Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo Aleksoto ir aplink jį MAMŲ NAMAI

QUOTE(1000inis @ 2011 05 16, 23:12)
sveikos mamos is aleksoto 4u.gif reik jusu pagalbos blush2.gif gal galit painformuoti kokios aleksote yra poliklinikos, poliklinikeles (BPG domina), kad nereiktu vaziuot uz tilto 4u.gif viena zinau: sveiga, veiveriu 134, o be jos yra kokiu seimos centriuku?
aciu 4u.gif

Laba,
mano informacija subjektyvi, tipo VBS, bet geriau važiuot į Garliavos šeimos kliniką, nei Aleksoto poliklinikąsmile.gif

Mes nepatingim iki Šilainių palėkt (Signata Maximoje), super įstaiga. Akcentuoju: subjektyvu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Na ka ir as su savo maziuku jungiuosi prie jusu aleksote 4u.gif tik labai jau tylu sioj temoj g.gif atsikraustem visai neseniai i si rajona, tad ieskom saunios draugijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakus_ @ 2011 07 06, 09:34)
Sveikos mirksiukas.gif
Na ka ir as su savo maziuku jungiuosi prie jusu aleksote 4u.gif tik labai jau tylu sioj temoj g.gif atsikraustem visai neseniai i si rajona, tad ieskom saunios draugijos thumbup.gif

Sveika prisijungus smile.gif as irgi cia naujoke, tad ieskau kompanijos 4u.gif O kurioj vietoj tu gyveni? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_for_sky @ 2011 07 07, 11:22)
Sveika prisijungus  smile.gif  as irgi cia naujoke, tad ieskau kompanijos  4u.gif  O kurioj vietoj tu gyveni?  smile.gif

As Ivanausko gatves naujakure smile.gif tad neiko aplinkui ir nezinau lotuliukas.gif o is kur tu?
Atsakyti
QUOTE(patrakus_ @ 2011 07 07, 10:03)
As Ivanausko gatves naujakure smile.gif tad neiko aplinkui ir nezinau lotuliukas.gif o is kur tu?

As irgi is Ivanausko g. biggrin.gif
Gal kada i lauka pasivazinet su maziais, parasyk i az?
Atsakyti
QUOTE(sun_for_sky @ 2011 07 07, 18:46)
As irgi is Ivanausko g.  biggrin.gif
Gal kada i lauka pasivazinet su maziais, parasyk i az?

zinia pasieke AZ thumbup.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif Laba diena

Prašome pagalbos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gal matote savo kieme, prie garažų ar gatvėje anksčiau nestovėjusį JUODĄ GOLFĄ (IV kartos) UNIVERSALĄ ??? Tai iš mūsų pavogtas automobilis prieš 2 dienas.

Išskirtiniai bruožai:

Juodi skardiniai ratlankiai;
Ant stogo "ragai";
Ant stogo obuolio dyžio smulkus dažų subraižymas (kaip švitriniu popieriumi), esantis arčiau auto galo labiau į dešinę pusę, netoli antenos;
Kairės pusės veidrodėlis klijuotas lipnia juoda juosta.

Praneškite į až ir parašykite į až valstybinius numerius.

Būsime labai labai dėkingi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ieskom draugu is Aleksoto, Fredos smile.gif. Esu 27 metu mamyte, auginanti 2 metuku mazyle. Truksta draugijos tiek mamai, tiek mazylei wink.gif Laukiam zinuciu i az, arba el.pastu simpatuke@hotmail.com wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. As is Aleksoto, esu 27m. auginu, auginu suneli, kuriam neuzilgo bus vieneri. Tikiuosi pritapsiu siame forume. kiek maciau, informacijos yra labai daug ir niekas neatsisako padeti. O pagalbos man tikrai prireiks smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiukas27: 21 gruodžio 2011 - 23:44
QUOTE(rasiukas27 @ 2011 12 21, 23:43)
Sveikos mamytes. As is Aleksoto, esu 27m. auginu, auginu suneli, kuriam neuzilgo bus vieneri. Tikiuosi pritapsiu siame forume. kiek maciau, informacijos yra labai daug ir niekas neatsisako padeti. O pagalbos man tikrai prireiks smile.gif)

Sveika 4u.gif

O kurioj tiksliau vietoj aleksote gyveni?
Atsakyti
sveikos,

aš irgi iš Aleksoto, Žemosios gatvės, kompanija būtų ne pro šalį, gal yra šalia gyvenančių bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,ieskau kompanijos kartu lankyti sporto kluba aleksote,gal kuri noretu prisijungti,susipazinti ir pabendrauti? blush2.gif
Atsakyti