labai isistebeilijus matosi tas antras planas smile.gif maniau cia toks uzmanymas, tai nlb ka ir turejau pakomentuot smile.gif

hi burbulas patiko smile.gif svajingai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 birželio 2009 - 15:08
Amise, daryk studentu miestelyje. Iskabinek skelbimus per bendrabucius, pakviesk registruotis elektroniskai. Sugalvok kokia patrauklia jaunatviska ideja, pazadek, kad veliau gales gauti nuotraukas (aisku, reikes ir isteseti tongue.gif ). Fotosesija daryk vietoj - kai nereikia vaziuoti, didesne tikimybe surinkti zmones.

Hi, liuks ideja ir fotografijai, ir siaip laisvalaikiui. thumbup.gif Tai jau prasom pasidalinti, kaip cia tuos burbulus pusti - mirkei i muiluota vandeni, ar kaip? g.gif blush2.gif
Atsakyti
tai Nikke ir to nereikia tam yra SM ir facebook'as tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 birželio 2009 - 15:19
QUOTE(Nikkė @ 2009 06 14, 16:08)
Hi, liuks ideja ir fotografijai, ir siaip laisvalaikiui.  thumbup.gif Tai jau prasom pasidalinti, kaip cia tuos burbulus pusti - mirkei i muiluota vandeni, ar kaip?  g.gif   blush2.gif

Ai su menka patirtim dar aš smile.gif Du pagaliukai, dvi virvelės, apatinė ilgesnė. Skystį darėm patys, nes abejoju ar tiesiog muiluotą vandenį dičkiai atlaikytų. Dariau daugmaž kažkur kažką girdėjus iš glicerino, fairio ir vandens, bet proporcijom "iš akies". Kažkas gavos, bet mano supratimu gali būti ir geriau. Tiesa ir oro ne vėjuoto labiau reiktų, pats gali daugiau "burt".
Tiesa jau po visko sužinojau ir vieno "recepto" proporcijas, bet neišbandžiau, tai negaliu nieko pasakyti
Tokį va
12 puodelių (cup) vandens
1 puodelis Fairy
1/4 puodelio glicerino
2 valg. šaukštai kepimo miltelių smile.gif))

Na ne į temą, bet iš temos čia biggrin.gif Nusipirkom ir pirktinio skysčio burbulams, bet nesu tikra ar jis dičkiams tiks. Nebuvo progos dar pabandyt, nors manau, kad jį teks sunaudot vaikams su savo burbulynėm ax.gif

Va dar vienas burbuliukas, irgi be galo, o bet...

nude
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 14 birželio 2009 - 16:01
Hi, dekui uz recepta, reiks prie progos isbandyti. 4u.gif

Nu geras sita nauja foto! lotuliukas.gif Tiesa, senosios pliusas tas, kad yra zmogus (ir nekliudantis, toks siluetinis), tai geriau matosi proporcijos, kokio dydzio tas burbulas. Zodziu, labai patiko, pralinksminai ir suintrigavai! bigsmile.gif
Atsakyti