As su klausimėliu idomiu

kepu valstiečių duonelę, viską dedu pagal receptą. Kartą jį koregavau, bet iskilo puikiai. O va, dabar antras kepaliukas neiskyla kaip reikiant, nors kad nekyla pasakyt negaliu. Sunkoka paaiskint problemą, nes duonelė gaunasi puri, tokia kaip ir anksciau, tik skirtumas tas, kad iš pradžių kai duonelė iškepdavo, man būdavo pilnas kepimo kibirėlis, o dabar jau antras kepaliukas užima tik panašiai apie pusę kibirėlio

normų nekeičių, dedu viską pagal receptą.
Prisiminiau..

bet nemanau, kad tai gali būti priežastis.

Nusipirkau rupius kvietinius miltus, nes pirmieji baigėsi, tai su jais ir kepė man tie du kepaliukai. Bet tiek ankstesni, tiek šie pirkti miltai man pasirodė truputi skirtingi, nors tas pats gamintojas (maximje pirkau iš ekologikų prekių lentynos)

bet, kažin, ar tai galėjo turėt įtakos

mielių nekeičiau. Tai taip ir nesuprantu, kame bėda. Į antrąjį kepaliuką dar ir raugo truputį dėjau, bet vistiek pusė kibirėlio
Gali būt dėl miltų, aš dariau su rupiais miltais duona, o kita karta, su tais pačiais miltais, tik juos dar su kavamalė sumaliau, skirtumas buvo, antras kepaliukas daugiau iškilo