QUOTE(Mrs. R @ 2009 07 22, 18:11)
kepiau ir as vakar nataliunciko duonyte, bet dar neragavau karsta -nieko valgyt nesinori... tik torto, geleziniu vestuviu proga tokio gelezinio valgiau, (vakar per darbus begalinius i krema per daug zelatinos idejau....)
jadzka - nebepamenu - o tu ruginuke nori su raugu daryt? nes man vis tik juoda duona ir turi but juodos skonio...
tiesa, kas ziurejo savaitgali laida apie kaima? As kai pasijungiau, jau duona is peciaus trauke, tai nelabai ka naujo ir isgirfau apart to, kokia ju duona skani.... reklama absoliuti
jadzka - nebepamenu - o tu ruginuke nori su raugu daryt? nes man vis tik juoda duona ir turi but juodos skonio...
tiesa, kas ziurejo savaitgali laida apie kaima? As kai pasijungiau, jau duona is peciaus trauke, tai nelabai ka naujo ir isgirfau apart to, kokia ju duona skani.... reklama absoliuti
Sveikinu
As ziurejau))) Tu pasijungei kaip trauke)) o as kaip dejo))tai irgi gero nemaciu))
Bet taip man tos duonytes uzsinorejo kad greitai norejau begti i turgeli pas ta bachura bet laiku meciau aki i termometra o ten apie 40 buvo
QUOTE(Avenita @ 2009 07 22, 18:34)
Mr. R, nemačiau ir aš tos laidos, bet kažkodėl įtarių, kad galėjo jau kažkada rodytą kartot, kurią mačiau Esu berods porą laidų mačius kaip naminę duoną kepa, bet nieks taip jau tų paslapčių neišduoda... pvz kaip raugą įsiveda Ir pritariu, daugiau reklamos būna
va pamenu yra rodę apie šį ūkininką ir šį
va pamenu yra rodę apie šį ūkininką ir šį
Taip taip tai jie!!!