Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo Aleksoto ir aplink jį MAMŲ NAMAI

Labutis! Prisijungia prie jusu mamyte is Lakunu pl. smile.gif gal dar atsiras tokiu?smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Birželio 30 dieną organizuoju lininių žaislų siuvimo dirbtuvėles Ringauduose smile.gif Kadangi Aleksotas visai netoli, galbūt kuriai nors bus įdomu sudalyvauti smile.gif Visa informacija ir registracija AŽsmile.gif

Puiki proga savomis rankomis pasiūti vienintelį ir nepakarttojamą žaisliuką bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikutės

gal rekomenduotumėte logopedę, kuri dirba Garliavoje arba Aleksote smile.gif?
Atsakyti
Sveikutės, aš nauja Aleksotietė ir noriu jūsų paklausti - ar jums nesigirdi triukšmo naktį nuo Stiklo fabriko ar kokių ten pramonės įmonių - toks jausmas, kad kažkokie ventiliatoriai ir varikliai dirba visą naktį - pravėrus langus sunku užmigti - gal už tai, kad gyvenu daugiabutyje šiek tiek aukščiau, nei pirmas aukštas, tai garsas toliau sklinda. Pasidalinkite patirtimi, nes man vakarais jau paranoja, kad vėl teks klausytis triukšmo...
Atsakyti
Labukas,as cia aleksote jau 4 metus gyvenu tai pripratom prie to triuksmo,o dar tie lektuvai tai isvis.....jau ir skundus rasem rinkom parasus ir t.t. Taip kad kantrybes linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musurana @ 2013 08 07, 22:47)
Labukas,as cia aleksote jau 4 metus gyvenu tai pripratom prie to triuksmo,o dar tie lektuvai tai isvis.....jau ir skundus rasem rinkom parasus ir t.t. Taip kad kantrybes linkiu 4u.gif

Aš kažkaip gal ir naiviai tikiuosi, kad kažką galima padaryti dėl naktinio triukšmo - dieną tiek jau to, kad ir tie lėktuvai ar fabrikai, bet naktį tikrai nerealiai norisi ramybės.
Atsikrausčiau iš miegamojo rajono, kur realiai žmonių knibždėlynas, bet naktį nebūdavo tokio gaudesio.
O jūs skundus rašėt dėl lėktuvų ar Stiklo fabriko / Kauno grūdų?
Atsakyti
QUOTE(SokoladineKava @ 2013 08 08, 17:25)
Aš kažkaip gal ir naiviai tikiuosi, kad kažką galima padaryti dėl naktinio triukšmo - dieną tiek jau to, kad ir tie lėktuvai ar fabrikai, bet naktį tikrai nerealiai norisi ramybės.
Atsikrausčiau iš miegamojo rajono, kur realiai žmonių knibždėlynas, bet naktį nebūdavo tokio gaudesio.
O jūs skundus rašėt dėl lėktuvų ar Stiklo fabriko / Kauno grūdų?

Jau 5 metai gyvenu prie bažnyčios - tai Kauno grūdai "po kojomis" -kartais ir nemiga kankina, bet niekas mums netrukdo taip, kad aš ar mano šeima (ar svečiai, jei nakvoja) negalėtumėme miegoti ar bent jau kiltų noras skundus rašyti. Miegam atsidarę langus. Na, duksteli ten kartais kai vagonus krauna, bet jei tik tiek bėdų būtų.
Ir lėktuvai naktimis neskraido...o dieną tai vaikai mėgaujasi žiūredami į lėktuvų ir skraidyklių triukus arba oro balionų būrius. Net kai lėliukus migdydavau lauke, lėktuvų skraidymai jiems netrukdė.
Vasarą nenaudojamoje aerodromo dalyje kikek daugiau girdisi siaučiantys keturračiai ir motociklininkai, bet ir tie apie 23 val. aprimsta
Galėčiau nebent paukščiais pasiskųsti, kurie vasarą kaip žadintuvai pusę keturių ryto čirkšti pradeda:)
Atsakyti
QUOTE(Ėlge @ 2013 08 09, 13:21)
Jau 5 metai gyvenu prie bažnyčios - tai Kauno grūdai "po kojomis" -kartais ir nemiga kankina, bet niekas mums netrukdo taip, kad aš ar mano šeima (ar svečiai, jei nakvoja) negalėtumėme miegoti ar bent jau kiltų noras skundus rašyti.  Miegam atsidarę langus. Na, duksteli ten kartais kai vagonus krauna, bet jei tik tiek bėdų būtų.
Ir lėktuvai naktimis neskraido...o dieną tai vaikai mėgaujasi žiūredami į lėktuvų ir skraidyklių triukus arba oro balionų būrius. Net kai lėliukus migdydavau lauke, lėktuvų skraidymai jiems netrukdė.
Vasarą nenaudojamoje aerodromo dalyje kikek daugiau girdisi siaučiantys keturračiai ir motociklininkai, bet ir tie apie 23 val. aprimsta
Galėčiau nebent paukščiais pasiskųsti, kurie vasarą kaip žadintuvai pusę keturių ryto čirkšti pradeda:)

Ačiū, kad pasidalinote patirtimi. Paukščiai čia tai tikrai gėris - net kaimynystėje rytais giedantis gaidys patinka smile.gif
Kauno Grudai dazniausiai pusė bėdos - retai naktį įkyriai burzgia, bet Stiklo fabrikas iš kitos pusės tai gerai naktį ūžia - mes aukščiau gyvenam, nei privatūs namai, tai niekas garso nesulaiko, bet labai tikiuosi per laiką priprasti...
Atsakyti
sveikos aleksoto mamytes, gal turit atsiliepimu apie aleksoto darzelio antanavos gatveje DAINORELIU GRUPES AUKLETOJAS? Irs siaip apie pati darzely ?
Atsakyti
QUOTE(love_spell @ 2014 06 17, 15:30)
sveikos aleksoto mamytes, gal turit atsiliepimu apie aleksoto darzelio antanavos gatveje DAINORELIU GRUPES AUKLETOJAS? Irs siaip apie pati darzely ?

Apie konkrečią grupę nieko nežinau, bet pats darželis mums patinka.
Atsakyti
Mano vaikas eina i dainoreliu grupe smile.gif Seip aukletoja Jolita mums patinka ,maloni tokia ir vaikas labai patenkintas,auklyte isvis nuostabus zmogus! Nu bet kita aukletoja Jurate....nesusisneku su ja,nepatinka man ji ir jau is keliu mamu tapati girdejau,tokia visada susiraukus,nepatenkinta viskuo,nu kai kita vaika leisiu iskart domesiuos, kad tik ne pas ja papultu....
Atsakyti
Sveikos, mamytės smile.gif
Jungiuosi ir aš ne tik prie mamų, bet ir prie Aleksoto bendruomenės forume. Labai smagu, kad tokią suradau, nes mūsų gatvėje tik pagyvenę žmonės... Trūksta kalbų apie viską smile.gif
Atsakyti