QUOTE(Viktte @ 2009 09 18, 22:49)
Sveika sugrizusi! Ir dar su naujienomis! Sveikinu su didejanciu pilvuku
Mes tai galu gale pradejom kapstytis is ligu. Nuo liepos pabaigos, kai uzkrete mus anyta, tai iki siol neatsigavom. Dabar tik mazajai liko baigti koscioti. Ji isgijo tik su antibiotikais. Taip pikta buvo, kai turedavau tuos vaistus per prievarta vaikui grusti, kai vaikas nuo vaistu suviduriavo, kai tuo paciu metu susirgo tridiene karstine, tik del kruvos vaistu ir nusilpimo pozymiai buvo netipiski ir as nebeisivaizdavau, kas su vaiku vyksta, o anyta spejo sau du kartus smagiai paatostogauti ir net nepaklausdavo, ar man nereikia pagalbos. Ir kaip tycia tuo metu vyrui keli seminarai is eiles buvo, tai buvau palikta visai viena
. As tai ramiai gyventi negaleciau, jeigu del mano kaltes kudikis antibiotikus turetu gerti. Neisivaizduoju, kaip anytai isaiskinti, kad serganti pas mus neitu...
Tai va su kokiom gaidom as cia. O kaip kiti mazyliai auga? Kur dingote? Kaip darzeliai?
Pritariu, nėr čia ko vaikščiot pas anūkiukus sergant
SVEIKATYTĖS O mum kaip tyčia prasidėjo darželis prasidėjo ligos
tik 4 dienas sugebėjo nueit. Visi vaikai ramiai žaidžia lauke o maniškis pastoviam bėgime. Kaip jis gali nesusirgti?
visas šlapias. Vakar 38,5 buvo. kosti, sloguoja. Mažoji taip pat tik tokios tempos neturi. Bandysim kapstytis. Skauda širdelę žiūrint į sergantį vaikiuką
SVEIKATYTĖS visiem sergantiems. sakau reik vitaminais apsiginkluot. Kokius jūs geriat ir jūsų vaikiukai
pasidalinkit patirtim.