Bet pilnatis tik pirmadieni baigsis, gal prateskit?
QUOTE(peppi @ 2009 06 11, 16:04)
vonios serija
Man 2 paskutines geriausios kitose pritariu del kadravimo.. detaliu, kzkas negeraiQUOTE(BN @ 2009 06 11, 22:15)
gal ka galit patarti - parasto nebrangaus? kaip suprantu, vargu ar kada pirksiu kita, o fotografavimas visgi tik hobis kuriam neturiu laiko... Ka patarsit?
Man tai tata papirko ar tai maximoj, ar senukuose, na kzkur uz 100ta litu, siaip nesiskundziu teko ji tampytis cia pastaruoju metu daznai, tai nenusivyliau aiq neturiu su kuo palygint...
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 22:56)
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 23:51)
Patiko pirma kur mergina kaip Maiklas Džeksonas tam kudykiui grasina ir paskutine su kojom, bet del plataus kampo sutinku toje foto QUOTE(wyshnia @ 2009 06 12, 02:40)
As tik tiek pasakysiu, kad labai neteisingu keliu ejau, pirmiausia mokydamasi fokusuoti, o tik veliau fotografijos albumus pradejus vartyti. Manau pirmiausia kompozicija iskalt reikia, tada su diafragma ir islaikymu pazindintis.... Nu cia toks pamastymas....
Pritariu nes paskum tiek uzsiciklini ant tos kokybes, kad bloga daros. Va tarkim akademijoj nieks tu kokybes dalyku nemokina, aisku negerai, paskui nueina zmones i komercine fotografija ir nesugeba nei sufokusuot nei fotkes neisdegint. Bet vis tik pats principas manau teisingas.QUOTE(_ms_ @ 2009 06 12, 15:30)
cia serijuke apie tai, kokius isgyvenimus sukelia man katinai
As nejuokausiu, patiko man ta su kacka ant lovos issidrebusiu ir portretu juokingu virs jo p.s. tekstura tinka