Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo Aleksoto ir aplink jį MAMŲ NAMAI

QUOTE(ilmuciukas @ 2009 09 08, 18:12)
Vyras nuves pakeliui. o jo darbas Vilniuj. As su maziuke namie liksiu  rolleyes.gif

aisku unsure.gif tik kas maziuke paims jei taip toli?
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2009 09 08, 13:15)
Oho, o tai kodel taip toli?  blink.gif  ir kodel taip anksti keltis??? Man iki darbo 15km, bet dar pakeliui Meta nuvezam i darza ir vistiek tik 7 keliames... Gi vaika aprengi nuprausi ir i masina, o pusryciai darzelyje  unsure.gif

gerai kai valgo vaikas viską ir darželio pusryčiai "mieli", maniškei tai košių nė per vieną galą nesukiši
tai tenka pusryčius namuose valgyti
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2009 09 09, 12:14)
gerai kai valgo vaikas viską ir darželio pusryčiai "mieli", maniškei tai košių nė per vieną galą nesukiši
tai tenka pusryčius namuose valgyti

gi ir sumustinuka dar duoda, bent jau pas mus. Bet tiesa pasakius as nekreipiu demesio nei nemie nei darze jei nevalgo - isalks ir valgys, maniske darze 1.5savaites nieko nevalge jei jos nemaitino, pradzioj truputi maitino, bet kai aukletejom pasakiau jog nekreiptu demesio, tai ir pati valgyt pradejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2009 09 09, 15:29)
gi ir sumustinuka dar duoda, bent jau pas mus. Bet tiesa pasakius as nekreipiu demesio nei nemie nei darze jei nevalgo - isalks ir valgys, maniske darze 1.5savaites nieko nevalge jei jos nemaitino, pradzioj truputi maitino, bet kai aukletejom pasakiau jog nekreiptu demesio, tai ir pati valgyt pradejo  blush2.gif

maniškė ir sumuštinių nevalgo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2009 09 09, 14:42)
maniškė ir sumuštinių nevalgo doh.gif

tai ka tu jai valgyt pusryciams duodi? kiausini? blynus kepi?
Na as tai nesiterliociau sakyciau nenori zuvies esk sh..a sunies lotuliukas.gif nu nebent laaaabai nevalgiukas vaikas butu ir nieko isiulyti nebutu imanoma, bet jei saldainius valgyti nori reiskiasi viska gali valgyt tongue.gif ot bjauri mama ane? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2009 09 09, 17:00)
tai ka tu jai valgyt pusryciams duodi? kiausini? blynus kepi?
Na as tai nesiterliociau sakyciau nenori zuvies esk sh..a sunies  lotuliukas.gif  nu nebent laaaabai nevalgiukas vaikas butu ir nieko isiulyti nebutu imanoma, bet jei saldainius valgyti nori reiskiasi viska gali valgyt  tongue.gif  ot bjauri mama ane?  tongue.gif

nu žinok terliojuos, bile valgo
nes jau tokia nevalgi, kad doh.gif
greičiau pasakyčiau ką valgo, nei ko nevalgo
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2009 09 09, 16:10)
Nes jau tokia nevalgi, kad  doh.gif
greičiau pasakyčiau ką valgo, nei ko nevalgo

Na tada vargas doh.gif Man siuo klausimu pasiseke, nors ziuriu, kad su kiekviena diena mano pana isrankesne darosi... doh.gif
Atsakyti
labas wakaras:)
kaip laikotes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2009 09 17, 19:42)
labas wakaras:)
kaip laikotes? g.gif

Sveika sugrizusi! Ir dar su naujienomis! Sveikinu su didejanciu pilvuku 4u.gif

Mes tai galu gale pradejom kapstytis is ligu. Nuo liepos pabaigos, kai uzkrete mus anyta, tai iki siol neatsigavom. Dabar tik mazajai liko baigti koscioti. Ji isgijo tik su antibiotikais. Taip pikta buvo, kai turedavau tuos vaistus per prievarta vaikui grusti, kai vaikas nuo vaistu suviduriavo, kai tuo paciu metu susirgo tridiene karstine, tik del kruvos vaistu ir nusilpimo pozymiai buvo netipiski ir as nebeisivaizdavau, kas su vaiku vyksta, o anyta spejo sau du kartus smagiai paatostogauti ir net nepaklausdavo, ar man nereikia pagalbos. Ir kaip tycia tuo metu vyrui keli seminarai is eiles buvo, tai buvau palikta visai viena doh.gif . As tai ramiai gyventi negaleciau, jeigu del mano kaltes kudikis antibiotikus turetu gerti. Neisivaizduoju, kaip anytai isaiskinti, kad serganti pas mus neitu...
Tai va su kokiom gaidom as cia. O kaip kiti mazyliai auga? Kur dingote? Kaip darzeliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktte: 18 rugsėjo 2009 - 21:52
QUOTE(Viktte @ 2009 09 18, 22:49)
Sveika sugrizusi! Ir dar su naujienomis! Sveikinu su didejanciu pilvuku  4u.gif

Mes tai galu gale pradejom kapstytis is ligu. Nuo liepos pabaigos, kai uzkrete mus anyta, tai iki siol neatsigavom. Dabar tik mazajai liko baigti koscioti. Ji isgijo tik su antibiotikais. Taip pikta buvo, kai turedavau tuos vaistus per prievarta vaikui grusti, kai vaikas nuo vaistu suviduriavo, kai tuo paciu metu susirgo tridiene karstine, tik del kruvos vaistu ir nusilpimo pozymiai buvo netipiski ir as nebeisivaizdavau, kas su vaiku vyksta, o anyta spejo sau du kartus smagiai paatostogauti ir net nepaklausdavo, ar man nereikia pagalbos. Ir kaip tycia tuo metu vyrui keli seminarai is eiles buvo, tai buvau palikta visai viena doh.gif . As tai ramiai gyventi negaleciau, jeigu del mano kaltes kudikis antibiotikus turetu gerti. Neisivaizduoju, kaip anytai isaiskinti, kad serganti pas mus neitu...
Tai va su kokiom gaidom as cia. O kaip kiti mazyliai auga? Kur dingote? Kaip darzeliai?

Pritariu, nėr čia ko vaikščiot pas anūkiukus sergant doh.gif SVEIKATYTĖS O mum kaip tyčia prasidėjo darželis prasidėjo ligos doh.gif tik 4 dienas sugebėjo nueit. Visi vaikai ramiai žaidžia lauke o maniškis pastoviam bėgime. Kaip jis gali nesusirgti? doh.gif visas šlapias. Vakar 38,5 buvo. kosti, sloguoja. Mažoji taip pat tik tokios tempos neturi. Bandysim kapstytis. Skauda širdelę žiūrint į sergantį vaikiuką verysad.gif SVEIKATYTĖS visiem sergantiems. sakau reik vitaminais apsiginkluot. Kokius jūs geriat ir jūsų vaikiukai g.gif pasidalinkit patirtim. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilmuciukas: 19 rugsėjo 2009 - 09:25
user posted image

Sveiki, bye1.gif
aš Laris ieškau naujų namų Kaune ir Kauno rajone sau, savo draugams, bei giminėms ir artimiesiems.
Truputį apie mane: vaikystę praleidau ekologiškame ūkyje. Esu skanus, didelis, tinku įvairiems patiekalams, netgi paprastai verdant nesubyru. Skusti mane taipogi yra labai paprasta, nes akučių pas mane labai nedaug.
Esu paprastas, malonaus būdo, nuoširdus, nereikalaujantis daug priežiūros.
Jei susidomėjai paskambink man sunglasses2.gif
mano telefonas ######
iki pasimatymo
Jūsų Laris
P.S. Jei priglausit mūsų daug, tai ant kuro patys susimesim
Atsakyti
QUOTE(bulvikes @ 2009 09 21, 19:57)
user posted image

Sveiki, bye1.gif
aš Laris ieškau naujų namų Kaune ir Kauno rajone sau, savo draugams, bei giminėms ir artimiesiems.
Truputį apie mane: vaikystę praleidau ekologiškame ūkyje. Esu skanus, didelis, tinku įvairiems patiekalams, netgi paprastai verdant nesubyru. Skusti mane taipogi yra labai paprasta, nes akučių pas mane labai nedaug.
Esu paprastas, malonaus būdo, nuoširdus, nereikalaujantis daug priežiūros.
Jei susidomėjai paskambink man  sunglasses2.gif 
mano telefonas ######
iki pasimatymo
Jūsų Laris
P.S. Jei priglausit mūsų daug, tai ant kuro patys susimesim

Iš pirmo sakinio net nesupratau kame šaknys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif galvojau nauja kaimynka beldžias lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti