Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Faina man ant sestadienio sopancia galva cia pasijuokt lotuliukas.gif
Bet pilnatis tik pirmadieni baigsis, gal prateskit? bigsmile.gif

QUOTE(peppi @ 2009 06 11, 16:04)
vonios serija
Man 2 paskutines geriausios smile.gif kitose pritariu del kadravimo.. detaliu, kzkas negerai

QUOTE(BN @ 2009 06 11, 22:15)
gal ka galit patarti - parasto nebrangaus? kaip suprantu, vargu ar kada pirksiu kita, o fotografavimas visgi tik hobis kuriam neturiu laiko... Ka patarsit?
Man tai tata papirko ar tai maximoj, ar senukuose, na kzkur uz 100ta litu, siaip nesiskundziu smile.gif teko ji tampytis cia pastaruoju metu daznai, tai nenusivyliau smile.gif
aiq neturiu su kuo palygint...

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 22:56)

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 23:51)
Patiko pirma kur mergina kaip Maiklas Džeksonas tam kudykiui grasina ir paskutine su kojom, bet del plataus kampo sutinku toje foto smile.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 06 12, 02:40)
As tik tiek pasakysiu, kad labai neteisingu keliu ejau, pirmiausia mokydamasi fokusuoti, o tik veliau fotografijos albumus pradejus vartyti. Manau pirmiausia kompozicija iskalt reikia, tada su diafragma ir islaikymu pazindintis.... g.gif Nu cia toks pamastymas....
Pritariu drinks_cheers.gif nes paskum tiek uzsiciklini ant tos kokybes, kad bloga daros. Va tarkim akademijoj nieks tu kokybes dalyku nemokina, aisku negerai, paskui nueina zmones i komercine fotografija ir nesugeba nei sufokusuot nei fotkes neisdegint. Bet vis tik pats principas manau teisingas.

QUOTE(_ms_ @ 2009 06 12, 15:30)
cia serijuke apie tai, kokius isgyvenimus sukelia man katinai
As nejuokausiu, patiko man ta su kacka ant lovos issidrebusiu ir portretu juokingu virs jo hihihi.gif
p.s. tekstura tinka laugh.gif
Atsakyti
šiam savaitgaliui turiu naują Canon 5D Marką su L klasės objektyvu...... kaifuoju, tai ką matau ekranėlyje tiesiog be žodžių-ryškumas, spalvos.... Kažin kaip reiks grišti prie savo Nikončiko doh.gif
Atsakyti
Jus man visi panasus i tokius personazus biggrin.gif
Kaip jus foto?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 13 birželio 2009 - 14:23
QUOTE(Loreli @ 2009 06 13, 13:44)
šiam savaitgaliui turiu naują Canon 5D Marką su L klasės objektyvu...... kaifuoju, tai ką matau ekranėlyje tiesiog be žodžių-ryškumas, spalvos.... Kažin kaip reiks grišti prie savo Nikončiko  doh.gif

uzjauciu kai reiks atiduot biggrin.gif lauksim nors kokiu nors kadru ir apibendrintu ispudziu wink.gif
Atsakyti
Susimasčiau padaryt žmonių fotografavimo a la maratoniuką, bet nesumastau kur reiks rast norinčių fotkintis biggrin.gif ypač darbo dieną... unsure.gif
Atsakyti
Amise o kokiu zmoniu tau reik?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 13, 17:57)
Amise o kokiu zmoniu tau reik?

tu tinki biggrin.gif nu šiaip, norinčių pasifotkint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 06 13, 17:58)
tu tinki  biggrin.gif  nu šiaip, norinčių pasifotkint  ax.gif

paskaipinsiu smile.gif
Atsakyti
Siandien smagiai su Puke,ms ir Kaktuke pabendravau thumbup.gif ms suzinojo,kad as nieko apie nieka nezinau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
uch, as ka tik is efoto bendraminciu meeto sode biggrin.gif nu fain fain - atsigavau, kad pafotkint gavau. davolna kaip slyva. tik kadangi as ten kaip ir ne prie ko, nes vyro cia burelis, tai kokiu tai idomesniu kadru tai nera, tiesiog praktikavausi ir tiek. o dar profas, vyro draugas buvo man pazonej, tai man vis naudingu patarimu pazerdavo biggrin.gif smagu vistik ta bendraminciu kompanija rolleyes.gif

Lauksim Pukes, Sea, Kaktukes ir ms_ kadru is sventes smile.gif
Atsakyti
Rascyte,
Va vienas pries meetinis sio ryto biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 13, 15:23)
Jus man visi panasus i tokius personazus biggrin.gif

raunies? biggrin.gif

o aš, nepataikiau šian į BikeShow sad.gif , užtat veikėm va ką biggrin.gif

Vakaro pašnekesiai su vėju
user posted image

Iš tikrųjų tai galvodama pavadinimą prisifilosofavau šiek tiek, ar tiesiog bisk pamąsčiau, pasitaiko...

rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 birželio 2009 - 22:17