Sveikos!
Gal yra gyvenanciu baltame devynaukstyje Europos pr.?
Sveikos mamytes. Noriu paprasyt pagalbos, kam nesunku kam negaila,pakalbekite su pazistamais paklauskite ar vakar t.y rugsejo 9d. po pietu i vakara`niekas nebuvo prie aleksoto IKI, o gal kas netoliese gyvena ir kazka mate ar zino apie musu katineli, kuris prie parduotuves pabego mums nematant is masinos,kol vaikus segiau i kedutes. Buvo plika 6 men. Kanados Sfinksu veisles katyte. Katytes vardas Puma, oda su kremines ir pilkos spalvos plemais, ant snukucio truputis baltos , uodega ir ausu galiukai juodi.
Vaikai vis dar verkia, laukia, liudi, geriausias draugas budavo, kartu miegodavo. Nori to pacio katinelio Dabar taip tuscia ir liudna namuose. Kazkaip iskart nepastebejau ir vaziavom tevelio i trecia ligonine aplankyt, galvojau kad ten pabego, visas paieskas sudejom ten, o tik siandien prisiminiau detales,kad greiciausiai aleksote. Labai prasome ka nors zinancius pranesti, radusiems dosniai atsilyginsim. 860287774
Vaikai vis dar verkia, laukia, liudi, geriausias draugas budavo, kartu miegodavo. Nori to pacio katinelio Dabar taip tuscia ir liudna namuose. Kazkaip iskart nepastebejau ir vaziavom tevelio i trecia ligonine aplankyt, galvojau kad ten pabego, visas paieskas sudejom ten, o tik siandien prisiminiau detales,kad greiciausiai aleksote. Labai prasome ka nors zinancius pranesti, radusiems dosniai atsilyginsim. 860287774
QUOTE(PUCA @ 2012 05 27, 10:15)
Mergaitės, gal kurios iš Karkazų arba šalia ieškom kompanijos.
Aš galiu padovanoti maniežą jei kuriai reikia, medinis, keturkampis, nemažas.
Aš galiu padovanoti maniežą jei kuriai reikia, medinis, keturkampis, nemažas.
As is jauniaus gatves, nera arti, bet manau daznai pravaziuojat musu gatve:)
QUOTE(xxxkatulkaxxx @ 2012 09 26, 09:12)
As is jauniaus gatves, nera arti, bet manau daznai pravaziuojat musu gatve:)
Taip, kasdien beveik Parasysiu jums i AZ
QUOTE(PUCA @ 2012 10 03, 08:50)
sveikute, smagu ir kaimynineje temoje tave sutikti
QUOTE(Plumeria @ 2012 10 27, 20:26)
sveikute, smagu ir kaimynineje temoje tave sutikti
na va, ne tik Maximoje susitinkam
QUOTE(PUCA @ 2012 10 27, 21:57)
na va, ne tik Maximoje susitinkam
cia bent veidu pavargusiu nesimato
padedu paplatinti skelbima
2012.11.25, apie 18:30 val Kaune, Šilainiuose, Baltų prospekte prie 33 namo dingo mažas jorkšyro terjeras. Tamsus, ilgais plaukais, nugara nuskusta trumpai, su baltu languotu kaspinėliu ir supinta kasyte. Šuniukas sergantis, jam kasdien reikalinga rimta pagalba! Radusiems skambinti +37065145904, +37069084013, +37065831778. DOSNIAI ATSILYGINSIME
2012.11.25, apie 18:30 val Kaune, Šilainiuose, Baltų prospekte prie 33 namo dingo mažas jorkšyro terjeras. Tamsus, ilgais plaukais, nugara nuskusta trumpai, su baltu languotu kaspinėliu ir supinta kasyte. Šuniukas sergantis, jam kasdien reikalinga rimta pagalba! Radusiems skambinti +37065145904, +37069084013, +37065831778. DOSNIAI ATSILYGINSIME
Labukas
As taip pat gyvenu aleksote, pabrezos gatvei, bet su vezimu vazinejam ir po kitas aplinkines gatveles, gal butu norinciu kartu pastumdyti vezimukus
As taip pat gyvenu aleksote, pabrezos gatvei, bet su vezimu vazinejam ir po kitas aplinkines gatveles, gal butu norinciu kartu pastumdyti vezimukus
Kaip matau ne aš viena atienu dėl šunelių dingusių Garliavoje vakar dingo mano numylėtinis buvęs prieglaudos gyventojas Largo:
Šuo draugiškas, tik didelis. Šeimininkai LABAI ieško ir laukia. 8 613 49664
Šuo draugiškas, tik didelis. Šeimininkai LABAI ieško ir laukia. 8 613 49664
Mamytes, ateinu su klausimu apie Julijanavos pradine mokykla. Gal kas is Jusu atzalu lanko ir galetumete pakomentuoti sia mokykla? Mano panelei jau tuoj i mokykla tai nezinau ar verta i sia mokykla leisti, nors ji mums artimiausia.