QUOTE(Mrs. R @ 2009 06 13, 11:39)
forta - mieles kaip iles, tik sakau - mazu pigiau butu

nei kad 1Lt uz 7g
Aisku, bepigu jums, didmiescio gyventojoms
vat jei nupirks j@lanta man diiiideli paka mieliu is maxes, tai as metus apsispakajinus busiu
važiuosiu šiandien ryt į maxiną didelę - tai prigriebsiu

( bet man į a.ž. rašei, jog 2 didelius pakus imti

)
aš tai savojoje maximoje X ankščiau pirkdavau
fermipan mielės mažame pakelyje, ten 11g, kaina 0.59cnt
va tokias :

paskutinius kartus buvau norfoje - tai ten pirkau geltoname pakelyje, berods 27g (pasibaigė, išmečiau pakelį, tai negaliu tiksliai pasižiūrėti ), o ir kaina kažkkur nesiekia 2lt
vakar buvo mano naktinė puota
prisiminiau apie 21val, kad reikia duoną užstatyti, tai sumečiau greit viską ( kepiau ruginę ale "močiutės" ( tik kaip sakiau dedu ne du šaukštus, o vieną medaus, ir beriu saulėgražų branduolių bei kmynų visą puodelį, gausiai negalint ) ir laukiu , visas ciklas užima 3.40 val. Apie 12val nakties pradėjo sklisti geras kvapas, man jau skrandis duoda ženklą - duok valgyti, nors ir buvau nesenai valgiusi. Kuo toliau tuo labiau kvapas kepamos duonelės veikia. MB guli ir juokiasi kaip mano skrandis pradeda gurgti

tik iškepė duonelė, aš ją greit išėmiau iš formos ir vėsinti, tuo tarpu greit imu varškės pokelį, porą skiltelių česnako, krapų, svogūnų laiškų, sumašau košę makalošę ir ant dar šiltos duonelės užtepu ir puotauju vidurį nakties
štai prie ko priveda kai kepu duonelę vakare, mam geriau jau dieną ją kepti