Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2009 06 12, 15:51)
antroj nuklonuočiau liustrą, paskutinėj nukirpčiau durų staktą. bais maišo man, o naudos jokios.
3 ir 5 ryškiai per daug kontrasto.
nu ir dar visur fokuso trūksta  ax.gif
nu ir tie subraižymai  g.gif čia tekstūrą naudojai kokią nors?

oj sorry sorry.. pabandysiu nuklonuot. Bet cia siaip as ant greituko sudejau, nespejau padaryt geriau. Siaip tai jos is tikro normalios yra... bet cia as kaip teisinuosi atrodo... bet as nesiteisinu. Del subraizymu... tai ir tekstura naudojau - ps yra standartine "sweet rose rock", bet itariu, kad ir katinas subraize nestuke.gif
Atsakyti
ms,as parade eisiu su Versme jei ka biggrin.gif pasakyk labas jei pamatysi tongue.gif

Klausimas, ar Sv. Jokubo baznycia tamsi? koks ten apsvietimas? ar esat kas fotografave? labai svarbu man,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 12, 14:56)
ant greituko ...

ant greituko vaikai akli gimsta biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 22:51)
Del sitos nezinau.. jei ispeiksit isimsiu lauk biggrin.gif bet man ji kazko lb faina  ax.gif merginos... smile.gif
user posted image

Man patiko, tik virsu kirpciau, kad stalo nesimatytu wub.gif

_ms_, is tavo serijos man paskutine labiausiai patiko bigsmile.gif , tik desines puses kirpciau, kad to juodumo neliktu 4u.gif
Atsakyti
ms, man tai tavo actionai cia netinka, pabandyk kitus naudoti.
Ir renkis ne baltai, o roziskai.
Ai, dar katinas labai pozuoja - nenaturalu.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 12, 13:30)
nesitaiso. tau bet kokiu atveju neaktualu, nes juk perskaitai, ka parasau ir pamirsti  lotuliukas.gif

tongue.gif

vat i butent ta sakini nusispjoviau, taip sakant blush2.gif

cia katinas tas nematuskem fotkintas? man paskutine nebent smile.gif

dar karta pazejau i Zitlali kojas biggrin.gif as stalo nekirpciau - truktu kazko tada...
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 12, 13:51)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
snd birstone svente prasidejo, jei ka. Gal sutiksiu sea ir kaktuke, o gal ir tu planavai vaziuot? smile.gif

p.s.jau 8... nu vsio. darbai baigti. namo - i birstona smile.gif
iki  4u.gif

Nu as tai tikrai busiu, tikiuosi net i sekmadienio rytini oro balionu pakilima atsikelti smile.gif
apie katinu serija susilaikau nuo komentaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 06 12, 08:30)

tongue.gif aciuks.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 06 12, 12:56)
oj sorry sorry.. pabandysiu nuklonuot. Bet cia siaip as ant greituko sudejau, nespejau padaryt geriau. Siaip tai jos is tikro normalios yra... bet cia as kaip teisinuosi atrodo... bet as nesiteisinu. Del subraizymu... tai ir tekstura naudojau - ps yra standartine "sweet rose rock", bet itariu, kad ir katinas subraize  nestuke.gif

:lotuliukas ... As dar sakyciau sarpo akim katino pridek, gal geriau atrodys, nes dabar bais jau susilieja, nezinai kas pagrindinis objektas nuotraukoj g.gif

Atsakyti
Smaikstuoliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 12 birželio 2009 - 19:35
Nemaciau nei ms, nei kaktukes siandien biggrin.gif

issimu, kad daugiau negasdinciau zmoniu biggrin.gif aciu Wyshnia,pepperoni uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 12 birželio 2009 - 21:10
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 12, 19:55)

noriu viena nuotrauka parodyt. Man ji juokinga, bet speju jums ji baisiai gali atrodyt. Kritika laukiama 4u.gif
Tinkle:)

Aha, man nejuokinga schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Sea nu znk nelabai... viskas su ja butu gerai, jei ne tas sviesos trikampis... jis kazkaip deformuoja veiduka/galvyte ir kazkaip nejauku tada ziuret daros... ax.gif
Atsakyti