QUOTE(Mrs. R @ 2009 07 11, 11:20)
tokia litanija parasiau ir mazylis isjunge kompa
nekenciu tokiu dalyku...
vakar buvau Vlniuj, zadejau uzsukt i delona, deja deja, pravaziavau nusukima
Kol MB isaiskinau ko man reikia (nu kas per durnas iprotis - pirma iskvost ko kam reikia, o tada paklaust, tai kurgi sukt
), privaziavom kamsti ties Brodvejaus klubu.... patingejau stovet eilej apsisukus...
Labai pažįstamos situacijos ir su kompu ir su MB
Tikiuosi, dar bus progų apsilankyt
QUOTE(Elika @ 2009 07 11, 12:23)
Sveikutės
Nesenai kepiau ruginę duonelę su salyklu.
Labai graži duona
Ir pluta nestora, ir minkštimas, matosi, netrapus. Tiesiog klasika
QUOTE(Mrs. R @ 2009 07 11, 16:20)
1. medaus krumo arbata? as turiu pasisodinus. Ale uosviene nupeike, kad kartu, aitru...
2. gal dar kas yra is Pnvzio krasto? pasikoperuotume siuntiniui is Delonos, siusciaus per savo imone (gal butu taip galima - lung? savo transportininkus issikviest) - mazu pigiau butu...
1. Medaus krūmas auga? Kaip įdomu, maniau, Lietuvoje neauga. Ir žydi smulkiais geltonais žiedeliais?
Va šitas? O iš ko išaugo? Atsprašau už tiek klausimų, bet labai įdomu pasidarė
2. Tai žinoma galima. Užsisakot su atsiėmimu parduotuvėj, pristatymas atsimeta. Atvažiuoja jūsų žmonės, pasako slaptažodį "duona" (juokauju
) ir gauna siuntinuką.
Vakar bandžiau "atgaivinti" raugą - sumaišiau su vandeniu, pastačiau nakčiai šiltai. Rezultatas 0. Eksperimentas tęsiasi. Tik su mano šiandienine laime, tai gali nieko nesigauti
Į kibirėlį įdėjau tik kvietinių miltų, vandens, raugo, cukraus, druskos ir, nesusilaikiau, pusę mažyyyyčio šaukštelio sausų mielių
Įstačiau kibirėlį, įjungiau tik tešlos progamą. Burzgia mano bitutė, dirba, o šalia ant stalo guli maišymo mentelė
Teko viską krapštyti lauk, nes šiaip iki dugno nedasikasiau. Dar parduotuvėje pasiruošiau juodųjų ir baltųjų sezamų, sėmenų, kmynų, norėjau dėti į duoną ir dar florentinų išsikepti. Pasirodo, viską palikau
Teko tenkintis žiupsneliu ciberžolės ir džiovintais krapais. Taigi, lauksim kas gausis.
Ką tik pažiūrėjau - lyg ir kyla tešla