QUOTE(SokoladineKava @ 2013 08 08, 17:25)
Aš kažkaip gal ir naiviai tikiuosi, kad kažką galima padaryti dėl naktinio triukšmo - dieną tiek jau to, kad ir tie lėktuvai ar fabrikai, bet naktį tikrai nerealiai norisi ramybės.
Atsikrausčiau iš miegamojo rajono, kur realiai žmonių knibždėlynas, bet naktį nebūdavo tokio gaudesio.
O jūs skundus rašėt dėl lėktuvų ar Stiklo fabriko / Kauno grūdų?
Jau 5 metai gyvenu prie bažnyčios - tai Kauno grūdai "po kojomis" -kartais ir nemiga kankina, bet niekas mums netrukdo taip, kad aš ar mano šeima (ar svečiai, jei nakvoja) negalėtumėme miegoti ar bent jau kiltų noras skundus rašyti. Miegam atsidarę langus. Na, duksteli ten kartais kai vagonus krauna, bet jei tik tiek bėdų būtų.
Ir lėktuvai naktimis neskraido...o dieną tai vaikai mėgaujasi žiūredami į lėktuvų ir skraidyklių triukus arba oro balionų būrius. Net kai lėliukus migdydavau lauke, lėktuvų skraidymai jiems netrukdė.
Vasarą nenaudojamoje aerodromo dalyje kikek daugiau girdisi siaučiantys keturračiai ir motociklininkai, bet ir tie apie 23 val. aprimsta
Galėčiau nebent paukščiais pasiskųsti, kurie vasarą kaip žadintuvai pusę keturių ryto čirkšti pradeda:)