QUOTE(Elika @ 2009 07 31, 08:40)
Na, mintis gal ir nebloga
bet kartą tėvai važiavo į artimiausią kepyklą, nes tėtis buvo labai nusiteikęs man raugo parvežti
tai ten jam pasakė, kad geriau patiems pasidaryti raugą, mat pas juos niekaip nesigauna geras
kaip gali kepykla neturėti gero raugo?
Miltai, žinoma, tai visai kas kita nei raugas, bet kažin, ar jie parduotų
Nežinau kaip pas jus, bet Vilniuje kepyklos miltu neparduos(žinau nes mama dirba)
QUOTE(rsc @ 2009 07 31, 09:27)
Rupių ruginių niekur nemačiau pirkt
Jei butu kas nors perskaičiuos visas temas, kaip rašot, tai žinotum, kad rupaus malimo ruginius miltus galima nupirkt ekologiškam turgelyje, kaina už kg 1-1.5Lt
QUOTE(jadzka @ 2009 07 31, 10:01)
Va norėčiau ir aš sudalyvauti rupių miltų akcijoj
Šiaipt ai reik sužinoti kur Vilniuje yra malūnas, o grūdų mačiau pilnas kalvarijų turgus
Tai grūdų nusipirkti galima tik susimalt reiks...
Aš anksčiau bandžiau malt su kavamalę, tai tokie miltai blogai kyla
QUOTE(laukine @ 2009 07 31, 10:34)
o man su rupiais miltais
suduks, nesigauna duona
uzplikau juos kaip parasyta pagal recepta, ale jauciasi, kad vandens dar truktu nes likusius miltus vos isminko
ir duona kieta kieta gaunasi
negi jus daugiau nepilat vandens? ir kokia programa naudojat su rupiais miltais?
Vandens papildomai nepilu, bet po išmaišymo dar palieku valandukai prieš kepimą. Naudoju iškart tešlos užmaišymą ir kepimo programas
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.