Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo Aleksoto ir aplink jį MAMŲ NAMAI

QUOTE(kgintare @ 2009 07 22, 14:57)
Sveikutes,
mes irgi jau paatostogavom. Ir Turkija aplankem ir Sventaja  lotuliukas.gif  Ir vestuvese buvom o sia savaite jau spejom ir i darbus isisukti... Ech kokia ta vasara trumpa... Nieko nespeju as tik lekiam lekiam lekiam, o namie kuo toliau tuo didesnis bardakas  doh.gif Paskaiciavau kiek dar liko sia vasara savatgaliu ir net isisgandau, kad praktiskai visi uzimti, ner kada namie pasibuti  doh.gif

O aip fainai thumbup.gif o ar neperkaršta šiuo metu Turkijoj? O važiavot vieni ar su vaikais? Aš tai irgi norėčiau tokio poilsio. Mes tai buvom Kroatijoj, bet ten man rekėjo gamint (ko aš emėgstu blush2.gif ), o ir nuo jūros šiek tiek tolokai. Na bet prisivaikščiojom, nes labai gražios pakratės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2009 07 23, 20:30)
Mes tai buvom Kroatijoj, bet ten man rekėjo gamint (ko aš emėgstu  blush2.gif ), o ir nuo jūros šiek tiek tolokai. Na bet prisivaikščiojom, nes labai gražios pakratės  thumbup.gif

kaip kainos ten?
Atsakyti
Mes Marmaryje buvom tai iki 42 silumos pavesyje doh.gif bet kazkaip istveriama i jura ar baseina ilindus lotuliukas.gif Su visa seimyna vaziavom ir plius dar mano tevai. Man smagu buvo, patiko. Del kainu tai ten palyginus su Turkijos Alanija Brunguuuuuuuuuum dziaugemes, kad viesbuty buvo viskas iskaiciuota thumbup.gif
O pats vaizdas mn labai primine Kroatijos Makarskos kurorta wub.gif
Pernai buvom Kryme be Metos tai atsizegnojau visiems laikams, kad jau susilaukus vaiku atostogos man be vaiku ne atostogos unsure.gif Nu pasiilgau tos savo kipshiukes labai, net susigraudindavau pagalvojus, kad mes cia sau smagiai laika leidziam, o ji palikta...
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2009 07 24, 08:49)
kaip kainos ten?

Kainos panašios kaip LT. Parduotuvėse, kaip ir mūsų pardėse, palei jūrą, kaip mūsų pajūry. Kas dėl gyvenamo ploto, tai mes mokėjom 42 eur už parą. Arčiau jūros ir kaina didenė. Aišku kainuoja kelionė iki ten. paskaičiavom, kad labai neišlaidaudami išleidom iki 2500 lt. Bet į tai dar reiktų įskaičiuot, kad veną dieną buvom nulėkę į Veneciją.
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2009 07 24, 16:41)
Kainos panašios kaip LT. Parduotuvėse, kaip ir mūsų pardėse, palei jūrą, kaip mūsų pajūry. Kas dėl gyvenamo ploto, tai mes mokėjom 42 eur už parą. Arčiau jūros ir kaina didenė. Aišku kainuoja kelionė iki ten. paskaičiavom, kad labai neišlaidaudami išleidom iki 2500 lt. Bet į tai dar reiktų įskaičiuot, kad veną dieną buvom nulėkę į Veneciją.

kiek dienų buvot
ir mažąją vežėtės?
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2009 07 24, 15:14)
Mes Marmaryje buvom tai iki 42 silumos pavesyje  doh.gif 

user posted image veje, iškept galima.

QUOTE(kgintare @ 2009 07 24, 15:14)
Pernai buvom Kryme be Metos tai atsizegnojau visiems laikams, kad jau susilaukus vaiku atostogos man be vaiku ne atostogos  unsure.gif  Nu pasiilgau tos savo kipshiukes labai, net susigraudindavau pagalvojus, kad mes cia sau smagiai laika leidziam, o ji palikta...

aš tai biški savanaudė ax.gif bet kartais man norisi be mazosios pabut, jei tik yra kur ją palikt. Aišku, pasiilgstu be proto, bet.... taip gera bent kelias dienas pabut niekuo nesirupinant... nei vaiku, nei maistu, nei namais... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nivea: 24 liepos 2009 - 16:20
QUOTE(Plumeria @ 2009 07 24, 16:45)
kiek dienų buvot
ir mažąją vežėtės?

važiavom visi trys, o buvom ten 6 paras, plius 2 nakvynės (nuvažiuojant ir grįžtant)
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2009 07 27, 20:56)
važiavom visi trys, o buvom ten 6 paras, plius 2 nakvynės (nuvažiuojant ir grįžtant)

aš vis neatstoju blush2.gif
su savo mašina varėt ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2009 07 27, 22:53)
aš vis neatstoju  blush2.gif
su savo mašina varėt ar kaip?

lotuliukas.gif nieko neko mirksiukas.gif ,
jo, važiavom su savo, mūsų mašina varoma dujom, tai kurui išleidom virš 1000 lt. Tai jei tarkim važiuotų dvi šeimos kokiu minivenu, tai šitas išaidas galima perpus sumažinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nivea: 28 liepos 2009 - 20:51
auuuu
ar yra gyvųųųųų
gal karštis ištirpdė, o vasaros lietus nuplovė nuo PC

Atsakyti
tai, kad tokiu oru prie PC tik darbe galima prisest tongue.gif
Atsakyti
Kaip gyvenat? Vis dar atostogaujat? As jau issigandau, pagalvojusi, kad vasara i pabaiga eina. Man nuo rugsejo reiketu lyg ir i mokslus grizti, bet kaip nesinori! blush2.gif
Kgintare, penktadieni vaiksciojau su mazaja ir jau beveik buvau uzsukusi pas tave i namus, bet kazkaip susidrovejau blush2.gif Ai, pagalvojau, ner cia ko penktadienio vakara zmones trukdyti. Gal kita karta busiu drasesne lotuliukas.gif
Atsakyti